Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 196
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Еее не познах за кошниците.

# 436
Аз пък изпуснах. Какво им дадоха?

# 437
  • Вестерос
И Божидара му каза мойто момче или нещо от сорта на Гечо , дето е с 10 години по-голям някъде... о м г. Зле е много!

# 438
Седмицата всъщност се оказа успешна накрая Satisfied . За какво бяха всички тези драми?
За жените в това предаване съм убедена, че няма да се успокоят докато не се самоунищожат и самоизгонят и не разчистят пътя на мъжете за победата. Типично поведение. След тази седмица очаквам 5-6 женски дуела поред.

# 439
  • Буркина Фасо
Аз пък изпуснах. Какво им дадоха?
всички без една Simple Smile

# 440
Генчо за 52 годишен мъж много добре изглежда Relaxed
Да бе.Гойко Митич от доброто стаааро време ряпа да яде пред Гечо.Спокойно нашия може да го замести във всичките му роли.

# 441
Стана ми много смешно от мъжкия разговор, че момчетата не харесват нито една мома за булка

# 442
Стана ми много смешно от мъжкия разговор, че момчетата не харесват нито една мома за булка
Ми за съжаления са прави.
От такив булки като тия там бегай далече.

# 443
  • Вестерос
На мен ми стана смешно, че само Божидара и Дарина били излишни от жените Grinning

# 444
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елена ще се окаже голяма змия,от тихите,кротките,а в същото време все слухти,прави схеми,майсторски манипулира.За Виолета не крия антипатиите си от ден 1.Антипатия е меко казано.
Харесват ми като двойка Алек и Валерия,но не ги виждам в далечното бъдеще.Какви допирни точки имат всъщност?!

В неделя подкрепям Яни.Владо,бял и добър,си изкара хонорара и му е време да си ходи при семейството.

Браво на Марина,че е успяла сама да си изгледа синовете.Дали е тръгнала по правия или кривия път,само децата й имат право да я съдят.

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 02:39 от Beautyholicа

# 445
  • София
Тъкмо пускам, Марина докато плачеше май започна да говори нормално без да писука или просто съм и свикнала вече с гласа?

# 446
Тъкмо пускам, Марина докато плачеше май започна да говори нормално без да писука или просто съм и свикнала вече с гласа?

По-скоро привикнахме с гласа й, та вече не се впечатляваме Grinning Евала на жената, че си каза истината без притеснение. Така е намерила за добре тогава, така е направила. Срам за продукцията, ако си мислят, че трупат дивиденти с тази история, са се заблудили.
И тия в тая ферма са кукумицини, особено женските видове. Лицемерки, нагаждачки и лисици.
Стана ми жал малко за Гечо, последен ляга, пръв става. Толкова ли пък не се научиха да доят, че все той трябва да ходи в обора. Тая Елена толкова наставнически се държеше ония ден с Владо, не можа ли да се предложи да издои кравата и да не се карат. Не знам как могат да виреят в такава среда, все спорове, все скандали. На мен и чистият въздух не би ми помогнал там, ако наоколо има толкова кокошки.

# 447
Срам за продукцията, ако си мислят, че трупат дивиденти с тази история, са се заблудили.
Да, напълно излишно беше. Стана ми тъжно... Но не ми се вярва синовете на Марина да не го знаят, айде, не на мене тия.
  Sunglasses
 Божидара.... Ох, трудно ми е да говоря за нея, то за божествените неща е трудно... Цяла седмица ни спестяваха сякаш това чудо. Накрая ни я показват в пълния ѝ блясък. През седмицата все с чаша в ръка я гледах, друго не  знам. Поне паневритмия не ги е карала да правят.  tooth
 "Като Алек беше фермер, можехте да работите до полунощ, сега - не можете." - нали нещо такова изръси на Гечо. Не че не могат, не искат, то я ясно. И са си прави.
 А какво седяха всички, като знаеха, че може да им вземат кравата? Накрая Елена и Франческа ли отидоха да я доят, нещо не схванах. Ивона ме подразни - и тя каза на Гечо, че ако не иде да дои, ще им вземат кравата. Защо тя не отиде да я издои, а? Не вЕрвам да се е преработѝла, и тя се мотка наравно с другите кокошки.
  Тронът, тронът беше нааай-важното, безценното, без него не може. Naughty С копченца на кръст, та да убиват на гърба, екстра.  tooth А и завършването на параклиса беше желание на Божидара, нали?
  Иван и Андрей защо сравняват тазседмичните дуелисти с Давид и Голиат, изобщо не смятам Яни за лесен противник. Това, че до Владо всички изглеждат дребни, не ги прави слаби. Аз гласувах за Яни в анкетата, добре си подреди игрите и има шансове за победа.

# 448
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все още ли има неразбрали за предстоящия дуел и кой печели? Даже имаше подробно инфо как се развиват нещата.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 00:50 от Beautyholicа

# 449
  • Другата България
Все още ли има неразбрали за предстоящия дуел и кой печели? Даже имаше подробно инфо как се развиват нещата.
Къде?

Общи условия

Активация на акаунт