Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 183
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Все още ли има неразбрали за предстоящия дуел и кой печели? Даже имаше подробно инфо как се развиват нещата.

Спойлер чакам 😂

# 451
Аз също. Не съм чела подробно нищо, само догадки.

# 452
  • София
Една форумка по-рано писа, че:

Скрит текст:
Владо бие Яни, но доброволно иска да напусне и моли продукцията Яни да остане вместо него. Мисля, че това има предвид Beautyholica.

# 453
А тя сигурна ли е в това или така ѝ се иска?😂  На това не му викам подробна информация.😛

# 454
  • София
Хаха толкова помня аз, може да е споделила и повече. 😂

# 455
И аз това помня.
Има промо...изглежда обещаващо. Няма да казвам нищо, който иска да го гледа.
Евала и на двамата, държанието им е достойно и до сега, и на дула (поне от това, което се вижда).

# 456
  • Другата България
 Това
Една форумка по-рано писа, че:
Скрит текст:
Владо бие Яни, но доброволно иска да напусне и моли продукцията Яни да остане вместо него. Мисля, че това има предвид Beautyholica.
трябва да значи това
Все още ли има неразбрали за предстоящия дуел и кой печели? Даже имаше подробно инфо как се развиват нещата.
, така ли? Thinking Нещо не ми се връзват нещата, затова попитах. А и казал, рекъл...поне написано да го има някъде.
Промо има на официалната страница иначе.
Според мен Яни добре си нареди игрите и ще спечели заради това, не че Владо ще му отстъпи победата. Така поне си мисля аз.

# 457
И аз така мсля, Мери.

# 458
  • София
В тази Божидара няма нищо красиво /вътрешно/- нито благородство, нито извисеност, нито чистота, нито смирение, нито емпатия, нито емоционална интелигентност. Отвратена съм до дъното на душата си.  Sick

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 11:09 от Reinа

# 459
  • София
Ще видим утре, дами, аз само написах какво си спомням от една форумка тук в темата, въобще не претендирам за достоверност на нещо, казано от 3-то лице. 🤗

Иначе аз гласувах за Яни, според мен също игрите си ги подреди много добре, аз съм си негов фен.

# 460
Който и да победи утре ще съм доволна.
На всички ни е ясно , че Владо няма как да стои 3 месеца във формата.Има си достатъчно ангажименти и служебни и обществени за да зареже всичко за толкова дълъг период.Важноти е че ще остави след себе си само положително отношение.Не знам дали някой може да каже една лоша дума за Владо Николов.
Така че Владо дойде , изработи си хонорара, събра още симпатии от хората, представи се повече от достойно и е време да си тръгва.

# 461
  • София
Абсолютно, много, много достойно представяне. Капитан на терена, капитан и в живота. ☺

# 462
Много са тежки игрите в този дуел, направо ми е мъчно за дуелистите...

# 463
  • Другата България
И на мен ми се сториха тежички.

# 464
  • постоянно
Какъв чичко чака , не мога да гледам всеки ден и съм пропуснала . За мен тя е една кифла , незнаеща какво иска . 👍

Общи условия

Активация на акаунт