Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Тая Виолета колко глупава трябва да е, да не кажа и по-груба дума, да вика Божидара за да я пита коя ще си избере за съперник за дуела...Определено ако Виолета се изправи срещу Божидара, ще бъда за втората.Просто ми е по-малко противна, макар да не вярвам Божидара да избере Виолета.Каза че ще е изненада.

# 706

Много са смотани жените, аз съм расла на паветата, но мога да паля печка. То се иска мислене, не друго, е, и малко знания от основното училище.

стига де, просто на някои хора не ни гори огъня. Расла съм на село и сега, на 52 мога да запаля печката само ако има шише нафта с мен  Mr. Green  Но това не пречи да мога да коля кокошки, а преди малко приключих с разфасоването на глиган  Mr. Green Не всеки може всичко.  За боба сигурно си права, най-вероятно е объркал с мента, девесила не ухае на мента.
Много се радвам, че е Гечо. Мислех си, че може Ивона да направи фермер, тя жени ще прати на дуел, но не разбира от всичката работа, която трябва да се върши там, както примерно Гечо.  Който помисли и за удобството с мивката.
а девойката Валерия имат вила в блико тук село и подозирам, че момичето се е пробвало, браво на нея!

# 707
Пеп-чо, не се сърди, де.😂 Аз не пропускам да се похваля с техническото си мислене.😂 😂 😂
Плотът в кухнята и на мене ми хареса, време беше, много неудобно иначе.

# 708
  • Великобритания
объркал се е с девесила 100 % , той има толкова специфична миризма , че не можеш да ти излезе от носа доста време след като си го подушил хахх а, хич не го харесвам
Иначе се радвам , че Гечо ще е фермер ..искам да впрегне кифлите малко на работа ,че почват да замислят интриги , финали и всекви такива ..Божидара на дуел !

# 709
Затова съм убеден ,че фермер тази седмица 100% ще бъде мъж /вероятно Гечо да си почине/ и ще видим два, или три поредни женски двубоя.
....... малкия Ностадамус Laughing
Ратай няма да бъде Божидара.И двамата ратаи ще  бъдат нови хора ,който не са били такива или фермери.1000000% женски двубой. 99% , 2 или 3 поредни женски двубоя.Ако трябва да гадая за женски ратай тази седмица,може би бих посочил вдовицата,понеже почнаха да ни "прожектират" и налагат отрицателно мнение за нея.Но лично за мен ,тя и Франческа са двете интересни от жените.Всичко друго е безполезен пълнеж.

# 710
  • София
Не следя/гледам Фермата.
От снощи се говори за някаква геройска постъпка...
Може ли да разясните?
Назад видях, че победеният не си е направил труда да чете алманаха...пък му дали победата?!
Предполагам и Владо не го е чел предвид постъпката му? Ще е тъпо ако е.

Доколкото виждам състезанието не е свършило-какви 100к е дал, оставил...
https://www.google.bg/amp/7dnivoleibol.bg/%3Fp=24908&amp=1?espv=1

# 711
Не е объркал подправките, каза че е сложил джоджен- гьозум и девисил, както го приготвят в техния край

# 712
  • Варна
Тия фръцни около дожоджена и аз не ги разбрах. Тия явно никога не са яли боб по традиционна рецепта. Да, мента и джожен са от един вид така да се каже и колкото и да им се струва странно на разни градски патици са взаимно заменяеми. Като нямам джоджен и аз слагам мента, мъжът ми върл любител на това ястие, но и агроном с широки познания в областта на растителната защита досега не ми се оплаквал, че ми миришел боба на коктейл. Па да не ядат. Неблагодарни мърли. Ментата е с по-наситен аромат, най-силно се отделят етеричните масла в момента, в който попариш билката. Като искаш толкова да не ухае на билката, просто оставяш да поври едно 5 мин, ако искаш по-силен аромат, не оставяш да ври, махаш от котлона, поръсваш, разбъркваш. Толкова е елементарно. На нищо няма да се научат тия. По-скоро петелът в кокошкарника ще проговори, не само ще пропее, но за тия шанс никакъв... с малки изключения де.

# 713
Не можах да гледам снощи, но ви изчетох. Радвам се, ча Гечо е фермер, и ако наистина е пратил богинята да си изчисти юртата- браво от мен. Сега чакам и да я изпрати в обора.

# 714
Не я изпрати. Просто дадоха каква кочина е и той се чуди как може

# 715
  • Варна
Даже може и да не я прати ратай. Гечо е много по-възвишен и е много над тия неща. Grinning Що уроци може да и предаде относно духовността бедна и е фантазията на Божидарка. Ще бъде хем рационален, хем справедлив, но не и отмъстителен... или пък подвластен на чувства някакви и снизхождение. Като нищо Алек да прати, първо не е бил май ратай, второ ще има полза от него. Все няколко дни ще устиска без Бентлито, Гечо последното нещо, което би го спряло е мисълта "Милите влюбени, как да ги разделя ся?" А за жена нищо чудно да възстанови баланса и да е дама, която нищо не умее на фона на останалите. Той сам каза като презентираше визията си за предстоящата седмица "Кво значи не мога! Никой не се е родил научен, дошли сме тук все нещо да научим." Общо взето схемата ще е можещ за да не провалят седмицата и слаб, че да има все пак и лична полза за ратая от ратайството. Вече слабакът/слабачката ако не се възползва от шанса - ми... за него/нея си е.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 09:31 от Spirit Crusher

# 716
Не я изпрати. Просто дадоха каква кочина е и той се чуди как може

Четох през телефона, толкова и съм разбрала. Жалко... Ако бях аз - ще чисти до припадък, викайки всички богове.  Twisted Evil

Spirit Crusher, съгласна съм. Гечо ще търси ( сложи) хора дето ще свършат работа. 

# 717
Ако някоя от богините чете тук да знае пе универсалната подоравка за боб е джоджена.
Нема такива мърли.Гечо се изприщи и от леговището на богинята в оставка и от женската юрта.Ужас- млади жени и момичета.Искренно се надявам това да са еденици, а не основна представителна извадка на жените, младите жени.

# 718
  • Ню Йорк
Ако някоя от богините чете тук да знае пе универсалната подоравка за боб е джоджена.
Нема такива мърли.Гечо се изприщи и от леговището на богинята в оставка и от женската юрта.Ужас- млади жени и момичета.Искренно се надявам това да са еденици, а не основна представителна извадка на жените, младите жени.

Тя "богинята" има вид на доста нечистоплътна. Като цяло жените в тая ферма са големи мърлячки, аз това никога не съм можела да го разбера - как жена не я дразни, че е мръсно, разхвърляно, всичко на камари.

# 719
И аз си мисля че ще прати Алек ратай, защото може да дои и ще работи, другия вариант е да прати Яни. За жена нямам идея. Не вярвам да прати двама ратаи които не могат да доят. От жените Елена и Франческа доят, но не вярвам да прати някоя от тях на дуел. Силно се надявам в неделя да си тръгне някоя от Анита или Божидара май те ме дразнят най-много с нищоправенето си.

Общи условия

Активация на акаунт