Остров Тасос /Тема 10/

• 98 742
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • на земята
И ние заминаваме на любимият ни остров на 16 юни,надявам се да се е постоплила водичката и да няма дъждове.
Параход,прекрасни снимки.

# 601
  • Варна
Параход, както винаги прекрасни снимки! Може ли да споделиш коя от къде е? Simple Smile

# 602
Priqtelka,
не са нищо особено местата, защото пътуването ни беше кратко и поредно, та не сме наблягали на забележителности. Само на последната е небезизвестният Гьол(а), повечето са от Кинира и района, а по-синият плаж е Псили Амос. Дворчето с цветята е, мисля, в Скала Потамия. "Дионисиите" са самодейци в местната кръчма - оказахме се сътрапезници с танцово-певчески ансамбъл, който отиваше на фолклорен фестивал в Лименария и подгряваше с шумно веселие Simple Smile

# 603
здравейте,  в план ни е почивка на Тасос средата на юли .искам да питам на тези хубавите плажове(не градски)както Псили Амос,Марбъл  има ли барчета,шезлонги или с ходи със собствен чъдар.мерси

# 604
На Мраморния имаше чадъри и шезлонги и барче, но ние ползвахме свободната зона.

# 605
Здравейте на всички! И аз планирам да отидем до Тасос в края на август, обаче не искам да резервирам нищо предварително, защото с две малки деца... всичко се случва. Та ще намерим на място някор студио на нормална цена, нали? Къде им подходящ  за деца плитък плаж? Не търисим кой знае какво уединиение, но и да не е крайно претъпкано. Благодаря предварително! 🤗

# 606
ARIA*,
На мен много ми хареса плажа Голдън бийч откъм Хриси Амудия - плитък, пясъчен. В края на юни беше поносимо населен.

# 607
  • Варна
Привет! Гледам оферта за Таcоc в deals.bg - https://www.deals.bg/Villa-Natassa-Pachis-hotel-4714/Noshtuvka-n … uQw0LRFoofIPhxzwg. Мога ли да им имам доверие? Някой ползвал ли ги е за почивка в Гърция? Цената в booking е почти cъщата, но cамо cъc закуcка.

# 608
здравейте,  в план ни е почивка на Тасос средата на юли .искам да питам на тези хубавите плажове(не градски)както Псили Амос,Марбъл  има ли барчета,шезлонги или с ходи със собствен чъдар.мерси
Имат си бийч барове с чадъри и шезлонги, като на повечето има и свободна зона, но Псили Амос например е почти целият очадърен.

# 609
Привет! Гледам оферта за Таcоc в deals.bg - https://www.deals.bg/Villa-Natassa-Pachis-hotel-4714/Noshtuvka-n … uQw0LRFoofIPhxzwg. Мога ли да им имам доверие? Някой ползвал ли ги е за почивка в Гърция? Цената в booking е почти cъщата, но cамо cъc закуcка.

MiRa В момента почиваме на Тасос с резервация през Deals.bg , само че тук https://www.deals.bg/Natassa-Hotel-Skala-Potami-Tasos-hotel-4752 … i-o.-Tasos-xO1JI9
За трети път правя резервация през Deals.bg и никога не съм имала проблем.

# 610
  • Варна
Изникна ми и още един въпроc. За първи път ще cме в Гърция и може да ви звучи глупаво, но ce чудя на HB или AI мога ли очаквам морcка храна - миди, октоподи, риба..? Или е по-добре да cме BB наcтаняване?

# 611
  • Sofia
По-скоро не. За истинска, хубава храна разчитайте на таверните и пазарите. Ако сте в студио с кухненски бокс или барбекю на двора можете да си купувате прясна риба и месо от пазарите и да си я приготвяте сами. Както и да редувате различни таверни.

# 612
  • ...
Здравейте, предстои ни почивка на Тасос в края на месеца и здравната карта на малкия изтича. Вадих му я преди години, тогава имаше информация, че с нея ако не дай си Боже се наложи спешната помощ е безплатна. И сега ли са така нещата? Да си отделям ли от времето и да му изкарвам нова?

# 613
  • Варна
Здравейте, предстои ни почивка на Тасос в края на месеца и здравната карта на малкия изтича. Вадих му я преди години, тогава имаше информация, че с нея ако не дай си Боже се наложи спешната помощ е безплатна. И сега ли са така нещата? Да си отделям ли от времето и да му изкарвам нова?
По-принцип е добре да има, но само на здравната карта не бих разчитала. Ние вместо това си правим здравни туристически застраховки, или както там се казваха, за времето на почивката ни и така поне сме спокойни. досега само на 2 пъти почти да ни се наложи да ги ползваме за вече много години почиване в чужбина, но се разминаваше без тяхна помощ. И двата пъти беше нещо което не е спешност, детето повръщаше, но за разлика от случаите в БГ-то му мина за една вечер и не се наложи да търсим лекар.

# 614
  • Варна
Изникна ми и още един въпроc. За първи път ще cме в Гърция и може да ви звучи глупаво, но ce чудя на HB или AI мога ли очаквам морcка храна - миди, октоподи, риба..? Или е по-добре да cме BB наcтаняване?

Вечните въпроси - палат на пясъчен плаж , кристално море , гурме храна , възможно най - близо и на магистрала и задължително почти без пари.Е как да стане ?Всичко хубаво и красиво струва пари.Колкото повече , толкова повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт