Професионални серии за коса - тема 116

• 95 059
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Недей. Няма смисъл да си даваш парите за такива силни серии щом косата ти няма нужда от тях.

# 751
Chronologiste не знам силна серия ли е, на нея пише, че е за всякъкав тип коса и ми се вижда много балансирана.
Но и с Aussie, които са дрогерийна марка и финиш на Тиги, косата ми изглежда съвсем добре.

# 752
Marigold_ и аз съм на същото мнение са хронолоджиста. Аз също не се боядисвам и косата ми е естествена и даже мога да кажа, че не ми се отразява никак добре. При мен няма обем, сплескана една, лъскава понякога, не всеки път, наелектризирана (е това го ненавиждам). Явно ми идва тежък, така си го обеснявам. Аз ползвам три продукта – тоя за скалп, шампона и маската. Гледам крема за скалп ми е на свършване, преди другите две, та скоро и от него ще се изчистя.

# 753
Керастас преди 10 години бяха наистина много впечатляващи. За мен сега нямат общо с това, което бяха преди.

# 754
Или бюджетните са задобрели, та и с тях изглеждаме по-добре. Но наистина, косата ми е най-зле с Керастаз. Искам да си взема нещо хубаво луксозно за празници дето се вика, но ни един не ми пасва. Натрупала съм Хронолоджист, Терапист (той е за по-изтощена коса вярно, но и изтошена като бях пак толкова), Денсифик, от мостри имам един розов но забравих името (не за боядисана коса), дисциплин, както и нутритив, изхабих два серума за скалп. Ни един не е за мен.

# 755
Здравейте момичета!
От доста време чета темите и ви благодаря за мненията, които споделяте. Моята коса е тънка, мазни корени, сухи краища,  от 1г не съм я боядисвала (рядко го правя), не я третирам често с преса., имах и до скоро обилен косопад (сега намаля). До този момент никога не съм използвала професионални продукти и много бих искала да подхраня и уплътня косата си. Спрях се на Milk shake терапията, тъй като четох много хубави отзиви. Четох ревюто за това как се приготвя, но нямам пресата. Намерих и в ФБ техни продукти, но можете ли да ми кажете какви продукти точно включва терапията? Извинявам се, ако съм пропуснала някъде в темите и е писано. Благодаря ви Simple Smile

# 756
Милк шейк терапията не се продава свободно в сайтовете...  Преди време я намерих в амазона, има протеин на прах 500гр и база 1л... Двете се смесват в описаното съотношение, получава се консистенция като гъста маска и се нанася на измитата с техния шампоан коса... После се изплаква само, не е необходима друга маска или балсам... Но това си е протеинова терапия, не е силен протеин обаче, косата става мека, подредена и с много блясък... Има характерната миризма на млечен шейк като повечето продукти на марката...  Heart Eyes Лично аз много я харесвам тези терапия, макар че косата ми не обича протеин... Прави се 1-2 пъти в месеца, зависи колко е изтощена косата... Peace
Това е базата:

А това протеина:

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 19:18 от lunna pateka

# 757
 Hug
да питам
дали ще има по голямо намаление в рибата за ЧП р че сега  newsm78 5 лв малко

# 758
Има линк към подробно описание на Milk shake терапията и в началото на темата.

Единственото интересно за мен от намаленията в момента са ампулите на Напура, но пък тъкмо започнах гела на Davines и ще пропусна май.

И да споделя, след три поредни ползвания вече - много ми харесва серията за блясък на Олиосета.
Относно придаването на някакъв зашеметяващ блясък - не, но косата е плътна, никакви фризове и най-изненадващото е че имам приличен обем от корена. Грам не утежнява фината ми руса коса. Обмислям да взема и термо-то, някой с отзиви от него?

# 759
  • Варна
  Щом Шампоан и маска са ти ОК предполагам и термото ще ти хареса. На моята коса има сходно действие с Нектартермик. Мека плътна коса след него.

# 760
prinzesata, благодаря! Ти си го споменала (термо-то) де, когато питах за маската от серията, ама кой да помни... Wink Ще се пробва.

# 761
Милк шейк терапията не се продава свободно в сайтовете...  Преди време я намерих в амазона, има протеин на прах 500гр и база 1л... Двете се смесват в описаното съотношение, получава се консистенция като гъста маска и се нанася на измитата с техния шампоан коса... После се изплаква само, не е необходима друга маска или балсам... Но това си е протеинова терапия, не е силен протеин обаче, косата става мека, подредена и с много блясък... Има характерната миризма на млечен шейк като повечето продукти на марката...  Heart Eyes Лично аз много я харесвам тези терапия, макар че косата ми не обича протеин... Прави се 1-2 пъти в месеца, зависи колко е изтощена косата... Peace
Това е базата:

А това протеина:

Много благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile

# 762
Или бюджетните са задобрели, та и с тях изглеждаме по-добре. Но наистина, косата ми е най-зле с Керастаз. Искам да си взема нещо хубаво луксозно за празници дето се вика, но ни един не ми пасва. Натрупала съм Хронолоджист, Терапист (той е за по-изтощена коса вярно, но и изтошена като бях пак толкова), Денсифик, от мостри имам един розов но забравих името (не за боядисана коса), дисциплин, както и нутритив, изхабих два серума за скалп. Ни един не е за мен.
Ако искаш луксозно, вземи си Алтерна  Grinning Ако косата ти е в добро състояние, може би затова така ти действат Керастаз. Те ( според мен де) са за по изтормозени коси  Grinning

# 763
Ааа El Grinning взех си взех си и за сега най-добре ми се отразяват от всички. Но се притеснявам да не се мина и да има още по-хубави Joy.

# 764
  • София
Момичета, трябва да правите новата тема, че ще ни заключат тази - мина отдавна 50 страница.
Толкова въпроси сме изговорили през различните теми, че е трудно да се намерят нови въпроси,  незадавани до сега.
На мен ще ми е интересно да кажете:
1. Познавате ли косата си? (Така ще разберем като цяло момичетата дали подхождат с разбиране към косите си)
2. Какво предпочита в момента косата ви - протеин, хидратация или е балансирана? ( Така ще разберем какво масово се харесва в този сезон)
3. Имате ли косопад? Преборихте ли го? Как? (Вярно, че въпроса е задаван и отговори са давани, но има нови продукти, има нови решения - може и нови неща да се научат.)
Хайде лека нощ от мен и едно спящо (все още Simple Smile ) бебе 🤣

Общи условия

Активация на акаунт