Разбира се, че всеки има своите малки трикове, заучени поведения и т.н. Но това са дребни неща, а не гранде манипулации, които може да те докарат до психодиспансер или най-малко до дълга депресия и ниско самочувствие.
, приятно чакане на всички очакващи го.
.
!
но все пак продължава да се напъва да й обяснява, че няма такова нещо и тя е най-великата жена и мила душичка.
И двамката си "копаят" съпружеството, понеже е изпълнено с благинки и за двете страни. Компромиси, какво да ги правиш.
Та зависи кой какви ценности ще избере да отстоява в тоя живот в крайна сметка, а оттам и съответните компромиси.
Ползвай си го със здраве и любов. Все пак си инвестирала 4 години и доста овнешко самочувствие, енергия и инат. Но приеми и че не всяка жена е готова да вложи толкова много време, тактики и нерви в неясното бъдеще с някой мъж, еле пък с Телец. Това не ни прави нито жертви, нито страхливки, които офейкват при първата трудност. Просто всеки си подбира битките. Все пак има значение и зодията на жената. Едно е жена Овен, друго е жена Рак, трето е жена Близнаци примерно.
Имам усещането, че често с теб говорим за едни и същи неща, но явно предаваме и приемаме на различни честоти 

Просто аз не съм търпеливката, която да стои да го чака, на мен ми писва на третия ден след като нещо ми се обиди и изобщо забравям за него. След това пак се виждаме, той пак тръгва към мен, аз пак бия спирачка, щото не може то от главата за краката, ами трябва жената да я ухажваш, той явно се обижда и цирка е готов. Явно старомодното дълго ухажване те не го владеят, но жената си е жена и иска внимание. Искам да се научи, че първо предразполагаш жената, ухажваш, умилкваш се, и тогава почваш да обсъждаш анатомичните й подробности. Ноооо, той е с марс и венера в овен и луна в стрелче. Аз пък съм с луна в близнаци и венера, и меркурий в овне, нещо бързо ми кипва и нямам сто години да му се обяснявам. Имам чувството, че с такъв мъж трябва да си "строгата господарка" - минимум обяснения, максимум действия/ бездействия в зависимост дали е добър/сърдит.
Но интуицията ми подсказва, че зад фасадата на привидно безразличие и безчувственост стои един раним и емоционален човек, честно казано ето това искам да стигна. Рибка съм, с асцендент скорпи. Затова и си задавам въпроса - дали пък след като всеки път се разминаваме той се чувства несигурен дотам, че изцяло прикрива всякакви емоции или просто си въобразявам?
Ползвай си го със здраве и любов. Все пак си инвестирала 4 години и доста овнешко самочувствие, енергия и инат. Но приеми и че не всяка жена е готова да вложи толкова много време, тактики и нерви в неясното бъдеще с някой мъж, еле пък с Телец. Това не ни прави нито жертви, нито страхливки, които офейкват при първата трудност. Просто всеки си подбира битките. Все пак има значение и зодията на жената. Едно е жена Овен, друго е жена Рак, трето е жена Близнаци примерно.
Имам усещането, че често с теб говорим за едни и същи неща, но явно предаваме и приемаме на различни честоти
.
. Знаех, че ще ми благодариш конкретно за него
. Изненадай ме, бе значи
.
. Все се чудя рачките що сте така свръхалергични към инакомислие и дискусии, в които аргументите ви леко се огъват, но това е за друга тема във форума, където не мисля да пиша
.
.
.