DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, благодаря за компанията, аз съм до тук  Hug
Дишаме и издишваме дълбоко и чакаме. Друго няма какво да правим. Лека нощ от мен и да спите като къпани!  newsm07

# 616
Тая вечер ще счупим балкона

54 Потребители и 140 Гости преглежда(т) тази тема.

# 617
Лека нощ на всички smile3524,пък дано утре като се събудим ни изненадат приятно с фраг,заслужаваме ,след този гаден финал Twisted EvilБлагодаря ви за приятната компания Hug

# 618
Лека нощ на всички!
Благодаря ви з компанията.Ядосана съм...
Поне се надявах да има веднага фраг - подсказка, ама йок

# 619
А то пак ще се окаже ,че камерите не работели баш тогаз. Колко пъти им се разминаха мръсотийте на Демет и Хакан .... всеки път!

А Ферит се фукаше ,че баща му го учил винаги да има план Бда ама не досега в нищо не успя  Tired

При омразата и любовта няма план ...има заблуда ! Joy

# 620
  • Враца
Лека и от мен  Hug Hug
Дано СЦ са измислили хубаво нещо за другия епизод щот имат да ни връщат и то с лихвите  Whistling

# 621
Благодаря за чудесната компания и коментарите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ! smile3524

# 622
И аз ви благодаря за чудесната компания тази вечер!

Купона беше на макс, серията много интересна, а така или иначе очаквахме накрая да ни сюрпризират с нещо неприятно, което да осуети сватбата. И това ще мине.

Да не подценяваме Ферит, със сигурност ще заподозре и ще открие Назлъ, а после ще се лепне за нея като гербова марка и няма сила, която да ги раздели. И Булутчето ще му удари едно рамо.

Лекичка на всички и до утре! smile3524

# 623
Е, затова не видяхме на булката роклята.... Ще чакаме ....
Лека нощ , момичета!
Благодаря ви за чудесната компания! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Деска видяхме бялата обувка и зелената рокля и най вече Назлъ в домът на Ферит  Joy Joy JoyЗначи знаем ,че ще очакваме пак нещо хубавко  hahaha hahaha Момичета безкрайни благодарности за компанията за преводите и за всичко споделено . bouquet Heart Eyes За мен бе чест и удоволствие тази вечер да съм сред вас.  Heart Eyes както вече бях казала с толкова много красота ни заляха ,че много хубаво не е на хубаво и ни го показаха и доказаха . Дано докажат и рейтинга да не се налага да им го показват  Praynig ,че сценаристите ще трябва да се явяват на поправителен  Naughty Дължат ни го  Naughty и аз си държа и искам да присъствам на сватбата на семейство Аслан само да не окалпазанят пейзажа   Praynig Naughty

# 624
Като общо в тая серия общите моменти между главните герои бяха по-малко от очакваното.Нагледахме се на Дениз, Демет и Хакан.Главните ни присъстваха с други герои от сериала,ама заедно ни ги показаха оскъдно-повечко си говориха по тлефоните!Лягам си с горчив привкус-ама като гледам турските дизита така ще ми нагарча. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenДеметката,колкото се опитва да ги раздели-толкова повече ги сближава.Това ще видим другата серия май.

Лека нощ ,дами smile3524

# 625
  • при най-добрия мъж...
Игледах серията,изчетох коментарите и единственото,което мога да направя е да разлея.

Нямаше начин да завършим весело.Нямаше начин да се оженят от първия път.Нямаше начин Демет да не попречи,кучката долна(сори,ама съм зла).

# 626
  • Плевен / София
Ферит и Назлъ заслужават голяма сватба...вечер на къната...тази щеше да е претупана....Благодаря ви за компанията

# 627
  • Варна
Като ни сервираха този финал, поне ние тук си бяхме приятна компания. Благодаря много. И каква посещаемост имаме на темата ... 200 човека, еха!

# 628
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!
След емоционалната вечер и незавършената сватба ви слагам една хубава закуска.

Да хапнем сладко,сладко,пък да видим кога ще ни пуснат новия тийзър.

# 629
  • Плевен / София
Здравейте момичета
преводът на мамашите е готов....
https://vk.com/topic-100681614_35552381

Общи условия

Активация на акаунт