Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 42

• 39 584
  • 720
  •   2
Отговори
# 30
Момичета, имам страшно главоболие още от събуждането, вчера бях на лекар, но забравих да питам парацетамол може ли да се пие? Имам някакви спомени, че беше едно от малкото позволени лекарства.

# 31
Да, парацетамол може.

# 32
  • София
И Ибупрофенът е съвместим.

# 33
Благодаря ви, направо се измъчих. Ходя и имам чувството, че главата ми ще експлоадира. 🌺

# 34
  • София
Да не е от кръвното или си се обезводнила?

# 35
  • Пловдив
Момичета, имам страшно главоболие още от събуждането, вчера бях на лекар, но забравих да питам парацетамол може ли да се пие? Имам някакви спомени, че беше едно от малкото позволени лекарства.
Парацетамол, може да. Пробвай първо с лежане, много вода, наплискай и лицето. Повечето случай главоболието е от обезводняване.

# 36
Жане, честито бебче. Много се радвам за вас. Скорошно възстановяване от раждането. Целувки и прегръдки за теб и бебо. Много ще се радвам да те виждам тук в групичката. Heart People Baby

# 37
Ами уж гледам да пия достатъчно вода, но никога не се знае. По принцип съм с ниско кръвно, често ми се мота главата, но днес наистина много силно ме боля. Просветна ми малко от парацетамола, но все още не ми е минало напълно.

# 38
Аз по принцип съм с често главоболие. И преди и сега по време на бременност ме боли глава. Много го мразя това главоболие.
Преди не го търпя и веднага лапвах някоя и друга таблетка. Сега се старая да изчакам. Лягам с болки в главата и пак така си се събуждам. Тоест нищо не помага.
Имай предвид, че парацетамола е ужасно слаб!

# 39
  • София
Запис от мен. Вече съм в 39 седмица да видим днес какво ще кажат на прегледа. Мен нощем сега ме стяга корема , но бебето си де движи рита си нямам и помен от контракции и тапи.

# 40
Аз както нямах помен от контракции, тапа, води, така родих за 2 часа Wink

# 41
  • София
Не ми се сбъдна съня Пийкок.Simple Smile
Много се радвам за теб заслужаваш и важно, че всичко бързо и е зад гърба .

# 42
Аз както нямах помен от контракции, тапа, води, така родих за 2 часа Wink
Честито!!! Flowers Hibiscus

# 43
Запис и от мен в  новата тема аз съм в 9 г.с. и 4 дни  и ви чета редовно скоро ми предстои първия БХС и ФМ.

# 44
Благодаря Hug
Родих миналия петък, естествено раждане. Продължи 8 часа с 3 системи окситоцин, 2 упойки и 4 см разкритие до 7-ия час. Много ми беше трудно и ако не беше екипът, щях да се откажа и да искам секцио, яко си болеше.
Но успях и не съжалявам грам, че така родих.
Вече сме си вкъщи и се обичаме 💜, напасваме се и си се радваме.

Общи условия

Активация на акаунт