Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 42

• 40 853
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, предстои ми да правя БХС. С предишната бременност помня, че платих 50 лева в Майчин дом. Имам обаче някакъв спомен, че скоро го направиха безплатно. Така ли е или бъркам?

# 286
# 287
Момичета, предстои ми да правя БХС. С предишната бременност помня, че платих 50 лева в Майчин дом. Имам обаче някакъв спомен, че скоро го направиха безплатно. Така ли е или бъркам?
Безплатно е, щом и към момента все още стои съобщението на сайта им. Съветвам те всичко да си подготвиш от вкъщи, изтегли си декларацията-попълния. Не забравяй прегледа при твоя АГ да направиш.
Аз не съм дала и стотинка, преди около 3 месеца си го правих.

# 288
Благодаря ви! Честно казано съм забравила какво друго освен снимката от наблюдаващия лекар ми трябва. Декларацията ще си изтегля. Ако има нещо друго предполагам ще ми каже лекарката.

# 289
На мен АГ ми даде един лист с попълнени данни за плода и мен ме питаше пуша ли и разни такива.

# 290
Аз правих БХС два пъти ранният и все безплатно беше

# 291
  • 2860 км северно от Екватора
Аз правих БХС два пъти ранният и все безплатно беше
Безплатно е в София, аз си платих и двете БХС. Peace

# 292
  • София
Всичко си плащах в Спфия съм. Тия безплатни на конвейр  са ми съмнителни:)

# 293
И аз така прочетох, че за сега само в Майчин дом ще минава по каса. Според мен навсякъде трябва да го направят задължително и безплатно.
Аз ще си го спестя плащането този път. Щом има за без пари ще се възползвам.

# 294
Е то ако в Националната генетична лаборатория са ти съмнителни, не знам на кой толкова се доверяваш..
Лъки във Варна в Св. Марина мисля беше също е безплатно. Аз съм в Бургас и тогава се поинтересувах, разговарях с проф. Савов-началник на лабораторията и той ми обясни, че в няколко града в България имат абсолютно аналогична апаратура за това изследване, можело да си изпратя пробата във Варна например(Бургас не влиза в списъка) и да бъда сигурна, че изследването ще бъде направено, както в НГЛ, били нещо като стандарт "Стара планина" Wink

# 295
  • София
Безплатен обяд няма. Simple Smile А МД ми  е от зле по зле. Като е национална та какво не грешат ли.

# 296
Ами освен да ни кажеш коя е безгрешната лаборатория, която използваш, да я знаем.

# 297
  • София
Тази в която изследването го прави сестра ми:)Simple Smile
Както казах всичко безплатно е мерси за мен. Всеки преценява.

# 298
Абе за някои неща Майчин дом е най доброто, което се предлага. Аз също не бих раждала там, но все пак съм избрала държавна болница.

# 299
  • 2860 км северно от Екватора
Е то ако в Националната генетична лаборатория са ти съмнителни, не знам на кой толкова се доверяваш..
Лъки във Варна в Св. Марина мисля беше също е безплатно.
Не. Не е безплатно, поне юли, когато правих ранната не беше, платих си 40 лева+ ехографа преди това, късната  беше август и пак платено. Следя се по ЗК, ако е имало вариант щях да взема направление. Peace

Общи условия

Активация на акаунт