Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Оф, Славе, много те съжалявам! Много!

# 601
Славче Disappointed Relieved

# 602
  • София
Славче, съжалявам за Мурка!

Смърфи, сбъдваш една моя мечта с това пътуване! С удоволствие после ще гледам снимки!

Вио, аз бих си взела куче, ако живея постоянно в къща.

Аз приключих с коледните сладки, започнах яко да раздавам, ама тая година направо се олях в правенето:

https://www.facebook.com/smilingValence/photos/a.170434302979467 … =1513521878320240

# 603
Славе  вярвам, че ще вземете ново животно.Няма да издържите.Приятна почивка.
Ма ко май и ти си като мен,ама с тмм няма да имате проблем.Лек път и на теб повечко храна и дебели дрешки.
Смърфи завид за топлото време.Да си прекарате страхотно и чакам снимките и аз като Валето.
Вале спри се с тия сладки ,как устояваш на тях не знам .
Калинка  и ти май си прекалила с готвенето.
Да ви дам това малко злобно куче дето имаме,предпочитам си котката дето само лежи и мърка.Това смени зъби и като полудее вечер ,е няма спирка,като е сърдита ми замъква преждите.Ми то котките нито дворните,нито вътре не ги пипат и си бях рахат,а сега крия всичко от кучето.
Все тия дни като стана и гледам за сняг ама няма,само лъжат по времето.Ама пък стана студено вече ,извадих шапките .
Мария стискам палци да мине всичко добре при прегледа.
Плами най- добре е да се порадваш на щерката и всеки ден да сте заедно,роднините ще има време и за тях.

# 604
  • София
А, да, забравих, Мария, стискам палци за утре!

Писе, сладките ми не са шоколадови и не ме блазнят! Даже пробвах само меденките, другите дори не съм ги вкусила.

# 605
Славе съжалявам да чуя тези новини! Силно гуш!
Ма ко лек път не му мисли толкова !
При нас чакаме да свършат учебните дни. Сряда приключват училище. Утре ще имат коледен обяд и голямо вълнение.
Аз излизам колкото да го взема на бързо увита в шал и шапка като ескимос.
Днес пазарувах. Остана само утре да взема дребни неща от турския до нас . Утре ще пренаредя елхите , че Томи им спря тока. 

# 606
Славе, много съжалявам! Дано да го преодолеете бързо, колкото и нелепо да звучи...Прегръщам те силно, душице! Дръж се!
Ма ко, като гледам прогнозите, нищо страшно не се очертава около Нова година. Споко, момиче! Не се панирай, всичко ще е наред! Гуш!
Лейдибърд, кучето е просто задължителен аксесоар, даже мисля че закъсняхме, ама в апартамент не става. Пък и аз искам голяма или средна порода, тъй че си изчаках търпеливо да вземем къща...Сега ще си изчакам търпеливо да напрайм ремонт и да се нанесем, и наистина първото нещо, което ще направя, е да взема куче Stuck Out Tongue Winking Eye
МарияТ, стискам палци!
Мушкат, вие как сте? Не си се появявала скоро...
Моят вторник е снежен и студен, работен и пълен със задачки. Вчера бях на тържество на Дея в градината, голяма трагедия беше. Пренесох се директно в миналото, тези госпожи как пък една свежа идея не бяха вкарали, не знам. Екипът на Ванко - същата градина, съседната стая - е коренно различен, все едно влизаш в друг свят. Просто си личи когато се работи, и когато се ходи на работа само за заплата...Туй да не се приема като мрънкане, моля, знам, че е една от най - трудните професии, просто си споделям.
Хубав ден и целувки на всички!

# 607
Здравейте момичета!
Славче силна прегръдка! Добре си сторила, като си казала истината на Криста. Това са нещата от живота... Пожелавам ти всичко лошо да остане в старата година!
Вале да знаеш някоя Коледа ще ти дойда на гости! Прекрасни сладки сте направили!
Писе теб си те знам с мнооогото козунаци дето раздаваш Smile При мен сега е времето - с годините приятелите ни си чакат еклерите с Коледната картичка Laughing За мен така е супер - не се чудя какво да взимам и дали ще им хареса.
Смърфи нали знаеш, че исторически фиш анд чипс е храната на бедните Laughing Червените меса все пак си искат и обстановката и виното, а и трябва да се приготвят Smiley
Ма ко препоръчвам ти да тръгнеш на път с един термус чай от 100билки и две добавки!!! Билките сама си ги избери, а добавките са мед и ром, като съотношението е 1:1 отвара:ром!!! Гарантирано ще пееш през целия път Коледни песни! То майтап, майтап, ама има и истина....
Вио то дребно куче на вас не ви мяза, ама ич! Единствен съвет имам - не си вземайте куче от Опака!!! Хем криво, хем крадливо излезе дамазлъка от там Satisfied
Мария стискам палци и чакам новини!
На сина отменили конната езда за днес - изпратили смс в 7,30 - ние вече бяхме тръгнали, а аз без телефон.... Тъкмо се прибирам и ми звънят от офиса на училището да нося униформата.... Айде на обратно - преоблече се детето и го пуснаха в училище, добре поне, че и цивилен са му направили регистрацията.
Приключих със сладкишите за раздаване и за днес ми остана да направя линдзери за у дома. За Коледа домашните си поръчаха френска селска торта, а за бъдни вечер ще правя щрудел с ябъли - така и не харесаха тиквеника с тукашните тикви. Та от Коледните сладки ще сме само с меденки и линдзери. Уж гледам да не прекалявам с храната, ама пак голямо ядене се очертава, а аз за разлика от Вале хич не устоявам ни на сладко, ни на солено.....
Усмихнат ден ви желая!

# 608
  • при късмета
Свърших всичко запланувано и за Коледа и на мен ми останаха само бисквитите. Само ще видя какви орехи ще взимам, че от последните още ми държи влага Joy
Вио, а какво има за ремонт и кога ще се местите? И аз обичам гости и не ми пречи домакинстването, пък и много рядко имаме гости, на които само аз сервирам. Събираме се близки приятели и винаги някой помага и всеки у всеки е като вкъщи. На нашите гости има беше голям зор дакато научат в новия апартамент кое, къде стои. То на мен ми беше трудно, та на тях Joy

На път най-големия проблем ми е магистрала. Като, че имам километраж в главата и без да го гледам, като минем 100-110 км/ч ме хваща паниката. А на магистралата не може да се влачиш, че ще те отнесат. Не мога и да шофирам на магистрала заради този проблем. Градско и извънградско е друго. Тогава пък, разбирам, че знам псувни, които изобщо не знам, че ги знам, все ще попаднеш на някой малоумен Joy Добре, че шефа е в колата обикновено, та се въздържам чап, пат

Монитора ми гасне и се изнервям. Отивам да доготвя и ще вържа лаптопа за манитора да видя дали е от него или компютъра е за преинсталация

# 609
Ma ko аз не си позволявам да карам над 100, а мм макс кара със 120 единствено като минаваме през Германия. За магистралите в Бг мога да кажа, че и лятото не бива да се кара с над 90км в час....... Хич и не ми пука - да се опитат да ме отнесат Laughing

# 610
  • гр.Варна
Здравейте момичета!
Вио то дребно куче на вас не ви мяза, ама ич! Единствен съвет имам - не си вземайте куче от Опака!!! Хем криво, хем крадливо излезе дамазлъка от там Satisfied

И аз препоръчвам на Вио голяма порода.Голдън ретривър направо.Само освен без пердета може и ремонт още да не правите на къщата Вио скъпа.
Шегувам се.Душичка ми е тя.Луда и щура ,но ми запълва липсата на Теди в къщи.Като ме види тъжна и се гушка отгоре ми да ме целува.
Лейди за гр.Опака до гр.Попово ли говориш.Не куче , аз баща имам от там.Е по опак човек ,наистина няма.Аз само го лекувам.Майка ми горката 43години го търпи и му е свикнала вече.

# 611
Плами точно за там казвам хахахахаха /че ми ги няма търкалящите се човечета.../ преди 2г. от там си купихме кучето Laughing Не знам какви са хората от там, обаче ние с куче няма да повторим хахаха Знаеш, че всичко е в кръга на майтапа - много си обичаме кучето, нищо, че има характер на котка, а не на ротвайлер хахахаха

# 612
  • при късмета
Проблема не е в монитора, а в компютъра. Най-вероятно е видео картата. Добре, че мога да ползвам жокер обади се на приятел по всяко време. Сега съм вързала монитора на лаптопа и гледам 2 едновременно. Разногледа станах, ама поне се установи проблема

# 613
Породата ще е голяма задължително. Ретривърите са ми от фаворитите, обаче като че ли ми се иска да е с къс косъм. Ще видим, има време да реша Wink
Ма ко, вторият етаж се ремонтира в момента. Сложихме дограма, външна врата и врата на банята. Остават интериорните врати и в банята да се налепят плочки, и на практика сме готови. Ламинат на пода в двете стаи, обзавеждане и боядисване или тапети, не сме решили още...но грубата работа е почти на 100 % готова. Третият етаж е едно помещение със скосявания, и се чудя дали да не го оставя за дрешник. Иска ми се да го направим и стая за племенниците ми, че много, много често спят при нас, но пък иначе не знам къде ще побирам дрехи, обувки и тъй нататък. А първият етаж е готов от - до - отремонтиран, обзаведен, готов за живеене отвсякъде. Ама и аз как го обясних от главата за краката, дано да ми се разбира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
Ма ко дано бързо се оправи проблема, че много криво като се разбутва рахатлък...
Вио звучи супер! няма ли да стане скосените места да ги "отсечете" с вградени гардероби, с плъзгащи врати и да остане място колкото за едно легло - нали само за спане ще се ползва - така хем ще имаш дрешник, хем стая за преспиване.

Общи условия

Активация на акаунт