Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Варна
Плами точно за там казвам хахахахаха /че ми ги няма търкалящите се човечета.../ преди 2г. от там си купихме кучето Laughing Не знам какви са хората от там, обаче ние с куче няма да повторим хахаха Знаеш, че всичко е в кръга на майтапа - много си обичаме кучето, нищо, че има характер на котка, а не на ротвайлер хахахаха
Да не мислиш ,че съм се обидила.Глупости.Ма наистина баща ми е от там.Имам страхотни спомени от там като дете.Баба ми милата/ лека и пръст на женицата/ като спрем с колата първо се радва и ме целува , а следващия въпрос - А колко ще стои??? Спирах им тока на двамата с дядо.Четири пъти паднах от една череша и то за един ден от инат.Накрая човечеца се ядоса , хвана брадвата и я отсече.От както са починали и двамата не съм ходила до там.Все се каним с ММ да се отбием да видим къщата ,която продадоха след смърта на старците  , ей така просто да я зърна , и все нещо се объркват плановете и пътят ни не минава наблизо.Sleepy

# 616
  • при късмета
Вио, важното е, че сте към края с грубата работа. После, от мен да знаеш, цял живот ремонти ще правите. Аз откак го осъзнах, хич не бързам с тях, нали си направих кухнята Joy
Ма ко дано бързо се оправи проблема, че много криво като се разбутва рахатлък...
Баш така си е. Сега се уча все едно, с клавиатурата на лаптопа и с по-малкия монитор. Ама ще изкарам 3 седмици, де ще ида

Много е студено навън, тъкмо се прибрахме с шефа. Лягам си на дивана и не мърдам повече. Пък

# 617
Идвам с добри новини!
Обаче Вио така си обрисува къщата, че вече нямам търпение да пусне някоя и друга снимка на дограми, плочки, ламинат,..........

# 618
Добро утро!
Днес е Игнажден! Дано полазника ви е късметлия, усмихнат и богат! Не изнасяйте нищо, не давайте заеми и се връщайте с пълни ръце у дома!
Мария Flowers Hibiscus Дано болестите останатв старата година!
Усмихнат ден ви желая!

# 619
  • при късмета
Честит празник, добри полазници у всеки дом да има днес!
Мария, браво за добрите новини!

Много ми се спи днес, добре, че нямам кой знае какво да правя. Сложих хляб и ще дремя и направя по някоя кутийка за тортата. Предимно първото Joy
Днес е последен ден на пълна програма, не че няма да ставам рано до петък де. Утре имат участие в представление на у-щето и ще го взема на обяд след него, а в петък им е тържеството, без родители и пак ще го взема на обяд, че вечерта е коледното парти на тренировките

# 620
  • гр.Варна
FriesHamburgerPizzaWine Glass За вас прекрасни.Днес имам имен ден.То пламъци,огньове и чудеса съм.

# 621
Плами, жива здрава, обичана, ценена и щастлива да си!

# 622
Плами да топлиш и светиш дълги години!!!! Честит имен ден!
Аз бързам да се похваля - моя полазник е Ма ко!!! Благодаря за прекрасната картичка!

# 623
  • при късмета
Калинче, дано имаш приятни изненади цяла година. Hug
Плами, да си жива и здрава, много обичана и да те слушат

Изгря малко слънце при нас, и аз живнах

П.П И аз, и аз си имам полазник. Вио мляс

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 14:51 от ма ко

# 624
Плами, честит имен ден! Жива и здрава бъди!
Мария, радвам се за добрите резултати! Браво!

# 625
Ma ko при нас си е жега - 13гр. Laughing Ако щете вярвайте - сега се връщам от магазина и имаше по потници, къси гащи и джапанки Relaxed Аз се бях стъкнала с яке в/у късия ръкав, обаче днес явно няма да пускам парно Laughing

# 626
  • при късмета
Тук май е малко под нулата, но има гаден вятър и усещането е за много по-ниска от реалната Т. Преди малко излязох за цигари, че даже и слънце се опитваше да грее, а за 50м. щяха да ми се счупят ушите.
Англичаните винаги са ми били много смешни, само да се качи над 10гр. и за тях вече е лято. Ако съм там има да се чудят от коя пък толкова топла страна съм Joy

# 627
Ма ко хич и не се чудят - тук има от всякъде Smiley Аз за това си ги харесвам - на никой не му пука дали през лятото си с ушанка, или зимата по джапанки - кой както му идва отвътре Laughing  Такова разнообразие и от хора, и от облекла... като сляза у градО и бурки има, индийски чалми, както и изключително елегантно и скъпо облечени, а има и хукнали по пижами, или кой каквото хванал в последния момент - шарен свят!

# 628
  • при късмета
Добро утро!

Още малко остана да изпишем темата, Коледа дойде, ние си стоим на есенната. Появявайте се бързо, че поне новогодишна да пуснем.

Ще мързелувам до към 10.30ч. после отивам на представлението на шефа и направо ще го взема. Чак после ще мисля какви да ги върша

# 629
Добро утро!
Ма ко, иде ми да взема една лъжица и да обера каймака на това кафе!
Иначе както е тръгнало, новата Коледна тема ще я изпишем....към Великден!

Общи условия

Активация на акаунт