Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2017/2018 г.

• 158 821
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 120
Ами тя вече не изработва,писах й.

# 121
Здравейте, момичета  Hug

Присъединявам се и аз към вас. Миналата година бяхте направили уникални красоти. Връщам се да чета назад.  bouquet

# 122
  • София
Мис, дъщеря ми и на година и половина още не се заглежда по кукли и барбита - дай и на нея плюшки и колички.  hahaha Което ме подсеща тази година има ли тема за коледните подаръци?  Thinking

# 123
Моите предпочитания са за по-изчистена украса.

Елхата ми е много богата и украсена, имам украса по прозорците, която задължително се връзва с цветовете на елхата. Отдавна оставих традиционните цветове и залагам или на бяло - сребриста (със син акцент) или на бяло-черно - златиста тема, всяка година променям .. професионално изкривяване.
Камина ние нямаме, но украсяваме с лампички и дядо Коледа къщата.
Дъщеря ми си има мини розова елхичкан ещо подобно, но нейната е около 70 см:

https://www.google.co.uk/search?q=mini+pink+christmas+tree+m%26s … rc=63UunZgMrjry3M:

Масата я украсявам с насипни звездички и ранър по средата в златно или нещо с кристали, приборите са с обков и слагам  салфетки от плат в пръстен пл/с красиви свещници.

https://www.google.co.uk/search?biw=1920&bih=974&tbm=isc … rc=msGjYKqhPLiuuM:

# 124
  • München, Deutschland
Дребни придобивки от ДМ днес. Simple Smile

# 125
Днес набързо притичах из един ДМ и аз, очите ми останаха в някои неща, но нямах време да се зазяпвам. И в Buttlers мернах преекрасни коледни декорации, но просто нямах време!

# 126
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Buttlers... Там е разорително за джобовете...

# 127
Здравейте, момичета! Записвам се и аз за темата. Тази година ще се местим в ново жилище и трябва да започна с декорацията от нулата Rolling Eyes Преди седмица-две купих малко играчки за елхата, но са крайно недостатъчни и с удоволствие ще ви следя за красиви и вдъхновяващи идеи Simple Smile

# 128
Ох, Buttlers... Там е разорително за джобовете...

Права си  Peace Laughing Laughing

# 129
ThinkingSmileОчаквам тези неща :

Клонка за декорация с червени пъпки

Декоративна фигурка бухал, сова изработена от полирезин. Размери 2,5 х 4,0 см.

И стъклени топки с отвор.В тях ще настаня совите + клончето.Ще са за подаръци на учителките.Търся само красиви картонени кутии.Идеи от къде да поръчам?

Избирам и нова елха колебая се между тези миньончета 150 или 120см(не съм решила има промени в стаята и нямаме много място)
.Не знам коя от двете да избера.Rolling EyesThinking

# 130
  • в сърцето на един мъж...
Аз току що открих интересен модел за коледен венец, при това с подобни на моите свещи, много ми хареса Heart Eyes

И декорации със стъклени чаши

https://www.pinterest.de/pin/805862927045035502/

# 131
Чаровна,втората!Първата е много рехава.
Совата и клончетата са много готини.
Гея,страхотен венец!

# 132
Здравейте,приемате ли нови попълнения в тази красива тема?И на мен повече ми харесва втората от показаните елхички.Ние от 15 години сме с една и съща елха(купувана от Метро,когато още бяха много кичести и страхотни)180см,само добавям играчки-ще намеря стара снимка да покажа(в червено/златоста гама е украсата).
Като показания венец  свеки има такъв от над 20години само е без перцата и сменя свещите-много е стилен!

# 133
  • Euskal Herria
Ооох, венецът, венецът! Пълни ми душата!

# 134
Гея, страхотни идеи от pinterest! Много благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт