Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2017/2018 г.

• 159 212
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 240
wafi, може ли да обясниш как направи еленчето? Heart Eyes
Скрит текст:

# 241
Ех и на мен ми е коледно вече!...

# 242
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На много красоти попаднах тези дни.Чудя се такъв тип украса как ли ще стои вкъщи  Heart Eyes Допада ми да си призная колкото и нестандартно да е.

Скрит текст:

# 243
SimPlisitY камината я правих по това клипче. Едно го почнах друго го завърших но пак съм доволна от резултата.
https://youtu.be/3HafrP9irUY

Maeve елена го правих по тази схема като измених някои неща. Ушите са цял модул, закрепен в цепка на главата. Рогата са отделни модули, закрепени всяко в цепки на ушите. Опашката е по същия начин. Целия е направен от кашон, облепен с вестници и Ц200 и за финал бял латекс.

# 244
Супер, благодаря!
Ще пробвам и аз, само да намеря подходящ кашон.

# 245
Захарчето, страхотни идеи!  Peace

# 246
  • Euskal Herria
Ето още малко нестандартни украси... с коркови тапи Simple Smile
http://fabartdiy.org/20-brilliant-diy-wine-cork-craft-projects-f … stmas-decoration/

# 247
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Има много идейни Yum

# 248
  • София/Севлиево
Wafi ,всичко е страхотно,но възгавничките...,ах възглавничките-влюбих се в тях.
Захарчето и на мен украсата ми харесва,нищо че е доста бяла,но пък е стилна и интересна.
А Яна както винаги показва супер интересни неща.

# 249
  • Велико Търново
Wafi, нещата са страхотни Heart Eyes Къщичката по готов шаблон ли е правена? Възглавничките са много идейни Blush

# 250
  • Велико Търново
Венците и елхичките от коркови тапи са много готини, според вас с какво лепило ще се хванат една в друга, или пък по друг начин? Simple Smile

# 251
  • München, Deutschland
Браво, Вафи!

Такива ръкавички ще си ушия и аз и ще ги напълня с малко пух като играчка за елха. Simple Smile И една коркова елхичка замислям вече. Simple Smile

Ей това много ми харесва от много години вече, ама нямам зелени топки, а и като преброих колко бройки ми трябва, бая скъпичко би ми излязло.

# 252
Да и аз си мислех за подобна елха от топки, но я видях във вариант с цветни и различна големина. Можеш и така да пробваш, ако не държиш да е зелена.

# 253
Аз да си кажа никак не си падам по подобни авангардни и модернистични решения в украсата. На мен си ми харесват класическите цветове и неща.

# 254
Ние си украсихме стълбището с различни плюшените играчки и памук като на снимката:

Общи условия

Активация на акаунт