Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2017/2018 г.

• 159 228
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 645
Aredhel, и да върви в комплект с самото прозорче  Heart Eyes.

nikaia, аз съм на възрастта на родителите ти  Laughing. Мноооого, ама мнооого щях се зарадвам на стара стъклена или от папие маше играчка за елха.

# 646
  • При елфите ...

Така е... но и на стандартен прозорец ще стане... композицията може да се развие като се добави и нещо друго...

# 647
  • Nice

nikaia, аз съм на възрастта на родителите ти  Laughing. Мноооого, ама мнооого щях се зарадвам на стара стъклена или от папие маше играчка за елха.

Майка ми със сигурност ще се зарадва. Тя харесва всякакви сладурски, уютни и арт нещица. Ако намеря по-евтина бих ѝ купила, защото с такова нещо едва ли бих се справила вече Joy

# 648
  • При елфите ...
Така е... но и на стандартен прозорец ще стане... композицията може да се развие като се добави и нещо друго...
Нещо такова...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 649
  • bad@ss
Идейки...
Скрит текст:
Ехаа! Имам такива лампички.

# 650
  • При елфите ...
И като продължение на темата с прозорчетата нещо, което много ми харесва...

и още...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 19:39 от Aredhel

# 651
# 652
  • При елфите ...
Вчера гледах шаблоните за къщичките, днес не мога да ги намеря... някой да помогне?!?

# 653
  • София
Ето още малко от моите декорации:

# 654
Малко ме е срам след всички красоти,които показвате,но...да похваля малкото дете(а и себе си Laughing)-беше за домашно по "Технологии и предприемачество"-5 клас...на тема"Коледа"

# 655
# 656
  • София
nikaia,аз миналата година подарих ръчно направени сапуни(мое производство),хората много се зарадваха защото ползват твърди сапуни.На чужденец(май не живееш в Бг)бих подарила домашно сладко/рачел(защото не се предлага по веригите ) в хубав буркан

# 657
  • Nice
nikaia,аз миналата година подарих ръчно направени сапуни(мое производство),хората много се зарадваха защото ползват твърди сапуни.На чужденец(май не живееш в Бг)бих подарила домашно сладко/рачел(защото не се предлага по веригите ) в хубав буркан

Заинтересува ме това предложение. Как се правят ако може да споделиш? Heart Eyes

# 658
Вчера гледах шаблоните за къщичките, днес не мога да ги намеря... някой да помогне?!?

на тази страница няколко http://old.bg-mamma.com/?topic=998952.msg35811617#msg35811617

# 659
  • Euskal Herria
Аз пуснах тези:
http://adalin.mospsy.ru/ny/eligr01.shtml
Правих ги за миналата Коледа, не знам дали ще ти свършат работа, или търсиш други.

Общи условия

Активация на акаунт