Йоркширски териер - тема 10

• 86 137
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
На сестра ми момиченцето го взеха на 5 месеца, оформихме ги, давахме й 10 дена калции и вдигна ушаците

# 226
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, на каква възраст трябва да им се изправят ушите?  newsm78

Индивидуално е...моята ги изправи на 4 месеца(а не са и никак малки  Laughing)трябва да ги подържате добре почистени и оформени(подстригани).

Da Simple Smile  Зори от тук ме посъветва да ги подстрижа Simple Smile
и до сега си ги подържам , свикна с продцедурата Wink
Освен подстригването 3 пъти му ги лепих с тиксо хахаахх
сега от последното лепене не са клюмвали а са му големи :О))))

tuk za подстригването
и лепенето :О))

https://www.youtube.com/watch?v=W7Y5STci7yA

https://www.youtube.com/watch?v=vHvdqJ3FGK0

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 17:49 от Desss

# 227
  • Sofia
Благодаря. Снощи подстригахме ушите, доколкото можах, че малката има бръмбари в дупето, 1 секунда не може да стои мирно. Как ще правим прически като дойде време не знам.  ooooh!
От вчера насам имаме три попадения на памперса! Има надежда значи.  Laughing

# 228
Ще се научи душичката, просто трябва време. Схващат по някое време, а най - ми е смешен, когато е направил беля и ушите му стават като но Алф.

# 229
  • Sofia
Научи се маймуната да се качва на дивана. Много есмешна. Понеже не може да се качи със скок, се закопчава с ноктите за тапицерията и се катери като котка по дърво. Много ме е страх да не падне и да си счупи нещо, но нищо не мога да направя.
Купихме транспортна клетка. Снощи я затворих вътре за 2 мин и откачи. Дайте съвет как да свикне с клетката?

# 230
За да не стане беля с дивана и леглата, сложи в единия край възглавнички или сгънати одеала, като стълбички, за да се качва и слиза от там, защото най-честите счупвания на крачета са след скок от диван/легло.
По въпроса с клетката - не я затваряй изведнъж там, ще го възприеме като затвор. Дръж клетката на земята с отворена вратичка, слагай лакомсвта вътре, може и едното и хранене да е там. Сложи любима играчка там, за а я възприема като нещо нейно, приятно.
Нашата транспортна клетка първата година си стоеше на земята в хола до креватчетата и и Холи си спеше в нея и си я възприемаше като дом. После я махнах, защото отдавна отпадна нуждата от нея, но и до ден днешен моята харесва транспортни клетки, чанти и подобни Simple Smile.

# 231
  • España (Плевен)
Здравейте...  wavey
Скоро ще си вземем кученце от тази порода. Имаме възможност да си изберем мъжко или женско.
Но въпросът ми е, кое е най-добре за отглеждане?
Моля за съвет...  Praynig Praynig Praynig

# 232
Здравейте...  wavey
Скоро ще си вземем кученце от тази порода. Имаме възможност да си изберем мъжко или женско.
Моля за съвет...  Praynig Praynig :p

Много интересен въпрос... искате да кажете, кое е най-лесно за гледане или.. Ние сме с две деца на 5и10 години, момичета, държах кучето ни да е момче, и е момче, диво, некординирано, пълно с енергия и емоционален е като всички в това семейство.На сестрами е момиче на 9месеца, бавна, послушна не се мята в различни посоки.... но и двамата са бебета и част от семейството.Само да вметна, че се опикава от радост и напикава всичко само да ни види.Дали ще спре това

# 233
  • España (Плевен)
Здравейте...  wavey
Моля за съвет...  Praynig Praynig :p
Много интересен въпрос... искате да кажете, кое е най-лесно за гледане или.. Ние сме с две деца на 5и10 години, момичета, държах кучето ни да е момче, и е момче, диво, некординирано, пълно с енергия и емоционален е като всички в това семейство.На сестрами е момиче на 9месеца, бавна, послушна не се мята в различни посоки.... но и двамата са бебета и част от семейството.Само да вметна, че се опикава от радост и напикава всичко само да ни види.Дали ще спре това
Да, това имах предвид..  Blush  Благодаря!

# 234
  • Sofia
Аз лично винаги съм предпочитала женско куче, независимо от породата. По една много проста причина - ужасно ме е страх, че мъжкото куче ще хукне след някоя разгонена и ще го загубя.

# 235
Мъжът ми слязал до колата и взел бебо с него без кайшката, едва го е хванал на см от улицата.

# 236
Здравейте...  wavey
Моля за съвет...  Praynig Praynig Praynig

Всичко си зависи от домакинството ви, ние сме с момиче, защото я взехме когато дъщеря ми беше на 6 г. и не исках да гледа как плюшките и биват "употребявани"  Joy, бях чела че момчетата маркират цялата къща /ъгли, крака на маси и столове/ и това ме изпрати в тих ужас и дълги размисли. За късмет нашата рошла е супер послушна, тя не познава каишка, но и бях доста строга във възпитанието й и не съжалявам.

# 237
И аз станах доста строга, карам му се гоня го и го шляпам и той намаля ръмженето, не знам дали това е дало ефект.Кога започват да маркират?

# 238
Научи се маймуната да се качва на дивана. Много есмешна. Понеже не може да се качи със скок, се закопчава с ноктите за тапицерията и се катери като котка по дърво. Много ме е страх да не падне и да си счупи нещо, но нищо не мога да направя.
Купихме транспортна клетка. Снощи я затворих вътре за 2 мин и откачи. Дайте съвет как да свикне с клетката?

Може да си измайсторите нещо подобно от стари картонени кутии от обувки Simple Smile  http://yorkimaniabg.com/%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0% … B%D0%B0-5603.html

# 239
А за какво трябва клетка? За като пътувате или за през деня нещо?

Общи условия

Активация на акаунт