Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 730
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Известните гримьори много отдавна са запълнили листите си с часове и нямат. Зависи много от бюджета, който имаш и каква визия искаш. Сподели повече за да те насочим правилно. Кирил Чалъков, Кулагин, Бони и т.н. вземат скъпо и правят специфични визии, които не се харесват от много хора. Предполагам са и заети още от миналата година за абитуриентските балове. Трябва да се търси по make-up студиата.

# 691
  • София
Следя страниците на изброените гримьори , но повечето гримове , които правят за мен са стандартни ? Т.е. Опушен в нюд гамата и очертаване на окото в черно . Поне аз така ги виждам , не че не са добри, добри са .

# 692
Повечето наши известни гримьори от рода на Чалъков си знаят и си правят все една визия - супер силен грим с черно и крещящ контур в стил чалга певица или плеймейтка (защото те такива предимно гримират). Следя няколко такива, но изобщо не ме радват. Аз бих заложила на някое момиче в студио, което не е толкова известно, но пък поддържат добра хигиена на продуктите. Бих отишла в салона да погледам как гримират някое друго момиче, за да си съставя мнение как работят най-вече по отношение на хигиената. Има толкова мърляви гримьори, които съм виждала, чак не е истина. А червило и спирала бих си ползвала само и единствено мои. Успех.

# 693
  • СОФИЯ
Много Ви благодаря за предложенията за гримьор. Самият грим искам да  е опушен грим в кафяво. Но като цяло бюджетът ми е към 50лв за грим. Ако може да ми предложите някой в рамките на този бюджет.Blush

# 694
Янакиева взима толкова, когато отидеш на място в салона. Мисля, че Боряна Стефанова също работи на тази цена.

# 695
Много Ви благодаря за предложенията за гримьор. Самият грим искам да  е опушен грим в кафяво. Но като цяло бюджетът ми е към 50лв за грим. Ако може да ми предложите някой в рамките на този бюджет.Blush
А тогава въобще не гледай към известните имена, доста по-скъпи са. Студио квартално търси. В центъра на София едва ли при такъв бюджет. Люлин да.

# 696
Моя близка маникюристка и гримьорка има малко салонче до МОЛ Стамболийски. Работи страхотно и грим и нокти, ако те устройва, пиши на лични да ти дам ФБ и да се разберете.
Имай в предвид, че трябва да си запазиш именно сега, после всички ще са заети.

# 697
  • София
Опитах и аз да направя цветен грим , но май не ми се получава Sad
Вдъхновена от Ноеми Simple Smile

Но иначе много ми знае устата , за утвърдените гримьори 😂😂😂

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:31 от bubanka

# 698
  • Стара Загора
Wind, според мен много добре си се справила. Само външния ъгъл не ми е добре опушен и го виждам с матови цветове, а не с блестящи.Цвета на устните също ми е тъмен и прекалено силен за очите.

# 699
на мен ми се струва, че вместо със златно, щеше да бъде по-добре със сребърно
останалото ми харесва, тъмните устни също

# 700
на мен ми се струва, че вместо със златно, щеше да бъде по-добре със сребърно
останалото ми харесва, тъмните устни също

+ 1 от мен.
Аз бих нанесла от сребътното (в случая златно или жълто може би Thinking ) малко повече към очната линия и съвсем малко към долните мигли. Simple Smile

# 701

На мен ми харесва Blush ,но жълтото някак си не седи добре Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:32 от bubanka

# 702
Уинд, много добра комбинация от цветове и много ти отиват на цвета на очите. Само жълтото да го бленднеш малко и ще е идеално, харесва ми и червилото.

# 703
Синьото ти отива, Уинд. Но аз бих махнала жълтото и бих го заменила със светъл цвят шампанско. Мисля, че би стояло много добре.

# 704

На мен ми харесва избора на цветовете. И на Ноеми ми харесва как се получава.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 13:32 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт