Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 757
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз така с цветовете, но този път от размяна го улучих!😏🙃

# 226
Здравейте, благодаря ви за многото отговори. Клепачите ми са малко мазни, защото кожата ми малко мазна в Т зоната. Нанасям базата с пръсти и съвсем малко количество, но след 7-8 часа сенките са се събрали малко в сгъвката и са избледнели. Много се дразня така. Искам да си купя някаква по-качествена палитра. Имам на Sleek, но много ми се събират, на Есенс и Ейвън също имам. За сега позлвам предимно на MUA и е горе-долу добре, но много ми избледняват. Имам на Lolipop от по-скъпите (130 лв), подарък от милото, но е трагедия. Толкова са бледи, че не я използвам. Ако може да ми предложите конкретна палитра ще съм ви много благодарна.

# 227
  • София
Момичета , в кой МОЛ освен на Цариградско, имаше NYX ?

В Дъглас

# 228
  • София
Да се похваля , купих си палитри (сенки за очи ) от Малинка. Изглеждат много пигментирани на клепача и си взех фдт от MAC, с масла и разни чудесии. Дано се държи добре на кожата ми.

Палитрите от Малинка , до някаква степен имитират цветната на NYX и новата на MAC. Хванах и намаление и за няма и 40лв се обзаведох със спирала, мигли, 2 палитри.
Няма да казвам на мъжа ми обаче 😂

# 229
Момичета , в кой МОЛ освен на Цариградско, имаше NYX ?
В Дъглас
Какво?
Никс има в Лили Дъ мол, в Сердиката и в сега откриха още един магазин мисля в бившия Сити център.

# 230
  • в 1001-та нощ
Здравейте, благодаря ви за многото отговори. Клепачите ми са малко мазни, защото кожата ми малко мазна в Т зоната. Нанасям базата с пръсти и съвсем малко количество, но след 7-8 часа сенките са се събрали малко в сгъвката и са избледнели. Много се дразня така. Искам да си купя някаква по-качествена палитра. Имам на Sleek, но много ми се събират, на Есенс и Ейвън също имам. За сега позлвам предимно на MUA и е горе-долу добре, но много ми избледняват. Имам на Lolipop от по-скъпите (130 лв), подарък от милото, но е трагедия. Толкова са бледи, че не я използвам. Ако може да ми предложите конкретна палитра ще съм ви много благодарна.

Вероятно тази база може толкова на твоите клепачи. Препоръчвам ти да пробваш и с 24 часовата на МАС. Не е скъпа. Ако пак има проблем, можеш да мислиш и за други палитри. Но аз каквото и да хвана - бетон е с тази база.

# 231

Вероятно тази база може толкова на твоите клепачи. Препоръчвам ти да пробваш и с 24 часовата на МАС. Не е скъпа. Ако пак има проблем, можеш да мислиш и за други палитри. Но аз каквото и да хвана - бетон е с тази база.
Благодаря ти, ще пробвам. От къде мога да си я купя онлайн? А шоколадовата палитра как се държи? Или някаква на UD, или нещо друго?

# 232
И аз никак не се разбирам с Ести. Досега дори червило на марката не съм харесала и вече спрях да поглеждам към щандовете. Изключение прави четката за фдт, която не сменям за друга за нищо на света. А, и един контуриращ сет, но за толкова пари много бързо свърши.

# 233
  • в 1001-та нощ

Благодаря ти, ще пробвам. От къде мога да си я купя онлайн? А шоколадовата палитра как се държи? Или някаква на UD, или нещо друго?

Може да я поръчаш от магазин на МАС в София. Със сайтовете - бъди внимателна. Поръчвай от сигурно място. На базата не зная дали има имитации, но ... все пак Simple Smile Аз съм поръчвала от сайта на МАС за UK, но мисля, чe вече се предлага и в Lookfantastic Simple Smile Отдавна почти нищо не купувам онлайн и не мога да съм ти много полезна Simple Smile

# 234
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен който прикрива несъвършенствата,да е траен и да не стои като маска.Кожата ми е смесена.Благодаря.
https://remedium.bg/make-up-up/vichy-dermablend-3d-correction-15 … h-spf25-30ml.html Точно днес го пробвах,покритието му е много сериозно за мен,има мостри,пробвай. Този фдт е уникален-http://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Toleriane-Teint … D0%B4-p10399.aspx,също с много добро покритие.Фен съм голям на Ести,бялата и декоративна козметика обожавам,а червилата за мен са едни от най-добрите от високия клас. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 22:44 от Bright Crystal

# 235
Шоколадовата палитра се държи горе-долу. На моите мазни клепачи с евтина база на Ейвън държи 7 часа, със Shadow insurance на Too faced изкарва 10-тина часа, а с базата на Artdeco над 12 часа. На UD и с евтината база ми изкарват сенките поне 9 часа, тоест по-издържливи са на моите клепачи от TF. Пак казвам, за истинска дълготрайност е важна комбонацията хубава база + хубава палитра. Базата на Мак и палитра на Есенс няма да изкарат дълго на очите ти със сигурност, макар и да е повече отколкото с евтина база. От сенките среден клас ти препоръчвам на NYX - хем не опразваш страшно протмонето, хем добре работят и са сравнително издържливи.

# 236
  • София
Базата на Мас 24 часовата е около едни 40лв- по памет ми се върти в главата. newsm78
Да се има предвид, че Аленка  Hugкато каза- не е скъп, да сте си подготвени! Simple Smile

С пейнт пота Пейнтърли както и с тази база в тубичката -Paints Peintures Bare Canvas
Скрит текст:
цветовете се губят и особено при втората губят 40% от наситеността и интензивността си. Naughty
 Със софт окра пейнт пота
Скрит текст:
-сенките са значително по-ярки, както и с гореспоменатата 24ч база.

Аз подсещам и за палитрите на Сефора, които са много наситени и приятни и не на последно място като най-бюджетни и трайни - Флормар. Флормар е много подценявана козметика, за съжаление в България, а заслужават много повече внимание от всички интернет продавани ниско бюджетни и най-вече със съмнително качество сенки и продукти. Peace Сенките на Флормар са мазни, трайни и наситени. Червилата им са много хубави! Правят едни от най-красивите цветни очни линии! Бронзовата чиния-форумен хит от близкото минало, пък да не забравяме! Flutter Hug

# 237
  • София
Момичета , в кой МОЛ освен на
Цариградско, имаше NYX ?
В Дъглас
Какво?
Никс има в Лили Дъ мол, в Сердиката и в сега откриха още един магазин мисля в бившия Сити център.

Грешката е моя. Имах предивид Сердика, ама защо съм написала Дъглас. Извинявам се за неволното подвеждане.

# 238
  • в 1001-та нощ
Базата на Мас 24 часовата е около едни 40лв- по памет ми се върти в главата. newsm78
Да се има предвид, че Аленка  Hugкато каза- не е скъп, да сте си подготвени! Simple Smile

...

Ха хах, скица Simple Smile Да, идеята ми беше, че не е като дадеш 100 лв за палитра, която не знаеш дали ще ти допадне. Базата е доста по-евтина ще се използва до дупка Simple Smile

# 239
Да, следваща ми база ще е на Mac 24 часа. А от към палитри се спрях на шоколадовата, някак си ме влече към нея, но не мога да прецеля дали класическата шоколадова или семи суит?

Общи условия

Активация на акаунт