Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 242
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
На Флормар им харесвам моливите много.

# 271
Чек, а чиниите има ли ги още в продажба?

Това с пликчетата и козметиката- добре, но аз така и не се научих да си слагам козметиката от дамската чанта в пликчета /в моя случай- червила, гланц, малък крем за ръце/, нищо че често по летищата може да се снабдиш с такива преди секюрити чека, винаги се отнасям, после по време на проверката ги прежалвам, после пък се радвам, че с нищо не са ме накарали да се разделя насилствено единствено поради пословичната ми разсеяност.  
Аз пък винаги пищя по летищата, ви- на- ги. Само при последното ни пътуване "пропуснах", затова пък синът ни конпенсира- много настоятелно проверяваха левият му крак.  Joy Joy Joy
Точно Лутън беше последното ми англ. летище като отправна точка- минах си със споменатия антураж в чантата без да ми правят проблем, че не е в пликче.  Peace

# 272
Чек, а чиниите има ли ги още в продажба?

Има ги, аз тях влязох да гледам. Така и не се сдобих с такава чиния.

# 273
Благодаря!  Hug
Сега ако се окаже и че не са променяли нищо по формулата, ще съм още по- доволна.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 15:31 от Анонимен

# 274
... две желани нови червила- едно на Диор и едно на Том Форд и ако ме бяха помолили да ги хвърля, т.к. и пликче нямах, щях да получа микроинфаркт, гарантирано!
Винаги си нося по 1 кутия с пликове и за мен, и за дружки по нещастие по летищата. Най-много тарашат американците (вкл. чантата с памперси и детски храни, както и обискиране на 2 год. дете), както и на полетите към Америка; в Европа немците са ме правили на маймуна, холандците също - но интересно, те се фокусират на техниката/обективите повече.

Не обичам да нося големи палитри като пътувам, че съм чупила. Обикновено нося мини такива и единички няколко. Флормар чиния нямам аз, срам!

# 275

Има ги, но ти не си взе или ги няма и затова не можа да си вземеш, не разбрах ....  newsm78

# 276

Има ги, но ти не си взе или ги няма и затова не можа да си вземеш, не разбрах ....  newsm78

Има ги, но не си взех. Нямам вече какво да ги правя толкова бронзъри, докато в същото време се чудя как да се отърва от тен.
Влекат ме кремообразни контуриращи продукти напоследък, но освен Фенти не знам към какво друго да погледна.

# 277
Тази сутрин купувайки памук от аптеката ми направиха впечатление едни двуцветни стикове за контур/хайлайт - много практично! Предполагам ги има при доста марки:

# 278
Нещо хубаво ми се иска ако може и без хайлайтър. Такива имам достатъчно, включително и кремообразни. Simple Smile Всъщност това на Мейбълин може и да е хубаво, само да не беше в такъв формат.

# 279
И друг път мисля съм споделяла, че в редките случаи, когато ползвам кремообразен контур си ползвам Криоланските ФДТ стикове и съм много доволна. Напоследък гледам да редуцирам продуктите, че преливам отвсякъде.

# 280
  • София
Скрит текст:

Снощи заради чинията-бронзър на Флормар влизах в техен магазин. Тук не са щандове, а отделни магазини, доста големи и с много голям асортимент. Не са и никак евтини, т.е. не така евтини като в България. На цените на Инглот са горе-долу, че и повече, защото Инглот постоянно имат някакви намаления и оферти, дори в момента имат намаление 25% на всичко, но аз трайно съм им обърнала гръб. Grin Най-евтините лакове на Флормар например, които в България са по лев и нещо, тук са по 3.99 евро, колкото са на Инглот без намаление. Не можах да му схвана логиката на малтийското ценообразуване. На Керастаз, Милк Шейк и Chi продуктите във фризьорски салони са по-евтини от възможно най-ниската цена която може да се намери, където и да било, включително и в сайтовете на производителите, а разни марки като Флормар и Лореал са на двойни цени, често и много нагоре. Но пък Катриз и Wet&Wild са по-евтини от закуска на улицата. Sweat Smile
Точно това имах предвид! Тук в България се продава на ниска цена и това някак си я прави в очите на потребителите масово да изглежда като евтина козметика. Навсякъде където съм била в чужбина съм се втрещявала от цените, на които тази козметика се продава там! И то се продава с голям успех! Wink

# 281
Контуриращите стикове на Диор?

# 282

Добри ли са?

# 283
Пролетта някъде в една дрогерия буквално ми набутаха тази палитра за без пари и бях напълно забравила за нея.

Тези дни си разтребво- разчиствах наличностите и попаднах на нея. Пробвах някои от цветовете и останах изключително приятно изненадана- разнасят се лесно, "мазно", не се ронят, пигментирани, блендват се сравнително с лекота. Нанесох ги върху база в 11,30 сутринта, вечерта до 22 часа не бяха мръднали. Идеален нискобюджетен вариант, ето и суотч.

# 284
Добри ли са?
Нямам ги, не съм ползвала, освен проба и не мога да кажа точно.

Общи условия

Активация на акаунт