Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 757
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
За мен несесерите са безценни, но си накупих твърди прозрачни, че да нямам грижи по летищата. Сега се сетих да отида да купя за всеки случай един голям найлонов плик с цип, че ми предстои пътуване утре, а миналата година на едно английско летище ме караха да прехвърлям всички гримове от несесерите в такъв плик. В един само трябвало да бъдат, какъвто дори нямах, че по милост ми намериха. Една рускиня почти се разрева горката. Носеше цял гримьорски куфар и нямаше наличен плик, който да побере съдържанието му. Grinning

# 256
  • При децата ми
...
Аз подсещам и за палитрите на Сефора, които са много наситени и приятни и не на последно място като най-бюджетни и трайни - Флормар. Флормар е много подценявана козметика, за съжаление в България, а заслужават много повече внимание от всички интернет продавани ниско бюджетни и най-вече със съмнително качество сенки и продукти. Peace Сенките на Флормар са мазни, трайни и наситени. Червилата им са много хубави! Правят едни от най-красивите цветни очни линии! Бронзовата чиния-форумен хит от близкото минало, пък да не забравяме! Flutter Hug

Kopche, би ли казала за коя бронзова чиния на "Флормар" иде реч?

# 257
Само една е, иди на щанд на Флормар и ако е там, ще я видиш.
Става въпрос за чудовищно голям бронзър - с размерите на десертна чинийка е.

Eто линк все пак: http://idaandmakeup.blogspot.de/2012/06/flormar-bronzing-powder- … ace-and-body.html

# 258
  • София
...
Аз подсещам и за палитрите на Сефора, които са много наситени и приятни и не на последно място като най-бюджетни и трайни - Флормар. Флормар е много подценявана козметика, за съжаление в България, а заслужават много повече внимание от всички интернет продавани ниско бюджетни и най-вече със съмнително качество сенки и продукти. Peace Сенките на Флормар са мазни, трайни и наситени. Червилата им са много хубави! Правят едни от най-красивите цветни очни линии! Бронзовата чиния-форумен хит от близкото минало, пък да не забравяме! Flutter Hug

Kopche, би ли казала за коя бронзова чиния на "Флормар" иде реч?
тази -  Hug

# 259
Check please, внимавай какво носиш за Англия и най-вече на връщане от Англия. Не е какво и да е прозрачно пликче, а тяхно, съвсем мъничко, едва се побират 3 фон дьо тена в него, прави сметка шампоани, пасти за зъби и тн. Колкото пъти минах през Лутън, толкова пъти ми преровиха ръчния багаж. Но аз се бях запасила де, с по 3 несесерчета козметика. Даже едното не го откриха хахахяха. Така че внимавай какво ще носиш, да не замине в кофата на летището.

# 260
...
Бронзовата чиния-форумен хит от близкото минало, пък да не забравяме! Flutter Hug

Тази "чиния" не помня вече от колко години я имам, повече от 5 със сигурност, купих я като се появи и стана тотален мъст- хев на всяка уважаваща се и гримираща се БГ- мама  Laughing . Никъде не мърдам без нея. Вече ми е на свършване, обаче. Продава ли се още, има ли наличност? При следващото ми идване до Бг ще я търся, определено.

# 261
Момичета, аз най-редовно си нося гримовете в голям несесер в дамската чанта. Само за Англия ли е това правило или е нещо ново?
Летях краят на юни. Сега за Коледа се прибирам в Бг и да съм подготвена. От Италия летя....

# 262
Правилата в Англия явно са много разтегливи, защото на мен ми бяха казани съвсем различни от тези на Есмералда. Но явно е твърдо правило да се заяждат, нищо че после се оказах с ножица в дамската чанта. Този пет не отивам там, но за всеки случай се запасявам с различни видове пликове.

# 263
Факт е, че трябва да сме подготвени.  Peace
Доста често излитам от Англия и винаги имам по няколко гланца и червила в чантата, както и тубички с крем за ръце. Досега проблем никога не са ми правили. И слава Богу, защото обикновено оставям за из път червила/ гланцове, които ако се наложи бих прежалила /или са ми омръзнали вече, или са на  привършване/, но последният път съвсем изключих, че предния ден си бях взела две желани нови червила- едно на Диор и едно на Том Форд и ако ме бяха помолили да ги хвърля, т.к. и пликче нямах, щях да получа микроинфаркт, гарантирано. За щастие наистина тотално бях забравила за тях и се сетих с какво съм се разминала доста след секюрити чековете, така че си спестих и доста ненужни притеснения.

# 264
За едно червило и няколко гланца няма да ти направят проблем. Важното е всичко да е в безцветната торбичка и да не носиш големи количества козметика.
Летя често и до сега никога не са ме карали да хвърлям нещо. Имало е случаи малко да се позаядат, но до там. Този май месец бях на почивка и от там си взех няколко парфюма, кремове и т.н., но нямах никакви проблеми на летището.

# 265
Момичета, аз най-редовно си нося гримовете в голям несесер в дамската чанта. Само за Англия ли е това правило или е нещо ново?
Летях краят на юни. Сега за Коледа се прибирам в Бг и да съм подготвена. От Италия летя....

Става въпрос само за течните продукти в ръчния багаж, примерно коректор, фдт, гланц. И от България съм тръгвала пълно натоварена с такива, митничарят ми вика "броя ги гримове, не ги слагай при другите течности". Обаче англичаните искат да ги слагаш в пликчето, заяждат се и тн. Даже си има специално разклонение на скенера за куфари, като "лошите" куфари минават в друга лента и ги тарашат яко. Да споменавам ли, че моят куфар винаги е в лошата лента? Grinning И като нося и мини разтвор за контактни лещи, и дезодорант, място за козметиката не остава. В Лутън има огромни кутии с тези пликчета, от където да си вземеш и да си наредиш козметиката в тях. Но може да се ползва само едно, а са много малки, определено не побират 1 литър течности, както е според регулациите.
Италианците нищо не ги интересува, изобщо не проверяват. Както и повечето. Общо взето в цяла Европа съм летяла, единствено англичаните са се заяждали за гримовете.

# 266
  • София
Да попитам, в Парадайз мол , има ли магазин на Флормар?

Ето сенките на Малинка.
Определено са пигментирани , но матовите имат проблем при нанасяне с четка Изчезват почти напълно от клепача.

Купих и малка палитра от Малинка за 9лв, тя няма този проблем, и пак е доста пигментирана.

Истината е , че обърках Малинка с Пупа. Нали и двете са италиански .
Малко ме е яд за тази цветната.
Жената в магазина, трябваше да каже нещо.

# 267
Flormar има в Лили, но не знам дали има Лили в Парадайс.

# 268

Става въпрос само за течните продукти в ръчния багаж, примерно коректор, фдт, гланц. И от България съм тръгвала пълно натоварена с такива, митничарят ми вика "броя ги гримове, не ги слагай при другите течности". Обаче англичаните искат да ги слагаш в пликчето, заяждат се и тн. Даже си има специално разклонение на скенера за куфари, като "лошите" куфари минават в друга лента и ги тарашат яко.

Скрит текст:
На мен ми каза служителят, че и спиралата е течна (смятай как го погледнах). Освен това всички куфари, които са ръчен багаж ги тарашеха, даже сам си ги отваряш и оставяш за тарашене, а торбата с козметиката трябваше да се вади от пътниците и да им се показва. Задължително всичката козметика да е в една торба, а не в пет-шест като моята. После отиват на скенера куфари и чанти, а ти на друг скенер без чорапи, колани и т.н. и накрая попадаш сред група боси и разгърдени хора, които като теб се мъчат да си съберат багажа и дрехите под лошия поглед на бритиш служителите. И след целия цирк ми пуснаха дамската чанта с ножицата вътре, която съм забравила да извадя и видях чак в самолета. Това на излизане от страната им, на влизане само гледат лошо.

Снощи заради чинията-бронзър на Флормар влизах в техен магазин. Тук не са щандове, а отделни магазини, доста големи и с много голям асортимент. Не са и никак евтини, т.е. не така евтини като в България. На цените на Инглот са горе-долу, че и повече, защото Инглот постоянно имат някакви намаления и оферти, дори в момента имат намаление 25% на всичко, но аз трайно съм им обърнала гръб. Grin Най-евтините лакове на Флормар например, които в България са по лев и нещо, тук са по 3.99 евро, колкото са на Инглот без намаление. Не можах да му схвана логиката на малтийското ценообразуване. На Керастаз, Милк Шейк и Chi продуктите във фризьорски салони са по-евтини от възможно най-ниската цена която може да се намери, където и да било, включително и в сайтовете на производителите, а разни марки като Флормар и Лореал са на двойни цени, често и много нагоре. Но пък Катриз и Wet&Wild са по-евтини от закуска на улицата. Sweat Smile

# 269
Тук Флормар ценово е нисък клас козметика и се  продава във всеки квартален магазин.
Аз съм попадала на добри техни продукти. Още си търся, например, един гланц за устни P815 и като попитам, по-запознатите продавачки реагират - Аааа, няма го вече Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 12:33 от Silky_soft

Общи условия

Активация на акаунт