Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Мне... вече има такива ментета,че ....  smile3505
Това от линка са аматьорски изпълнения.Скоро бях постнал линк за видео в Туба-та за ментета на Nasomatto , както и говорих за такива на Tom Ford , които масово излизат от Бг.

Цитат
Между другото не веднъж съм споменавал,че основно си пазарувам онлайн , но специално при Nasomatto трябва МНОГО да се внимава .Има МНОГО ментета и в Бг по сайтовете особено тестери,и в Ebay .Преди имаше малка разлика в опаковките,капачката и бутилката.Сега са се усъвършенствали и е трудно доста да се различат.
Интересни 2 видеа по темата от румънец ривюър

https://www.youtube.com/watch?v=aaUQoZU29kE

https://www.youtube.com/watch?v=WuWbB08J_80

Тази информация е малко остаряла.Както казах най-новите менте бачове и капачките са същите и кутиите.Все пак е хубаво да се погледнат 2-те видеа.

Парфюм за деня беше

Парфюм за вечерта

# 466
  • при морето
Аз днес заведох на дълга  разходка край морето Lira Xerjoff,останах удивена колко добре се държи откъм шлейф,успя да се пребори и с упорития вятър,но не забелязах някакво особено развитие-от самото начало до край си остана гъст ванилово-карамелено-канелен ,хубав е определено,и не бих го върнала ,ако ми го подарят,да,нооо не полудях по него!А и трайността не беше впечатляваща,за тия пари очаквах поне 5-6ч. да го усещам,но тцъ,не би.Пък  се офъщях доволно много-зад ушите,на врата,в косата,по китките-навсякъде по два пъти,кажи-речи ги 10 пръскания и то щедро,колко и къде повече...но след три часа вече не го регистрирах.Дано да ме опровергае,смятам да  му дам още шансове,и лесно няма да се откажа от него,защото открих най-прекрасната канела до сега,по -прекрасна и от тази в Неприличната Органза,сериозно!!

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 00:33 от Winter fairy

# 467
От няколко седмици буквално съм обсебена от Girl of Now, не мога да му се наситя и това е! Пристрастена съм.

# 468
От няколко седмици буквално съм обсебена от Girl of Now, не мога да му се наситя и това е! Пристрастена съм.
За мен той, заедно с Туили Ермес, са вторият и третият сред най-добрите парфюми излязли 2017 г. в менстрийма. Мон Герлен е първи и никой не може да го детронира.
 Обожавам и трите. Хората около мен също ги харесват и правят много комплименти. Никога не съм чула лоши думи за Мон Герлен и Girl of Now, от мъже и жени, стари и млади.

# 469
Снощи разбрах, че Мон Герлен бил лавандулов парфюм, обаче до сега не съм усетила никаква лавандула.
Парфюма не е лош, обаче между нас не се зароди химия.
Сега погледнах във фрагрантика и се оказа, че има още една любима съставка- Тонка, обаче и нея хич я няма.

# 470
При мен си я има лавандулата, даже ми е леко в повече.
Girl of now много ми прилича на другото момиче Poison girl.

# 471
  • София
Снощи разбрах, че Мон Герлен бил лавандулов парфюм, обаче до сега не съм усетила никаква лавандула.
Сега погледнах във фрагрантика и се оказа, че има още една любима съставка- Тонка, обаче и нея хич я няма.
Той е много плътно миксиран, ако може да се изразя така. Хубав цялостен букет, за мен с трудно определими отделни ноти. Лавандулата я усещам само в началото, леко и за кратко, и то, предполагам, защото упорито се опитвах да я надуша след всички коментарии, които прочетох Grinning

# 472
  • Бургас
Мон Герлен обожавам,но Girl of Now и Туили Ермес не мога да ги дишам.Първият е с препратки към Хипнотичната отрова на моята кожа,но определено за мен отровата е по-добрият парфюм.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 10:51 от Bright Crystal

# 473
  • Чукарландия
Бел, за теб е задължителен за проби. Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Непременно, ще го тествам, Денс! Звучи много примамливо!  Heart Eyes

deetron, Ковачева, благодаря! Hug

# 474
Той е много плътно миксиран, ако може да се изразя така. Хубав цялостен букет, за мен с трудно определими отделни ноти. Лавандулата я усещам само в началото, леко и за кратко, и то, предполагам, защото упорито се опитвах да я надуша след всички коментарии, които прочетох Grinning
Сега си пръснах на китката и си абсолютно права. Трудно е да различиш една миризма от друга.
Обаче има някаква нотка, която дразни обонянието ми и ми наподобява същата нотка, която ме дразни и в Алиен и ангел.

# 475
   Съгласна на сто процента с Денси - и на мен и трите парфюма са ми фаворити сред масовите - за голяма моя изненада Туили Ермес ми заспа като втора кожа. Лавандула не усещам изобщо в Мон Герлен, добре, че не усещам и Алиенска нотка. Добавям обаче и  Fleur Musc For Her на NR  - елегантен, женствен е при мен:yum:

# 476
Туили, го пробвах преди известно време и ми хареса повече от Мон Герлен, но не до там че да си го купя.
Тази сутрин като ми напомнихте за Мон Герлен и отново си пръснах на китката, но е явно че искри няма да прехвърчат между нас. Струва ми се, че това е най- несполучливия парфюм на Герлен.

# 477
  • София
Днес ходих до Зара за парфюм на дребната.
Видях  положителните коментари и пръсках, но с дете дърпащо ме да слезем да долния етаж за нейния парфюм.
Не концентрирана и овапсах работа.
Хубаво, обаче в момента усещам подобие на Кензо Амор.
Някой може ли да ми помогне да разбера кой може да е?
Ето това е налично https://m.zara.com/it/it/donna-accessori-profumi-l1017.html?v1=975501
Парфмът за деня Скандал☺.

https://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=100620 zara smells like....

Купих си комплекта Zara White & Rose, напълно съгласна бялата е Миракъл на Ланком, а розовата прилича на жадора. Не са много трайни, сутрин пръскам по 10тина пъти но за офиса са идеални. 2 х 100мл за 26 лева си е оферта. Купих и 200мл Орхидея за 36лв, и тя навява спомени за нещо но не мога да се сетя

# 478
Къде мога да намеря този парфюм?

# 479
Да ви се оплача,търся зимен парфюм и си викам - шанел 5 или шанел ноар.Ходих и си пръснах на двете китки по 3 пъти.След 3 часа аромат няма.Дори леко уловим.Май се отказах от тях рязко.

Общи условия

Активация на акаунт