Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Харесвам бели цветя, така че го намирам за не лош, като изключим трайността му.
Беше ми интересно да пробвам Коромондел, за който бях чела в темата, но не бях очарована.

# 61
Сетих се в добрите стари времена преди 8 -9 год. си изпращахме пробички в спринцовки.
Една сутрин бързам за работа и бях наумила,че ще пробвам от пробичките.
Къде ли бързам и не гледам усетих слава богу леко обождане във врата. От бързане бях свалила само капачката без да махна и иглата.
Казах си ужас да си инжектирам парфюм за малко.
Лягам си със Скандал. Моят много го хареса. Ще го разнося хубаво и в хладно време.

# 62
  • Чукарландия
И като се спомена пак за нишовите парфюми, това Бг термин ли е?
Скоро влизах в огромна парфюмерия, пълна с много от споменатите в темата нишови парфюми, но честно казано ги подминах като малка гара! Това което ме “отблъсна” , беше че щандовете им бяха пълни с един тон разновидности на един и същ парфюм, всичките в еднакви бутилки, само имената им  различни. Сигурна съм, че между тях има хубави парфюми, но за да си избера ще трябва да мириша цял ден, и да отида поне 4—5 пъти.

Как така разновидности на един и същ парфюм?!?
Бутилчетата на всяка "ниш" марка са еднакви в повечето случаи, да. Но парфюмът във всяко шише е различен. Peace

# 63
  • Франция
И като се спомена пак за нишовите парфюми, това Бг термин ли е?
Не, това е глобален икономически термин и се използва не само в козметичната индустрия.
Моите впечатления и практически опит казват точно обратното - че при нишовите/инди марки човек има шанс да открие нещо ново, различно и интересно, ако това търси. Давам си сметка, че от години подминавам дизайнерските щандове, освен ако нещо конкретно не ми е привлякло вниманието и държа да го пробвам. Иначе още като влезеш в Сефора и попадаш в някаква сладка, ванилово-карамелена супа, а така и не се научих да харесвам този тип аромати. Част от уважението ми към Шанел и Ермес през последните години се дължи и на това, че май само те не пуснаха парфюмни линии с уд Thinking
А иначе точно така е, да Simple Smile като си избираш парфюм, трябва да миришеш много дни наред и да ходиш десетки пъти Smiley но пък добре, че не е задължително Laughing

# 64
Значи нещо като артисан, макар че в момента много от тях са далеч от артисана и бълват огромни количества парфюми, надявайки се че термина ниш ще привлече клиентите Simple Smile.
ПРедпочитам марки, които произвеждат само 15—20 парфюма, но с идеално качество.

# 65
  • Sofia
Май съм от малкото тук, които харесаха Габриел. Даже си го купих.  Grinning За мен е фин и женствен аромат, деликатно цитрусово-цветно ухание, което едва долавяш, но присъства доста часове. Усещам го като комбинация от Chance eau vive и разредена coco mademoiselle.
Намирам го много комфортен за места, където не бива да се натрапваш на околните с аромат, а те са доста.

# 66
  • София
Май съм от малкото тук, които харесаха Габриел. Даже си го купих.  Grinning За мен е фин и женствен аромат, деликатно цитрусово-цветно ухание, което едва долавяш, но присъства доста часове. Усещам го като комбинация от Chance eau vive и разредена coco mademoiselle.
Намирам го много комфортен за места, където не бива да се натрапваш на околните с аромат, а те са доста.
Значии ...не съм фен на Шанел като цяло, обаче именно това, че се коментира като не типичен шанелски аромат, този Габриел ми е много любопитен   Laughing Може пък и да се случи чудото и ще взема да го харесам  Flutter Тези дни ще отида да го тествам!  Mr. Green

# 67
  • Бургас
За мен е точно обратното,Габриел си е типичен Шанел и не може да сбъркаш,че е такъв.Обичам го много,днес ще съм с него. Heart

# 68
И за мен е типичен Шанел. Харесвам го и го нося понякога.

# 69
  • София
И за мен е типичен Шанел. Харесвам го и го нося понякога.
Още по-интересно ми стана  Laughing Аааааа ...ще го видя и ще пиша после Wink

# 70
  • София
И аз харесах Габриел, но засега не съм го купила. Напролет мисля да го тествам отново и да реша. При мен се проявява с непостоянна трайност - веднъж я има, веднъж я няма никаква и затова се колебая. Но самият аромат ми допада определено.

# 71
Габриел и аз го харесвам и нося тези дни.От вчера имам Гардения едп.Много хубави бели цветя.

# 72
  • СОФИЯ
Вчера пробвах Bond No. 9 I Love New York for All. При мен се разви само какао и шоколад, по скоро марципан - марципан от детските ми години, когато шоколада беше лукс. През цялото време усещах ухание на горчиво / ако изобщо горчивото може да ухае...../ Много студен парфюм /на мен/ Тотална липса на гушкавата топлина / която търсех/ на чаша топло какао или шоколад.  Rolling Eyes

# 73
В това слънчево и топло време днес , имах нужда от една сладка бомба Simple Smile заложих на sweet on paris -  лимоновият меренг, къпината и сметаната те завладяват, а макароните, нектарината и кайсията те карат да влезеш в най-близката сладкарница RibbonCakeNature High Brightness

# 74
Тъкмо щях да напиша малко впечатления за Шанел Джърси, че седи близо до кожата и не се усеща от далеч като примерно Алюра, но един колега минавайки покрай мен ми каза, че му мириша на крем карамел, макар че на мен ми мирише на опушена лавандула и захар.

Общи условия

Активация на акаунт