Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
£385.00 или €431 е 400мл декантер във варианта без брандираното тип Kilian спрейче , при който вариант се спестяват €59 спрямо френската цена.
Ако някой друг го интересува
https://www.chanel.com/fr_FR/parfums-beaute/search.html?lg=&q=Coromandel
https://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/search.html?lg=&q=Coromandel

В крайна сметка се спряхме точно на варианта 400мл EDP декантер за Coromandel.
Проблема е,е при такъв тип подаръци се винаги налага да се направи такъв и на сестра ми за подобна стойност,за да не се мрънка от едната или другата страна - дали не се наиграх сам?  hahaha
Та вариантите са 4
Вариант 1:
Вариант 2:

Вариант 3:
Вариант 4:

Кой от 4-те варианта ви допада най-много ?  newsm12

Парфюм за деня

# 361
Тази La Panthere Edition Soir Cartier и аз от доста време я проучвам/чета, но не съм я тествала. Прилича ли на тази La Panthere Cartier, която имам и обожавам, т.е. двата заменяеми ли са? Преди време имах и лежерната Пантера, но за мен е много подобна и доста по-разводнена и по-лека версия на La Panthere Cartier и я размених.

Нямам представа, не мога да кажа, не съм пробвала никоя от другите пантери. Цялата концепция в това да си кръстиш парфюма "пантера" ми се вижда малко тъпо, но аз по природа съм келеш и не мога да бъда мерна единица в Si системата, което очевидно е грешка, защото човек трябва да пробва всичко наред и да не се влияе от дреболии. Същият проблем имам с парфюмите на Гучи, трудно ми е до отдиферинцирам отделните имена на парфюмите на марката и не ги пробвам.

# 362
1-ви

# 363
1-ви

С кой цвят чанта?  Peace

# 364
1-ви
И аз съм за първия, но с черен ботуш и показаната чанта.

# 365
Ако купувам за себе си, ще избера SONGBIRD / ROYAL NAVY Blush

# 366
На 1 определено ципът отзад е много красив.  Но, дали само на модела стои така,  или действително сводът е висок? 
Аз заради гореизложеното съм за 2 с жълта чанта Hug

Парфюм за седмицата Royal amber S.T Dupont.  Може да е и за месеца,  не мога да му се наситя и нарадвам.  Благодарна съм на миличката съфорумка, която ми подари пробичка. Инак,  не бих обърнала грам внимание на Dupont , пренебрегвала съм бранда незаслужено.

# 367
И аз съм за първия, но с черен ботуш и показаната чанта.

Черните въобще не са налични-няма такава опция при мен.

Ако купувам за себе си, ще избера SONGBIRD / ROYAL NAVY Blush

Този тип синьо е малко ангажиращ - не съм много убеден,че ще се комбинира добре с чантата...

На 1 определено ципът отзад е много красив.  Но, дали само на модела стои така,  или действително сводът е висок? 
Аз заради гореизложеното съм за 2 с жълта чанта Hug

Този тип точно цип е типичен за ботушите на марката-при доста моделчета го има...вече знам добре  Mr. Green

Парфюм за вечерта - винтидж

# 368
Тази La Panthere Edition Soir Cartier и аз от доста време я проучвам/чета, но не съм я тествала. Прилича ли на тази La Panthere Cartier, която имам и обожавам, т.е. двата заменяеми ли са? Преди време имах и лежерната Пантера, но за мен е много подобна и доста по-разводнена и по-лека версия на La Panthere Cartier и я размених.
Прилича разбира се, те са фланкъри. Соар версията, която купих и аз преди дни е по-тъмна, по-страстна, по-силна и има животно леко вътре. Страшно силен парфюм и много шлейфов.

WaltherP99, бих избрала първия вариянт, но като цяло не са мой стил и не бих се зарадвала на такъв подарък. Предпочитам сама да избера, особено скъпи неща.

# 369
  • На черешатааа
Купих си Задига, стария дамски. Многоо ми допада, НО не е свръх траен при мен. Който го има, може ли да сподели как е при него  newsm78  Rolling Eyes

# 370
Купих си Задига, стария дамски. Многоо ми допада, НО не е свръх траен при мен. Който го има, може ли да сподели как е при него  newsm78  Rolling Eyes
При мен, при две фъс, до обяд са с противогази. Много ми хареса третият ботуш, но той само за Жи класа Joy

# 371
Много ми хареса третият ботуш, но той само за Жи класа Joy

Кой цвят? Няма изгледи за такова .... превозно средство

WaltherP99, бих избрала първия вариянт, но като цяло не са мой стил и не бих се зарадвала на такъв подарък. Предпочитам сама да избера, особено скъпи неща.

Искам да се вкарам в $550 бюджет за 2 неща .Не искам  пак да има "Защо на нея повече?" ... Затова се чудя как да ги разпределя ...  Thinking
Малко Oud Ispahan в комбинация с фънк и R'n'b музика добре ще ми се отразят тази вечер Mr. Green

# 372
Леле човек, вярно ли си се вкарал в това, някой да ти брои парите така? Пресечи тези мераци овреме, че кофти.

Напръсках се с Шалимар Интенз сега за мъжа ми и го гледам, че е щастлив. Много се радвам! Той си го е избрал, той да си го души! Whistling

# 373
  • Viena
Аз съм за номер 3 Peace

# 374
  • София
Валтер, лично мнение, но...ако сестрата на гаджето ми има претенции да получава същите (като стойност например) подаръци като мен, бих била доста... нервна Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт