Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 532
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
има характеристики, по които може да бъде определен като хубав, но на мен не ми допада достатъчно, за да го купя и нося

какъв е твоят критерий за хубав парфюм? и би ли носила парфюм само защото някой ти е казал, че е хубав, но на теб не ти харесва?

# 511
Не не, просто се чудя дали има нещо, което "изпускам", може би на друго време би бил супер, де да знам

# 512
Не мисля, щом не го харесваш, но пробвай.  Hug
Да, има карамел в него. Да, харесвам го страшно в ден като днешния.

# 513
Вчера минах покрай една парфюмерия и продавача пръска с някакъв парфюм. Пръсна ми на картонче и ми го даде. Питах го с кой пръсна, че ако вземе да ми хареса, а то взе че ме пръснал с Мон Герлен. Тази сутрин вадя картинчета от чантата и ме лъхва ужасна, за моя вкус миризма. Confused
Все още имам няколко проби и ако някой ги иска?

# 514
  • Пловдив
Аз също го харесвам много и го нося във всяко време. Има трайност, но не е твърде силен и нахален. Около мен хората го харесват и винаги получавам комплименти.
Но наистина е важно твоето усещане за аромата. Пробвай го няколко пъти с хубаво напръскване, а не само на китката или на блотер.

# 515
  • София
Аз също го харесвам много и го нося във всяко време. Има трайност, но не е твърде силен и нахален. Около мен хората го харесват и винаги получавам комплименти.
Но наистина е важно твоето усещане за аромата. Пробвай го няколко пъти с хубаво напръскване, а не само на китката или на блотер.
+1

# 516
  • На черешатааа
Държа да кажа, че предупреждението в началото на темата е съвсем основателно  Mr. Green  Joy . Откак чета,  по усилено темата, парфюмите ми нарастват  Crazy Joy . Та 1но питане имам, вчера ми пръснаха от последния парфюм  от серията -Extraordinaire , но не помня кой е. Та може ли подсказка кой е последния от серията?  Забих и една бюджетна парфюмка от зара -   разкошен аромат.

# 517
Да, недолюбван е тук Декаденса, първообразът- особено, но е моя голяма любов. Heart Eyes
Чакам удобен повод, с доста сериозни минусови температури, за да му избърша отново прахта. Най- странното е, че при мен стои брутално добре /но развитието му е коренно различно/ и на сух зимен студ, и на изсушаваща жега, ама жега!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 00:27 от Анонимен

# 518
  • София
Не харесвам Decadence въобще. Странна комбинация между зеленила и сладости. Единствено възможен за носене е през зимата, ако студът убие зеленото и остане само гурмето. В останалите сезони е твърде натрапчив за мен.

Не харесвам и Mon Guerlain толкова, че да го купя. Не ме дразни с нищо, просто е по-размит от други мои любими Герлени Wink

# 519
  • София
Та 1но питане имам, вчера ми пръснаха от последния парфюм  от серията -Extraordinaire , но не помня кой е.

Bois Doré Van Cleef & Arpels
Rêve de Cashmere Van Cleef & Arpels

# 520
По отношение на Decadence-една неосъществена любов е при мен.Придружавах моя приятелка в Дъглас, когато си го купи.Ей така, от любопитство си пръснах на ръката и съжалих,но....След минути се показа друг аромат-нещо плътно и завладяващо, смес от дървесни аромати с щипка сладка ванилия.Решена да го купя при следващ шопинг го показвам на ММ.Не го хареса.Аз обаче съм упорита .Пръскам на китката и след15,20,30 и т.н. минути продължавам да упорствам като го питам за мнение.Е-не и не.Не го хареса, а аз държа да бъде приятен аромат и за него. Wink

# 521
  • София
Decadence и аз го обичам - много опияняващ и осезаем. Освен това ми стои добре - доста по-цветен е върху мен, отколкото на блотерче. Но опаковката ми е противна, което сериозно възпира покупката му.

# 522
  • Viena
Много ми напомня Мон Гелен на този,върна ме 20г назад  https://www.fragrantica.com/perfume/Stephanie-de-Monaco/Stephanie-17353.html

# 523
  • гр.Добрич
На мен на това, ако не ме лъже паметта.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Venice-1818.html (дали все още се продава някъде? )

Аз също покрай вас, вчера пръснах Суфлето Интенс и Мон Герлен.  Много ми харесаха и двата.

# 524
Аууу това ми беше много любим парфюм Simple Smile.
Гледам, че ги има в ибей, ама много висока цена.
Имаше още един който много ми харесваше. Беше в тъмна тумбести бутилка и на картинката отпред имаше рози. Някой спомня ли си името?

Общи условия

Активация на акаунт