Звездни компромати - 340 част

• 121 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ох, Ивана на какво е заприличала... чак очите ѝ гледат в различни посоки. Не съм забелязала като по-млада да е била разногледа. Thinking Лицето подпухнало от процедури като на всички жени, които редовно си правят нещо. Така се е подула и Дарина Павлова.
А коя е по-първа? Grinning Зависи за кое става въпрос... Ивана е по-първа от Мелания, ама в леглото на Тръмп. Дамата сега е Мелания, в смисъла, който е вложен в Първа дама, така че не виждам какви са претенциите на Ивана.

# 107
Ивана ми е супер ретро, Мелания много я харесвам от снимките тук.

# 108
Анахид Тачева е красива жена, не мога да кажа същото за внучката.

# 109
За миг помислих, че Ким К. освен гола е тръгнала и боса.

# 110
  • На морето!
Гледам снимките на Лили Иванова и си давам сметка колко много е изпреварвала времето си тази жена и как нищо ново няма под слънцето- селфи в банята, "девойка" на предния капак на бял автомобил... Satisfied

# 111
  • До сърцето...
Още една Ким К.
Скрит текст:

Нов секс скандал се вихри в Холивуд - Харви Уейнстейн, продуцентът носител на Оскари, обвинен в сексуален тормоз над свои служителки и актриси...
http://www.ploshtadslaveikov.com/harvi-uejnstejn-uvolnen-ot-sobs … ata-si-kompaniya/

Първа от осъдилите го е Мерил Стрийп, която преди време го нарече Господ

Обръща се плочата понякога Rolling Eyes

# 112
Мерил Стрийп казва, че към нея винаги се е държал почтително, но е отвратена от нещата, които се разбира че е извършил.

# 113
Глен Клоуз и Кейт Уинслет са потвърдили, че са чували за случаи за сексуално насилие от страна на Harvy Weinstein, докато Джуди Денч и Мерил Стрийп твърдят че не са чували: (А Роуз МакГоуън нарекла Дона Карън "боклук в хубава рокля" защото защитавала Харви. Роуз е нарекла Мат Деймън "безгръбначен печалбар, който си мълчал" и твърди че той и Ръсел Кроу го прикривали. ) Има доста статии по темата.

Не били чували, как ли пък не. За това, как Харви провежда своите кастинги, се говори отдавна и е обществена тайна. По скоро се страхуват, защото макар и официално уволнен, Харви продължава да бъде един от най-влиятелните хора в Холивуд, а и не една или две актриси , дължат кариерата си на него.

Ако Мерил ни четеше редовно, щеше да е чувала. Тук преди време го обсъждахме Харви, покрай Лоурънс, на която и кариерата, и оскара ѝ са благодарение на Уейнстейн.

# 114
# 115
Горкичкият ми той. Денси, понеже съм дама - действай! Hug

# 116
Лоурънс явно не е от тормозените, не се е оплакала, може да е останала доволна от този холивудски мечо.
Чудя се дали няма друга причина за кампанията срещу него. Доколкото разбирам случаят на Роуз МакГоуън датира от далечната 1997 и е сключила споразумение за 100 000 долара. Защо точно сега решава да разказва?
И все пак поведението му е меко казано непрофесионално, но едва ли е първият в Холивуд, който дава роли на любовниците си. Може би някой има интереси към компанията му у затова сега го изкарват голям насилник.

# 117
  • Пловдив
Марчето с ново парче в стил Трап  newsm78 и уж с Криско...https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=XQxW45iYWH4 не си причиних звук,на работа съм... Grinning

# 118
Chicci,  има разлика между тези като Лоурънс, които доброволно са решили да правят кариера по този начин и десетките други, които са били жертва на сексуален тормоз от стана на Харви, но са се страхували, че проговорят ли, това би означавало край на кариерите им. Освен Роуз, има още стотици извънсъдебни споразумения, та  за мен Харви е насилник и никой не се опитва да го изкарва такъв какъвто не е. Скандала тръгна от разследване на журналист на New York Post, за съжаление си мисля, че и този път ще му се размине на този противняк.

# 119
Горкичкият ми той. Денси, понеже съм дама - действай! Hug
Само мой е вече! Мамин Златен той умник!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт