Звездни компромати - 340 част

• 121 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
https://www.instagram.com/p/BaCSx1WFzMk/?taken-by=celebritydnews
Кара, много ми харесва с тази коса.
Скрит текст:
Моята е нещо такова в момента, но по тъмна.
Пък на мен хич

# 136
  • Rock & Roll feeling ...
Най-хубавото нещо в Кара са татуировките й Blush Но въпреки това я предпочитам с по-дълга коса.
"...най-красивите манекенки в света без грим"

# 137
https://www.instagram.com/p/BaCSx1WFzMk/?taken-by=celebritydnews
Кара, много ми харесва с тази коса. Моята е нещо такова в момента, но по тъмна.
Краката и са кошмарни! В главата е добре.

# 138
  • Rock & Roll feeling ...
Карата наистина не са й хубави, а в глава не е чак толкова симпатична,за да ми компенсира с чар.

# 139
Винаги ми е била антипатична. С къса коса пък и грам не ми харесва.

# 140
  • IT
Аз я харесвам, има много интересно лице.
Това водещата на бТв ли е?

# 141
Гуинет Полтроу и Анджелина Джоли са споделили пред NY Times, че са били подложени на сексуален тормоз от страна на Харви в началото на своите кариери.

Случай с Гиунет е по времето, когато тя е била заедно с Пит. След като тя споделя с Брад, той конфронтира Уейнстейн. Брад е потвърдил пред вестника за случката.

И цитат от Джоли:

"I had a bad experience with Harvey Weinstein in my youth, and as a result, chose never to work with him again and warn others when they did. This behavior towards women in any field, any country is unacceptable."

Цялата статия - https://www.nytimes.com/2017/10/10/us/gwyneth-paltrow-angelina-j … ;pgtype=undefined

# 142
  • София
Е добре де, Джоли е такава боркиня за правата на жените по целия свят... И е била жертва на плъзновения от страна на този гнусник и какво направи... мълча си и и тайничко предупреждава приятелките си да се пазят от него... то тя пък няма приятелки, значи просто си мълча.
Не знам от кой съм по-отвратена, дали от него или от всичките тези холивудски знаменитости, които до вчера си трайкаха, а сега нечули- невидели- омерзени.... дори аз знаех, по дяволите!

# 143
Да.Десислава Стоянова

# 144
Явно има голямо влияние в Холивуд и от страх са си мълчали. Сега като е оплют отвсякъде вече и те вадят нож на умряло куче Joy Simple Smile

# 145
Аз пък ги разбирам много добре и двете. В крайна сметка явно леко са се разминали и сега им прави чест, че не се правят на ощипани моми и се обаждат.

# 146
Аз също не бих обвинявала жертвите, да не говорим, че са били много млади тогава, плюс всичко, което по принцип минава през главата на жени-жертви на сексуален тормоз. Мълчали са си, техен избор. Колко млади момичета си мълчат цял живот след изнасилване и никой, никога не разбира през какво преминават.
За Харви слуховете винаги ги е имало, много по-гнусно от  мълчанието на Полтроу и Анджелина би било мълчанието на някой като Мерил Стрийп, или Ръсел Кроу, който е знаел, но нали са аверчета, си е траел.
От друга страна бъркането на ла*ната около Харви си е май на полит основа, така, че и тоя, който ги разбърка точно сега също е знаел отдавна, но е чакал удобен момент. Гнусна работа вобще.

# 147
  • DE
Да не е като в Корея, като има да прикриват политически скандал, изровят кирливите ризи на някой от най-известните певци, актьори... и тръбят, тръбят newsm78

# 148
Стрийп и Глен Клоуз са възрастни, сигурно тях не ги е нападал. Simple Smile
Всъщност има доста актриси, които сами се набутват в леглото на режисьора/продуцента. Харви е трябвало към тях да се насочи.

# 149
Е, сигурно не е пропускал.

Общи условия

Активация на акаунт