Звездни компромати - 340 част

• 121 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Интересно Гуинет Полтроу е притеснявана от Харви през 96, когато снимат "Ема", но през 98 това не я притеснява отново да работи с него, че и печели един от най-нелепите Оскари  за "Влюбеният Шекспир".

Бабинка много сладка с кученцата на почивка Heart Eyes

# 166
  • Rock & Roll feeling ...
Български лекар с "медицински Оскар"

И Бен Афлекс се е разписал по темата със скандала :
Скрит текст:

# 167
„Влюбеният Шекспир” си има още сюрия продуценти, та не е странно, че Полтроу се е навила да участва. Да не говорим, че тя не пада от небето, родителите също са в бизнеса, вероятно не се чувствала притеснена.

# 168
Сега вече всички тръгнаха да го плюят, а досега къде бяха? Според мен има някакъв натиск, че трябва на всяка цена да коментираш постъпката му. Обамови и те били отвратени, нищо че е от спонсорите на кампаниите му.
Навремето Роман Полански нали бяга от САЩ за да избегне присъда за блудство или изнасилване на непълнолетна(или малолетна, не помня точно). Е, пак си прави филми, в които участват актьори и се гледат. Не съм срещала някой толкова тенденциозно да го осъжда.
Според мен за Харви У. се е знаело много добре от години, но сега по някаква причина(най-вероятно пари, политика или и двете) искат да го съсипят и използват това като повод. Постъпките му са гнусни и осъдителни, разбира се, но едва ли е единственият в Холивуд, който го прави. И ме подразниха всички, до вчера по снимки гушнати с него, сега вече много потресени. Както каза Цуни в Биг Брадър : "А, добрутро, како 'Танаске." Голямо лицемерие.

# 169
Лиз Хърли - на фона на иначе съвършеното и за нейната възраст тяло, прасците и са зле.
Попи Делевин
Ким Катрал
Джиджи Хадид
Мила Кунис
Кеке Палмър
Джени Лопез
Парис Хилтън

Имам мнение по въпроса за подобни действия и тук, и в Холивуд. Никъде не пробиваш без участие в такива дейности... Никъде! Откажеш ли, те избутват полека, за да не вдигнеш шум. Казвам го от личен опит със сина ми. Отвратително е! Трудно се говори за това. Обикновено се случва от човек с връзки и влияние, и е по-здравословно просто да се махнеш, и да се спасиш от други последици. Те са отмъстителни.

# 170
И аз не виждам нищо странно, че жените са си траели с години, Това не е от нещата, които бързаш да разкажеш на когото и да е. Но ето, Гуинет е разказала на тогавашното си гадже Брад Пит и той е реагирал. Джоли също е предупредила познатите си жени на имат 1 наум. Просто не са излезли пред медиите, което аз лично го намирам за нормално предвид гадната ситуация.

А на тоя продуцент не може да му се хване бройката на жените, дето им е посягал, без те да искат! То не са една - две, не са и 10 -20,  ами сигурно над 100. нямал е спирка, ужас.

# 171
Съгласна съм, че има натиск да се коментира Х.У., но дали е политически или обществен (четкане на имидж) бих поспорила. Но последните хора, които трябва да се укоряват за нещо са жените жертва на тормоза му.

# 172
В случая грозно впечатление ми правят не жертвите на тормоза, а такива като Клинтън, Обама и сие, които са се възползвали от парите му, а сега като попарени бързат да се разграничат. А как само оплюваха Тръмп за отношението му към жените.

# 173
В случая грозно впечатление ми правят не жертвите на тормоза, а такива като Клинтън, Обама и сие, които са се възползвали от парите му, а сега като попарени бързат да се разграничат. А как само оплюваха Тръмп за отношението му към жените.

# 174
  • Варна
Сигурно е коментирано, кой е новия мъж на Мария?

# 175
 А те отиват в хотелската му стая и са изненадани, че той иска секс с тях?

# 176
 То и за мъжа на Милянкова не знам дали е имало някой да не знае отде са му били парите, но някога дори лице я направиха на ДБМ и най вероятно са се възползвали от парите му.

# 177
Той все по хотелски стаи е правил срещите човека, явно или много пътува, или временни офиси си има по хотелите. Защо да не се учудени, доколкото разбрах Гунет го е имала за нещо като дебел чичко - приятел и искрено се изненадала от  мераците му. Всяко младо момиче не очаква да му скочи шопар в халат за баня.

# 178
Сигурно е коментирано, кой е новия мъж на Мария?
Знам само, че бил някакъв свинар.. май в темата за ВБ го разконспирираха.

# 179
А те скачат... Бях на 18, когато имах възможност да започна работа в лабораторията на известен тогава професор, който по моя преценка по това време наближаваше 60. Предложи ми работа, за която не трябваше да говоря нищо, да не давам служебен телефон на никого, да не казвам къде, какво, при кого и за колко пари работя, за колосалните за 1989-та 600 лв, но трябваше да отида на вечеря в Парк-хотел Москва, където въпросният имаше апартамент... Ми не отидох и не работих за толкова пари в лъскава лаборатория към уважавана болница, оборудвана с последен писък на уредите за това време, чиста, нова, светла и невероятна като възможности.

Общи условия

Активация на акаунт