Звездни компромати - 340 част

• 121 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Once there was a Hushpuppy...
Той все по хотелски стаи е правил срещите човека, явно или много пътува, или временни офиси си има по хотелите. Защо да не се учудени, доколкото разбрах Гунет го е имала за нещо като дебел чичко - приятел и искрено се изненадала от  мераците му. Всяко младо момиче не очаква да му скочи шопар в халат за баня.
Е, как пък ще й чичко на Гуинет Thinking Тя трябва да има 42-3-4 години, той бил на петдесет и нещо...
Значи, като стане дума да се омъжват разните актриси/не визирам нея конкретно/ - не са чичковци, а било любов. Иначе, като ще има скандал - вече са им чичовци, тц, тц, тц....
Като цяло ми е противно всякакво насилие и в случая с Харви У., ако е имало такова, то той трябва да си понася последствията.
Друг е въпроса колко са насилени и дали не е наистина някаква кампания против чичото Mr. Green

# 196
Хора има всякакви... В този живот се научих, че не всеки изглежда такъв, какъвто всъщност е. И идеални хора няма, и всеки има своите тайни. Аз съм честен човек и не ме притеснява да отговоря на такъв въпрос. Не, не го направих тогава, не бих и сега, и не съжалявам въобще за пропуснатите възможности. Човекът беше известен, даваха го по телевизора дори в онова време и начинанията му бяха финансирани от най-високо ниво. Имаше необятен периметър за действие и пълна свобода на изследванията в сериозна област от медицината. Но има неща, които са по-важни от всичко материално, дори и човек да е откровен материалист, кариерист и такива подобни, и то е собственото достойнство. Никога не съм била с мъж с цел материални облаги, няма и да бъда. Скоро обясних на един тук, който се изказа глобално, че везните са меркантилни, че когато се омъжих, аз бях на 19, мъжът ми на 28 и ходеше на работа с кърпен панталон. На първата ни среща аз платих вечерята. И все пак избрах него, а не е като да нямаше и други кандидати с по-добро материално положение.

Гуинет е на 48.

# 197
А, ето, Бижу - мерси, за включването PeaceЕ, как ще възприемаш някой с около 10 години по-голям от теб като чичак...  Stop  Абе, сега лъжите като почнат и няма да спрат, докато не видим новите филми на най-засегнатите Rolling Eyes

Съгласна съм с Бижу за това, че някой за, който няма да разберем , дърпа конците на куклите Mr. Green

# 198
Стана ми мъчно за Малкълм ин дъ мидъл.
http://ew.com/tv/2017/10/09/dwts-frankie-muniz-doesnt-remember-m … lm-in-the-middle/

Имал загуба на паметта и не помни нищо от детството си, а и забравя неща непрекъснато. Харесвах го този сериал.

# 199
На фона на този скандал ми е интересно бъдещето на "двойката на Уеийнстейн"/или както там се пише името му. Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер дали ще се оженят или ще се разделят?

Преди време Бумър беше споменала неща за скандалния чичко в  нейната тема, но малко хора приеха, че може да е вярно...

# 200
  • София
... Скоро обясних на един тук, който се изказа глобално, че везните са меркантилни...
обясни му, че сме красиви, естети, обичаме красивото, лукса, но си избираме начините, по които ги получаваме Mr. Green Twisted Evil
 Wink

# 201
Ха, ха, Виж ти - абсолютната истина изрече Wink

# 202
... Скоро обясних на един тук, който се изказа глобално, че везните са меркантилни...
обясни му, че сме красиви, естети, обичаме красивото, лукса, но си избираме начините, по които ги получаваме Mr. Green Twisted Evil
 Wink
Невъзможно! Бил е зарязан от везна и сега мрази всички везни Mr. Green Нищо, че твърди, че той я е зарязал... Wink

# 203
Говори се, че братът на Уайнстайн Боб е този който е изнесъл всичката тази информация до медиите за да може да отстрани брат си от общата им компания. За тези които се чудеха защо чак сега се появяват всичките тези обвинения.

# 204
Еврейска му работа...

# 205
Да ти кажа не е само еврейска. На колко вече истории от България съм се наслушала за братя, сестри, братовчеди и т.н  които ще се изтрепят за парче земя или за някой наследствен апартамент. Навсякъде е така.

# 206
  • На ръба..
pandaannie, за съжаление си много права..

# 207
Мат Деймън и Ръсел Кроу също станаха част от Уайнстайнгейт.
http://deadline.com/2017/10/matt-damon-harvey-weinstein-russell- … rview-1202185574/

Били забранили на някаква журналистка от New York Times през 2004 г. да публикува статия уличаваща Харви в сексуален тормоз.
До края на вечерта очаквам 90% от Холивуд да са замесени в този случай.

# 208
За Бен Афлек през 2003та ми е трудно да повярвам, че е бил насилник. Той тогава си беше много яко парче и сигурно сами са скачали в леглото му.
Виж, Харви си е грозен.
Съгласна съм с Лили, че всички А-лист актриси са минали през нечие легло.
Явно случаят с брата на Харви става въпрос за алчност и много пари.

# 209
За Бен Афлек през 2003та ми е трудно да повярвам, че е бил насилник. Той тогава си беше много яко парче и сигурно сами са скачали в леглото му.
Виж, Харви си е грозен.
Съгласна съм с Лили, че всички А-лист актриси са минали през нечие легло.
Явно случаят с брата на Харви става въпрос за алчност и много пари.
И привлекателните мъже могат да са насилници.

Общи условия

Активация на акаунт