Звездни компромати - 340 част

• 121 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Джесика Алба и Валентино
Скрит текст:
Силвето Joy
Скрит текст:
г-н Лонгботъм
Скрит текст:
Хейди Клум
Скрит текст:

# 466
  • Rock & Roll feeling ...
Като се усмихва Емануела и й се образува едно много странно набръчкване при носа .........

# 467
  • Once there was a Hushpuppy...
Като сестрата близначка на "Кен" се е докарала.

Абсолютно същото си помислих и аз Peace
Все едно са ходили при един и същ зловещ хирург,брррр Crazy Rolling Eyes

# 468
# 469
И двамата не ги харесвам, не знам защо са толкова харесвани от другите жени Grinning

# 470
  • София
Защото за щастие хората имат разнообразен вкус. Аз ги харесвам, но на горната снимка изглеждат по-стари, отколкото са в действителност.

# 471
И аз ги харесвам. Едни от малкото хубави българи в публичното пространство. И талантливи. И мъжествени. Ах, 😍😍😍...

# 472
Карамазов ми лъха на гей. Няма как да го приема за мъжествен.
Вергов напоследък не излиза добре на снимки.

# 473
  • София
Мисля, че съм чела интервю, че е асексуален.

# 474
Хаха, може би му се иска ... За мен това са глупости. Иначе то и Мара твърди,че е дама  Whistling

# 475
  • гр.Пловдив
Ева май е качила килограми, но пак си  много готина.

Глупости ,изглежда си идеално Евичка,или трябва да измършавее като Тара Рийд и Радинчето Кърджилова,за да ти се хареса ? ooooh!

# 476
Прическата на Хайди силно ми напомни за хипарските години. Като погледнах целия аутфит и ми стана ясно защо, но не ми харесва.

# 477
Ева май е качила килограми, но пак си  много готина.

Глупости ,изглежда си идеално Евичка,или трябва да измършавее като Тара Рийд и Радинчето Кърджилова,за да ти се хареса ? ooooh!
Ева изглежда чудесно, да, но на фона на визията, с която стартира кариерата си, се вижда, че е качила през годините. Което няма нищо лошо, тялото и възприятията ни за самите себе си се променят.

Колкото до Вергов - много го харесвам, но за последната си роля ми се вижда поотслабнал, което го състарява.

# 478
  • София
С просто око е видно, че Лонгория се е ошишкала, но и аз я харесвам. Отпуснала се е жената, хапва си явно добре, щастлива е, няма лошо.  Grinning

Кали и мен снощи ме втрещи.

# 479
Кали, снощи така си беше натъпкала лицето с ботокс, е ако не я бяха представили ..

Общи условия

Активация на акаунт