Звездни компромати - 340 част

• 121 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Оптимист по принуда
Точно пък на тези две снимки си е Мелания отвсякъде.

# 646
Ох, световната конспирация хич не е в ред... Подозир не спи! Sunglasses Bowtie

# 647
Начииии, булката се оказва бременна (шок!), бебето се очаква март месец. Тати Стораро е подарил на младоженците апартамент и кола за младата невяста. Очакват момче, което щели да кръстят на дядо му.

# 648
Ха, подозрения, че Мелания ползва двойничка!  newsm78
Скрит текст:

Аз пък подозирам, че Путин използва и той двойник Simple Smile Следя го в нета от няколко години и много често ми се вижда различен по снимките Simple Smile

# 649
Путин според мен си слага ботокс, много е изпънат, заприличал е на мумията на Ленин.

# 650
  • София
Начииии, булката се оказва бременна (шок!), бебето се очаква март месец.
Ужас, направо скандално! Няма да се учудя, ако жената е забременяла още от първия път като в латино сапунките.  Grinning

# 651
Някой изнесе инфо, че булката била честна до годежа. Като се има предвид, че той е бил август, а бебето се очаква март, сметките не ми се връзват 😵😵😵!

# 652
Начииии, булката се оказва бременна (шок!), бебето се очаква март месец. Тати Стораро е подарил на младоженците апартамент и кола за младата невяста. Очакват момче, което щели да кръстят на дядо му.
Бебе Тунчер или бебе Тони очакваме? Grinning

# 653
  • До сърцето...
Някой изнесе инфо, че булката била честна до годежа. Като се има предвид, че той е бил август, а бебето се очаква март, сметките не ми се връзват 😵😵😵!

Е, как не ти се връзват?! Седмаче ще се роди  Whistling

# 654
Бебе Тунчер или бебе Тони очакваме? Grinning

Тунчер, но ще му казват Тони. На бас, че ще грабне микрофона на прощъпулника 😊😊😊!

# 655
Фики, каза в интервю, че е консумирал отдавна брака.
За Путин съм сигурна, че е с двойници, не с един. Да не е луд да маха от трибуната и да цилува тройно по бузи в знак на мир и световна любов, като може да лежи на шпагата на Алинче Кабаевче и само нея да обича.

# 656
Калоян Арсенов, син на Долорес Арсенова, е арестуван за стрелба с боен пистолет посред бял ден
https://www.24chasa.bg/novini/article/6503756 smile3527

# 657

Е, как не ти се връзват?! Седмаче ще се роди  Whistling

Joy Joy Joy

и аз ползвам двойничка, даже три! то иначе трябва да се разкъсам от бягане по молове и бутици ако съм сама. едната спи с Шиши, другата с Хемсъурт, а третата бяга по бутиците на Шанел и посещава културни мероприятия.

# 658
Open MouthА видяхте ли Лана Дел Рей какво се е направила - едното й око се е смъкнало надолу, яко ботокс.. Open Mouth
https://www.instagram.com/p/BaX5QXNHZn8/?taken-by=lanadelrey

# 659
  • гр.Пловдив
Тази Гюлджан ли ,Гюлсефан ли има забележителна биография за скромните си 20г -живот от 5г в Брюксел,колеж по маркетинг + свободно владеене на 4 езика и работа в престижна компания !!! Родом от Търговище и любов от пръв поглед с Фикито на негов концерт в Брюксел..Тц-тц-тц...

Общи условия

Активация на акаунт