Звездни компромати - 340 част

• 121 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Имам чувството, че в Холивуд всеки се лекува от нещо. Да не драматизираме толкова.  Grinning

# 496
Дженифър Гарнър добре се разведе с   Бен, ама имам чувството, че е готова да си го прибере обратно при пръв удобен случай.

# 497
На Афлек сега друго яйце му се пържи на д-то. След като се изказал срещу свинята-продуцент, няколко жени му напомнили публично да не лицемери, защото ги е опипвал против волята им. Според мен сега се покрива в клиника докато мине бурята. Rolling Eyes

Брат му на Афлек - Кейси - и той е в подобно положение, на някаква жена ѝ се наврял в леглото в хотелска стая, докато спяла. По време на снимки наричал жените "крави". Хоакин Финикс е другият споменаван във връзка с подобни секс-изпълнения, с Кейси били дружки.

# 498
В САЩ като цяло много се спекулира със сексуалният тормоз, според мен.

# 499
Според мен пък малко се спекулира. Едва ли има жена, която да не е ставала жертва на опипвания, отърквания, вулгарни предложения, натиск в работата, а често и сериозно сексуално насилие. Трябва да се говори и трябва да се заклеймява.

# 500
Вики Терзийска от Мастило

https://www.instagram.com/p/BaWGPXnHXaG/

# 501
  • Вестерос
Катрин ми изглежда недоспала, а Дженката тъжна, сякаш ще ревне всеки момент.
Марго и Кирстен ми харесват.
Честейн-ужасен тоалет.
Нина е като лелка с тази рокля.
Иън хубав, Ники ми е погрозняла в лице.

Викито, че остаряла и отслабнала

# 502
Оф, не мога да видя снимка на млада (или не) холивудска актриса, без да се присетя за Х. Уейнстейн (бляк)!

# 503
Не мога да избягам от мисълта за лелка. И роклята не ми харесва особено...

# 504
  • Berlin
Дженката Лоурънс какво капризничи по снимки?

# 505
Май пещерата е в Сандански в парка.

# 506
  • София
Нина хем роклята е объркала, хем прическата й стои ужасно. Изобщо не са я нацелили този път.

# 507
  • На ръба..
Още не мога да взема решение на чии външен вън ме шокира повече Риана или Афлек Flushed

Блейк и Раян Рейнолдс
Скрит текст:

Катрин Зита.. и тя остаряла
Скрит текст:

Снимка на Джен от по - пълния и период,
Скрит текст:
обяснява че са я накарали да свали 7кг за 2 седмици и за да я мотивират, жената продуцент я нарежда до 5 голи кльощави жени, снима ги и дава снимките на Джен Rolling Eyes

# 508
Добре, че е отслабнала.

# 509
Катрин Зита-Джоунс е повехнала.  А снощи гледах Терминалът, не можех да сваля очи от нея-толкова красива и толкова свежа!

Общи условия

Активация на акаунт