Звездни компромати - 340 част

• 121 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Според мен пък малко се спекулира. Едва ли има жена, която да не е ставала жертва на опипвания, отърквания, вулгарни предложения, натиск в работата, а често и сериозно сексуално насилие. Трябва да се говори и трябва да се заклеймява.

Трябва да се заклеймява, разбира се, като случаи с този Харви У., при някои от които явно не е имало взаимно съгласие.
Но има доста жени(обикновени, не Холивудски актриси), които си измислят такива неща(че някой я пипнал, че някой я погледнал, че някой и направил намек) за да привличат внимание и да се правят на интересни.

Парис Джаксън:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/17/14/456C364500000578-0- … 1508245918106.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/17/14/456C56BA00000578-49 … 1508246690689.jpg

# 511
Мисля,че при Харви е болестно състояние.

# 512
Да бе, да 😁😁😁

# 513
Да бе, да 😁😁😁

Според мен е похотлив чичак, който злоупотребява с власт и положение.

# 514
  • София
А според мен е гаден комплексар, който знае, че е грозен и нежелан и държанието му от позицията на властта е съвсем целенасочено, за да си отмъщава на жените и да се гаври с тях, за това, че са го пренебрегвали като е бил никой.

# 515
  • Вестерос
ThinkingКак ще е дебела Дженката на последната снимка. Има мускули на краката или те я правят дебели?

# 516
  • Rock & Roll feeling ...
Аз обаче се замислих каква позиция толкова има този Харви,че да има такова влияние ?! Много ми е гнусен. Къде комплексар,къде маниак, ма все гнусар. А че и някои жени са допускали да ги мине,за да изклинчат по-напред -  и това ясно. Голяма помия е всичко там.

Тази вечер гледах Теодора Духовникова във  "Вездесъщият" . Слаба актьорска игра,  поръсена с така познатото,присъщо българско театрално рецитиране.Към края се очовечи ролята и спря да ми бъде толкова изкуствена. А тя на визия ми бе похабена някак .

# 517
Третото кралско бебе се очаква през Април

https://www.instagram.com/p/BaWp4qKHaou/

# 518
  • Пловдив
На мен ми е интересно жена му на този Харви дали наистина го е обичала или се е омъжила за него просто за да преуспее в професията .Казаха че, е моден дизайнер и често е обличала звездите за Оскарите.

# 519
Х.У. искал да говори пред Опра, за да разкажел своята версия. Това би бил интересен факт, ако засегнатите актриси не бяха толкова много. Не виждам как би могъл да даде различен поглед върху ситуацията. Но пък това е Америка и О Джей Симпсън беше оправдан.

# 520
Стана ясно вече защо е бил циркът с Харви У. Обявиха че имат купувач и продават компанията му.

# 521
Стана ясно вече защо е бил циркът с Харви У. Обявиха че имат купувач и продават компанията му.

Говори се, че брат му искал да го избута. Тъй че всички приказки за храбрите жени, които отстояват себе си, се свеждат пак до друг мъж с власт. Tired

# 522
Сега видях, че и Боб Уейнстийн е с обвинения като на брат си. Какво ли става в Холивуд? Преразпределение на пазара май...

# 523
  • IT
Момичета,  това г-жа ви Червенкова ли е?

# 524
Момичета,  това г-жа ви Червенкова ли е?

Tя е, и гримьора Бони.

Общи условия

Активация на акаунт