Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 201
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз ако бях в къщата на ББ със сигурност щях да и нарежа парцалите.
И тук в темата щяха да ти препоръчат розови хапчета и психиатър...  rotfImbo
Аз наистина се зачудих как още не са ми ги предписали. Може би защото и аз си взимам едни лилави и да не ги меша 😁

# 2 281
  • Испания
респективно си дадох сметка приблизително на колко годиНки е.

Годинките му са на два клика разстояние.

https://nova.bg/vipbrother/profiles/view/353/%D1%86%D0%B2%D0%B5% … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

# 2 282
Клетвите са си типични за арабския свят, жената не си мисли, че казва нещо особено неприятно. Обаче как се набива на очи, че някои пишат така уважително "д-р Касабие", хехе... 😆

За Сашка - тя беше грозновата в устата, измисли си бюста и русото да са й автографа и не мърда от там. Искаше да е голяма певица, зали, фотографи, да е Донна. Но не намери принц, хвана се с един гумаджия от Дупница, който вкарваше и коли отГермания. Той я навря в едно село, тя изтеряса сексуално, годинките хвръкнаха, сега няма доходи, а иска още да е Донна. Мъчно ми е за нея - когато мечтите не са това, което са. По нейния път вървят всичките от гилдията, просто им дайте 20 годинки и ще гледаме тогава 55+ годишната Простуела...

Кой на кого е казал "конпаньонка" и кой е този Свинар на Мария?

# 2 283
Жива да си ,че даде линка. Никога нямаше да се досетя че Чуни е ДОБРОДУШЕН ,МИЛОСЪРДЕН (ОЩЕ НЕЩО ) И ОТЗИВЧИВ . Като чуя това описание и си представям Чуни:stuck_out_tongue:

# 2 284

https://nova.bg/vipbrother/profiles/view/353/%D1%86%D0%B2%D0%B5% … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

Въх, едва сега видях на колко години се е писала Енджи-то! Joy
30 секундна справка в ТР показва ЕГНто й.... Много е зле тази жена! Joy

# 2 285
Ех, Тото....Heart Колко мъдрост има в това момче. От обгазяването е сигурно Simple Smile

Без да ме бъркате с верните им фенове, от няколко дни прегледах доата неща за Тото и Лъчо и останах много впечатлена от нещата, които правят с желание и много труд. Дано славата им, която в момента расте с часове и доро минути не ги отклони от правия път и от човещината. Много се надявам, да има повече такива артисти, които не са готови да мачкат за бърза слава (Мегз).
Абсолютно му симпатизирам, вярвам, че е искрен. Може би имаше зрънце разочарование у мен само около тълкуването на отношенията му с Мегз.
Дано продължава и победи Heart

# 2 286
  • Испания

EГН-то ѝ се появи и в темата, ама на мен ми е все тая. Проблемът е неин.

# 2 287
И на колко я разкри че е?

# 2 288
И на колко я разкри че е?

1.11.1982
Не знаех, че сте коментирали. Не успявам да изчета всичко.

Цуни-Гуни бил на 40, а аз си мислех, че е около 30 с държание на 20 годишен...

# 2 289
Ех, много се смях тази вечер- веднъж на епизода , втори път на коментарите в темата Joy
Не сте обърнали внимание на шефа , та да го зачета аз : забелязахте ли, в епизода , на няколко пъти , покрай тва кукувиче гнездо , каква слисана физиономия и поза имаше. Шеф не може да повярва , че има още по- откачени от него.
А то наистина така се оказа Joy

# 2 290
  • Испания
Ех, много се смях тази вечер- веднъж на епизода , втори път на коментарите в темата Joy
Не сте обърнали внимание на шефа , та да го зачета аз : забелязахте ли на няколко пъти , покрай тва кукувиче гнездо , каква слисана физиономия и позаимаше. Шеф не може да повярва , че има още по- откачени от него.
А то наистина така се оказа Joy

Петров се огледа в другите като в огледало и замръзна от ужасТ.

# 2 291
Ice Queen, скри ми шапката... Grinning Как й разкри егн-то чрез ТР?

# 2 292
  • София
Язък, на готвача му отнеха първенството по лудост.

# 2 293
Аман от тая фъфла. Да вземе да си ходи  smile3513

# 2 294

Факт!  Laughing Аз обаче нито ще пусна в нета търсачка за Цуни, нито мих се сетила, поради нулевия ми интерес към особата му. Laughing С цялостното си поведение и държание аз повече от 30 му не давам. Младее сиреч. Халал да му е такава младост.
А ЕнджитУ е направо смешна с това криене на годините си. Нали Мичка й бе повярвала, че е на 25   Joy Joy Joy

Също така, тази година не са давали как разпределят бюджет. Явно няма много ограничения. Важното е екстеншъните, мантиите и фризьорите да са на линия, пък другото са бели ядове. И алкохолец има- всичко шесТ.

Общи условия

Активация на акаунт