Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 784
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Испания
Чуни окапа. Да разказва каквото има, че време не остана.

"Ти я намачка. Направи я на гъзове" - каза Чуни.

# 1 651
Ужасна е Мегз с това деколте. И с тия малки цици.. то и големи да бяха, пак е прекалено дълбоко.

# 1 652
Тази седмица е ред на Цуни.

# 1 653
Сандокан, мале, с двата ножа... 😊😊😃

Милият ми Алфредо - и вие като вълк, и номинира за добрина, просто не можа да си го обясни добре, но аз го разбрах.

# 1 654
  • Тра-ла-ла
Може и да не си тръгне Цуньо. Утре нали ще ни показват някакви ешкъни с ножове, опити за накължване на рокли...

# 1 655
Предлагам Сачка и Шеф Петров да се съберат са спинкат заедно, да се вардят взаимно от така опасния Чуни.

# 1 656
Сега пък беглец.

# 1 657
  • София
Значи, Цуньо не лъже! Дали е писал на Богданска или е излизал с нея, няма значение. То си е едно и също. И ако е правил секс с нея, пак е същото. Все едно ѝ е писал. Но щом така мислите, наречете го лъжец. Сваляч го изкарахте, сега пък лъжец. Не ви ли е жал за баща му, питам аз?

Ти да видиш, значи аз ежедневно правя секс общувайки с мъже в мрежата. Ццц, какви некадърни мъжове са се навъдили, един оргазъм да не мога да получа.
Скъпа Дара 888 писаното от вас е абсолютна глупост. И не разбирам какво общо има бащата на Цуни. Освен да е фен на бг мама.

# 1 658
Брях, тоя Цуни кога успя така да се изяви..

# 1 659
Мисля, че беглецът е Мегз! 

# 1 660
О, не, много се смях тази вечер с тези откачалки.
Цуньо с двата ножа, някой бягал през капандурата - сигурно е бил шефът Joy

# 1 661
  • София
Сигурно шефчето се е опитало да си спаси кожата. Или на Мегз са й пристигнали контейнерите.

# 1 662
Симпатизирах на Мегз, но прекали с последната мисия. Искам да си ходи в понеделник, пък току-виж осъзнае, че "стъпи накриво"

# 1 663
ББ скрий ножовете. Laughing

# 1 664
Тазгодишният ББ е като рекламна притурка на бизнеса на МЕГЗ- само сметнете в минути колко пъти показаха снимката с името на бизнеса и. Това с пари не може да го купи. Нито с хонорара си. Евала на бизнес нюха и. И колко е тъпа Нова телевизия и СЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт