Outlander - Тема 3

• 74 841
  • 803
  •   1
Отговори
# 465
Супер серия, срещите на Джейми с Мърто и Клер с Мърто ги бяха направили прекрасно! Само дано Мърто не се окаже от другата страна на барикадата в един момент!

# 466
Изгледал. Отново добър епизод!
Май имаше скок от няколко месеца във времето, защото Клеър говореше на езика на чероките и се беше сближила с една женица дето съм я гледала в Танцуващия с вълци ако не се лъжа???  Thinking
Мъртоооооо  bowuu Sunglasses Леле как се радвам, че отново ги събраха. Мърто ми е голям любимец.
Видях, че в следващия епизод ще се появи още един призрак от миналото, хаха. Как ли ще се почувства Джейми, хм... Wink
Уф, много искам Джейми да се запознае с Бриана истински и май това ще стане съвсем скоро.  bowuu
Но ми е интересно Роджър как ще се озове в миналото, той нали не е пътешественик или аз се бъркам нещо?

Роджър е пътешественик. Нали е потомък на Гейлис Дънкан. Но с тази шапка с понпон изглеждаше голям идиот. Вероятно така са го направили,за да е по видим контраста като го поочука 18в Ричард Ранкин добре се справя досега с ролята,да го видим как ще е след трансформацията

# 467
  • София
10х
ами супер значи. очаквам с нетърпение когато всички ще се съберат в миналото на една голяма семейна трапеза.  bowuu

# 468
  • Варна
Роджър трябваше да е огромен красавец като Джейми, само че тъмен, с черна коса. А тук е дребен с помпон и шкембенце. Видя се като седна пред фонтана. Добре играе обаче все пак!
Клеър, Бри и Роджър не са избрани според описанията. Клеър е ниска тантуреста, Бри огромна като баща си, Родж е по-висок от Бри.
Виж, Лордът ме кефи, че не е бозав златокоско Simple Smile))
А и Бонет си го представях едър мъж, не то като злобна мишка

# 469
Роджър трябваше да е огромен красавец като Джейми, само че тъмен, с черна коса. А тук е дребен с помпон и шкембенце. Видя се като седна пред фонтана. Добре играе обаче все пак!
Клеър, Бри и Роджър не са избрани според описанията. Клеър е ниска тантуреста, Бри огромна като баща си, Родж е по-висок от Бри.
Виж, Лордът ме кефи, че не е бозав златокоско Simple Smile))
А и Бонет си го представях едър мъж, не то като злобна мишка
[/quote
Не е дребен.Р Ранкин е 1.83 см,а Сам 1.89см. Но като са го навлякли с 4-5 ката дрехи е станал  като Мечо Пух,а и това коремче.... Деивид Бери - лордът настина е страхотен В книгите той ми е любим персонаж и съм много доволна от сериалната му версия

# 470
А Гейлис умря ли,тя нали искаше да убие Бриана по едно време,заради някакво пророчество?Да не цъфне пак и тя,тъкмо когато Бриана отива при техните?

# 471
  • София
Умря, доколкото си спомням Клеър я уби или се лъжа, но умря със сигурност.

# 472
  • Варна
Гейлис умря в пещерата. Други пътешественици ще има

# 473
Страхотна 6 та серия!

# 474
  • Вестерос
Да, много хубава беше, хареса ми Simple Smile

# 475
  • София
Само мен ли ЛДГ ме дразни с неговите претенции? Можел да има Джейми?? Голям праз, да имаш някого по този начин. Даже някъде четох, че в книгата Джейми му е предложил, за да види как ще реагира и е планирал да го убие, ако ЛДГ беше приел офертата.
И изобщо цялата лигавост на лорда ме отвращава. Като че ли всички хетеро са щастливи влюбени и винаги им откликват на чувствата.

# 476
  • Варна
ЛДГ е лигав в книгите. Мен ме радва как добре го играе актьора. Още не съм гледала серията

# 477
На панаира на книгата продават вече 3 книга 2та тома с намалението са 28 лв,иначе редовната цена ще е 36лв

# 478
  • София
Прекрасна серия.
Много се зарадвах на Уилям и Лорд Джон. Надявам се по-нататък пак да ги дават. Уф, следващия сезон ще е много интересен също. Ще дават перипетите на Брияна, която ще налети на онази гадина Бонет. Дано само не и направи нещо, защото е девствена.  #Cussing out
И май Роджър също ще премине, в последния кадър го дадоха обръснат около камъните.

Уилям е одрал кожата на Джейми. Simple Smile

# 479
  • Варна
Прекрасна серия.
Много се зарадвах на Уилям и Лорд Джон. Надявам се по-нататък пак да ги дават. Уф, следващия сезон ще е много интересен също. Ще дават перипетите на Брияна, която ще налети на онази гадина Бонет.
Явно не четвш спойлерите от книгите, наораво се радвам на въодушевлението ти.

Общи условия

Активация на акаунт