Outlander - Тема 3

• 74 840
  • 803
  •   1
Отговори
# 450
  • Buffyworld
Тъкмо щях да питам за пожара. Благодаря за инфото  Hug

# 451
Дразни ме как връзват косата на Сами на тази смешна опашчица. Изглежда полу-плешив.

# 452
  • София
Това не е ли перука?
И на мен не ми харесва как са го направили този сезон. Изобщо косите на всички са ужас. Но може да е търсен ефект да изглеждат зле, все пак хора на възраст са, живеят в нищото, не са точно изкъпани и сресани 😊

# 453
В пещерата в Шотландия изглеждаше  пъти по-добре.

# 454
  • Варна
Много му е смотан бретона, фитилчета...

# 455
Всичките са с перуки И  Сам и Катрина,даже  и Софи/Бриана

# 456
Тъкмо щях да питам за пожара. Благодаря за инфото  Hug

Но пожара не чакаите скоро, чак в 6 книга е  До тогава все ще внимават да не се запалят Даже веднъж се запали нещо малко и те помислиха, че с това ще им се размине Но не, в края на краищата се случи  не по тяхна вина, че къща и всичко изгоря,но те са невредими

# 457
  • София
Изгледал. Прекрасен епизод. Най-добрия през този сезон.  bowuu
През повечето време бях на тръни. Чудех се как ще я заснемат тази мечка, защото бая пари си трябва, но ето колко елегантно се измъкнаха. Ихх, станаха дружки с индианците, сигурен бях.
А сега и този пожар?! WTF?!  Shocked Според мен нещо ще се случи и събитията ще се променят, нали Бриана ще дойде... Или ще се измъкнат, а ще ги мислят за мъртви. 100% съм сигурен, че няма как да убият Джейми и Клеър.  Confused

# 458
Сериозно? Индианци с бръснати глави? И римски мантии като някакви центуриони?

# 459
  • Варна
Хареса ми 5та серия. Действието е омешано с книгата и измислици. Аз се обърках, голям скок във времето имаше сякаш. Мърта къде го намърдаха, а аз мислех, че е ще е в Ривър рън. Там има човек на Джейми в книгата, който движи имота, Дънкан.
Заселници Джейми си има бол, събира хората от затвора и така почва. Спокойно е още в Америка, когато отиват с Клеър. Тък мръднаха цяла книга напред.
Бриана с каква къса пола тръгна, никакво проучване, значи! 😁

# 460
  • София
Изгледал. Отново добър епизод!
Май имаше скок от няколко месеца във времето, защото Клеър говореше на езика на чероките и се беше сближила с една женица дето съм я гледала в Танцуващия с вълци ако не се лъжа???  Thinking
Мъртоооооо  bowuu Sunglasses Леле как се радвам, че отново ги събраха. Мърто ми е голям любимец.
Видях, че в следващия епизод ще се появи още един призрак от миналото, хаха. Как ли ще се почувства Джейми, хм... Wink
Уф, много искам Джейми да се запознае с Бриана истински и май това ще стане съвсем скоро.  bowuu
Но ми е интересно Роджър как ще се озове в миналото, той нали не е пътешественик или аз се бъркам нещо?

# 461
  • Варна
Брияна има да ходи в Лалиброх, после да прекосява океана, няма скоро да дойде.
Много харесвам актьора, който играе Лорд Джон! Ще е наслада следващата серия. Гледах промото. Събират Лорд Джон, Уилиам, Мърта и сие в къщата на Фрейзър

# 462
  • София
И аз гледах промото за следващия епизод. Не ми хареса как са направили Уили. И ЛДГ не харесвам... май няма да е за мен следващия епизод Simple Smile
Малко се изненадах, че Бриана премина, мислех че, когато преминава вече е бременна от Роджър. Ще се срещнат в миналото ли, как?

# 463
  • Варна
Бриана
Скрит текст:
прави секс с Роджър, забременява и се жени за него в миналото. Всичкото наведнъж[\spoiler]
Лордът е страхотен, актьорър още по!

# 464
Не вярвах, че ще го кажа, но Лордът е по-секси от Сами в тоя сезон. Пу-пу, пепел ми на езика!
Сами ми хареса само в предната серия, като си беше пуснал косата.

Общи условия

Активация на акаунт