Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 116
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мене ме гложди пак един въпрос за месото  tooth - защо не заколят прасе, а яре, за да им е жал на девойките, наУи? tooth Щото не вЕрвам да се се привързАли към прасенцата.  Thinking
Е, мноУ яснУ.  Mr. Green

# 136
Аз друго да ви питам, че не разбрах: каква беше драмата с кус-куса и защо нападнаха ПАК Дарина? Виновна ли беше или вече по дифолт?
Според Дарина някои искали кус-куса да се вари в мляко, а някои не искали. Затова тя беше сложила два съда с мляко да се варят и не знам коя от кифлите, май Елена, се размрънка, че се цапали излишни съдове.

# 137
  • София
Аз за Яни залагам на рак.  Mr. Green

# 138
За проблема с кус-куса аз разбрах, че някои искали да се вари във вода, а после да си добавят мляко и Елена, освен че измрънка за едната мръсна тенджера повече, каза, че не виждала каква е разликата между това дали ще се вари в млякото или после ще се добавя.

# 139
Странен спор. Значи вече трудно се понасят и само търсят за какво да се сдъвчат. А се е обадила Дарина, без значение права, не-права, панаирът е готов. Ама и тя с нейния напевен, напоителен тон, къса нерви направо Trollface

# 140
Аз пък още немога да повярвам, че мина една седмица и от никъде не е "изтекла" информация от "достоверен източник", кой е въпросния чичак до Валерия.
Не вярвам все някога някъде някой да не е заподозрял...

# 141
  • Вестерос
Каква любовна история има в Брадъра? Валерия се държи като 15 годишна.
Изтъркана и изсмукана:

Скрит текст:
Д. Петканов и Богданска, след като я унижи пак се натискат и мляскат като и тук А§В. Нищо особено, или аз не поне не им вЕрвам.

ПП къде им гледате зодиите? за един приятел питам. Grinning
хахах мерси.

Алек е типичен близнак, поне покрай моите близнаци познати.
За кус куса по дефолт сякаш беше. Имам чувството , че Дарина я използват за боксова круша, като им е кофти да се скараме с Дарина.

# 142
За кус куса по дефолт сякаш беше. Имам чувството , че Дарина я използват за боксова круша, като им е кофти да се скараме с Дарина.
Това го забелязах още в спора с Иван Философски и го коментирах тогава. Избраха си я за жертва и вече няма прошка.

# 143
Така е. Даже не я слушат особено какво има да каже, за всичко са й на контра.  Confused Точно за случката с кус-куса ми направи впечатлени, че още докато каза, че иска да им обясни нещо, Валерия завъртя очи към другите с ехидна усмивчица. Не че защитавам Дарина, но в доста случаи са несправедливи към нея.

# 144
А Дарето много им се връзв, вместо да им тегли по една наум. 😂 Важно е, че си вярва, че силата ѝ е словото, е, не е.😂

# 145
 Дарина през телевизора хич не ме дразни, но бедата при нея е, че няма чувство за хумор. Трудно се живее така по принцип, пък какво остава за общуване по цял ден в такова затворено и изолирано от света общество.

Валерия не умее да се изразява гладко, защото може би речникът ѝ не е толкова богат, но досега се държи в играта доста добре. Ако не беше плакала пред камерата една вечер, направо щях да си помисля, че мистериозният мъж е измислица, която тя използва като щит срещу атаките на футболиста.
За мен е много хубаво момиче, а пъпки в такава обстановка ще се появят на всяка втора жена. Има хубава усмивка и е фотогенична, защото забелязах много хубави кадри с нейно участие.

У Алек нещо не ми харесва от самото начало и все не мога да определя какво е. Има нещо в погледа му, което ме дразни и събужда недоверие, при все, че поведението му към околните е без забележки. Изключвам любовния романс с Валерия. Аз също не вярвам на великите му чувства, прилича си на най-обикновен сваляч.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 14:40 от Mesmunda

# 146

Тази сутрин при Деси някой гледа ли Иван Ласкин? Аз още съм потресена от арогантността, наглостта,  СВАДЛИВОСТТА И безпардоното поведение на този шопар? Имам чувството, че Десислава Стоянова поне седмица трябва да взема успокоителни.  Като добър журналист стоически удържа словесните му "бисери", но ако бях аз и нямаше да има последствия от думите ми то той щеше да бъде "закован" с такива факти, то щеше само да мига на парцали със подпухнали свински очета.

# 147
Така е. Даже не я слушат особено какво има да каже, за всичко са й на контра.  Confused Точно за случката с кус-куса ми направи впечатлени, че още докато каза, че иска да им обясни нещо, Валерия завъртя очи към другите с ехидна усмивчица. Не че защитавам Дарина, но в доста случаи са несправедливи към нея.
Напълно съм съгласна. Франческа веднъж си запуши ушите в подобна ситуация. И май пак Дарина беше права, но те вече органически не могат да я понасят.

# 148
  • Вестерос
Нали?!!! Аз лично в случая, ако бях на мястото на колежката, какъв скандал щях да спретна. Не само че им угажда, защото някои не искали с мляко , не знам си какво си, но и претенции за 1 тенджера и крясъци. Тази Елена ми става все по-противна.

# 149
Дразни ме също, че каквото и да започне да говори, всички й викат насреща "Не крещи". А тя не крещи, доста тихо и бавно говори.

Важно е, че си вярва, че силата ѝ е словото, е, не е.😂
С ММ много се смяхме снощи на това й изказване. Тя ако имаше дар слово, с две думи точно щеше да постави всички на място. Направо не проумявам какъв юрист е, без да умее да говори.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт