Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 091
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
тея моми на прасе не са ги канили явно....

голяма трагедия, голямо чудо, а пък ако бяха вегетарианки, какво ли щеше да е?

# 181
тея моми на прасе не са ги канили явно....

голяма трагедия, голямо чудо, а пък ако бяха вегетарианки, какво ли щеше да е?

Ако бяха вегетарианки сигурно щяха да направят жива верига около агнето.То и да не са може, ама май не са се сетили.
Феанческа показа в характера си всичко онова в което обвини българите в началото на предаването.

# 182
Франческа се държи и говори като 4-годишна... Какво толкова им е казал Гечо, та го изкараха най-ниското стъпало в еволюцията.. Как да им каже нежно, че ще колят животно?
А къде го колят това агне? Откъде се взе тази каменна постройка там?

# 183
Разбирам Елена и Франческа да бяха вегетарианки - да роптаят срещу коленето. Ама хем ядоха преди от прасето и от телешкото, а сега само едно преиграване, маниернечене и излишна драма.

# 184
Тая Франческа е голям актриса... Хич не я харесвам.
аман от драми разни!

# 185
  • София
Ее не, тези двете сега и на Калоян държат сметка, не му ли било жал. Преиграват яко.

# 186
Хора, писнА ми.ПиснА ми от тия лигли, мърли, фръцли и....мога още да кажа но ще бъде много грубо.
Драма до драма, мързел до мързел, сплетни до сплетни...мила моя майно льо.
Да се разкарат до една.Ако и догодина каста на жени е такъв по добре участниците да са само мъже.

# 187
Честно, на моменти си мисля, че Иван и Андрей са ги накарали да се държат така,че да има драма и пълнеж

# 188
  • София
"Извинявам се, ако не си ме разбрал погрешно" - Дарина, юрист, гордее се с дар словото си 😄

# 189
Стигнах до извода/ колкото и зле да прозвучи/, че ако съм участник във фермата няма да стигна до дуел.Ще ме изгонят за физическо насилие, защото със сигурност ще шибна шамар на някоя от жените.
Дарина най - добре да мълчи, че наистина все глупости плещи.

# 190
"Извинявам се, ако не си ме разбрал погрешно" - Дарина, юрист, гордее се с дар словото си 😄

Аз друго не разбирам - защо изобщо си отвори устата? Много ясно, че е редно след 3 мъжки дуела да последва и женски, кому е нужно да бъде поставян подобен въпрос?
Колкото и да ми е странна и непонятна Божидара, днес каза много верни неща за Гечо, точно така го виждам и аз този човек, симпатичен ми е много, след Яни съм за него.

# 191
Аз така и не разбрах драмата между Дарина и Гечо..

# 192
Аз така и не разбрах драмата между Дарина и Гечо..
То май само Дарина си разбра ама не съвсем какво искаше да каже.

# 193
Как ще говори глупости Дарина, като на няколко пъти ги даваха мъжете като си говорят как трябва да гонят жените...Защо вие говорите глупости ?

# 194
Какво се случва с фермата след снимките, изграждат такова хубаво място за живот и работа

Общи условия

Активация на акаунт