Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Какво се случва с фермата след снимките, изграждат такова хубаво място за живот и работа

И аз това се чудя

# 196
  • София
Какво се случва с фермата след снимките, изграждат такова хубаво място за живот и работа

И аз това се чудя

Ами аз знам за миналия сезон горе-долу как е било, свързали са се с човека, на чийто имот е била Фермата. Казали са му, че след предаването си остава за него както си е стегната и т.н., (то преди това си е необитаемо било), но 3-4 месеца не трябва въобще да припарва. Едва ли и този сезон е нещо по-различно. После си остава за тях, отвсякъде оферта.

Историята на Елена е кофти, живот...

# 197
  • Буркина Фасо
клечката ... Laughing
всъщност незнам

# 198
  • Вестерос
Оффф Андрей намекна,че Елена ще показва още....Анита ще извика на дуел сигурно.

Дарина беше права, пак грозно я нападнаха,другите съгласни, мълчат пак като мишки...

Голяма драма с коленето от Франческа и Елена ... Омг

# 199
  • София
Франческа заора дъното ми се струва.

Няма да минем и днес без малко досада от А § В....бррр. Grinning

# 200
Айде, още половин час празни приказки между Алек и куклата

# 201
Гечо е сексист - голяма изненада! Същият образ ми е като Финци от миналата година. Хората като тях възприемат жените за нисши същества.

# 202
Още един тъп въпрос, чувствам се ....... глупава, вие разбирате ли какво обяснява, какво иска да каже Валерия

# 203
  • София
Не съм съвсем съгласна за Гечо, просто е по-рязък в изказа, иначе и другите мъже във фермата мислят същото - всички ли са сексисти. Просто не харесват мързеливи жени, това виждам аз от показаното.

# 204
  • Вестерос
Ок,но що се прави на ощипан като го пита дали и това не е наклонило везните..ест че е

# 205
  • София
Това не знам, Тиф, не искат да разбунят кошера може би. Grinning

# 206
  • гр.София
На мен пък Гечо ми е симпатичен и не намирам прилика с Финци от миналия сезон. Човекът има умения, научил ги е от живия живот, като стария Герак ми е- патриархален, първичен, отруден. Малко ми е в повече дългата коса, ама така му идва отвътре.
Хареса ми фермерството му.

# 207
На Дарина някой поиска ли ѝ мнението относно решението на Гечо за първи дуелист? Като си отваряш устата, когато не те питат, си носи последствията. Тя си го търси. Нали не очаква примитив като Гечо да реагира спокойно? Не му разбирала гнева..., тя па кво разбира, патка.
 И защо отрича Гечо, като си е точно така - искат да поизгонят жените, изключително ненужните и безполезни за фермата жени. Защо така яростно отрича? Баси постановките...
Франческа е меко казано тъпо момиче. Тъпо и некадърно, да отрежеш всяка летвичка и дъска накриво, кооолко забавно..😏
А на Каймаканова тъпизмите ми идват в повече - пънчета с декорация в калта? Лакирани с корабен лак, та да се пързалят... Абсолютен кич е всичко, което им е дала да правят досега. А ратайските легла, ако им се сложи по един дюшек (сламеник ще си слагат), са сто пъти по-удобни от тези дървении, които сковаха по неин съвет.

Дали пък няма да я ползват и за следващи сезони на Фермата?

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 23:17 от Ензим

# 208
Не знам защо, но си предполагам че след този сезон ще си направят почивка Иван и Андрей или поне ще се заемат с нов проект.И дано съм прав.Просто не виждам какво още Фермата би дала на зрителя чак толкова.Темите се повтарят всяка година и започна да писва.Мисля че е време за Сървайвър Simple Smile

# 209
За мен Франческа днес удари дъното с изказването за децата на Гечо, които работили като охрана. Няма да коментирам надменното и отношение към него, базиращо се на липсата му на образование и изпращането му да си ходи на село.  Имах различно мнение за нея, но явно никак не са и чужди всички неща, в които обвинява българите.

Общи условия

Активация на акаунт