Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 23:32 от Паганне

# 211
Много моля да не се пускат по два последователни поста, има опция "редактирай" . Благодаря!

# 212
  • Mediterraneo
След епизода днес вече категорично НЕ харесвам Франческа! Сама не си вярва в това, което говори, смешна става и с разсъжденията си и с всичко! Много фасон, много нещо!

# 213
Не знам защо, но си предполагам че след този сезон ще си направят почивка Иван и Андрей или поне ще се заемат с нов проект.И дано съм прав.Просто не виждам какво още Фермата би дала на зрителя чак толкова.Темите се повтарят всяка година и започна да писва.Мисля че е време за Сървайвър Simple Smile
Сървайвър ще им излезе много скъпо.  Едва ли се харчат много пари за тези ферма. Пък и изпитанията са едни и същи всяка година.

# 214
  • Вестерос
Това не знам, Тиф, не искат да разбунят кошера може би. Grinning
Най-вероятно Grinning

Enzim, защо трябва някой да ти иска мнението , за да си го кажеш? Сега някой от нас да е казал : Ензим, я си кажи мнението?. Не сме, ама си го казваш.
Глупости са това. Всеки си казва каквото си иска, има право на мнение и никой не може да казва на другия да мълчи, защото не му е поискано мнението...

# 215
  • Великобритания
аз пък бих гледала още много сезони на фермата
интересно ми е , интересни са ми участниците - да, някои дразнят , някои не ми харесват - но точно това е интересът .. харесват ми дуелите , уроците по история .. Всъщност е един от форматите , които чакам с нетърпение
Така че , дано не си дадат почивка , а и винаги има опцията , на който не му харесва да смени канала , нали така Simple Smile

# 216
Тифани, така ли се аргументираш като юрист, с "глупости са това" ? Страхотно!😂
Дарина гадае какви са мотивите на Гечо за избора му, а изборът си е негов. Той длъжен ли да ѝ остане, като му задава такива въпроси? Ясно, че подскочи Гечо, точно защото такива са му мотивите за избора на дуелист. Никой не забранява на никого да си казва мнението. Но като го правиш, трябва да си подготвен за отсрещната реакция. Но явно не ме разбираш какво казвам, затова спирам.

Между другото, това за последователните постове се отнася най-вече за тебе.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 00:00 от Ензим

# 217
За мен Франческа днес удари дъното с изказването за децата на Гечо, които работили като охрана. Няма да коментирам надменното и отношение към него, базиращо се на липсата му на образование и изпращането му да си ходи на село.  Имах различно мнение за нея, но явно никак не са и чужди всички неща, в които обвинява българите.
От тук натам тя взе вече да дълбае дъното!! Просто беше изключително грозно изказване. Не всички живеят в палати. Но хората работят , изкарват прехраната си. Нали нямало срамна работа, тогава какво се обажда тая??

# 218
аз пък бих гледала още много сезони на фермата
интересно ми е , интересни са ми участниците - да, някои дразнят , някои не ми харесват - но точно това е интересът .. харесват ми дуелите , уроците по история .. Всъщност е един от форматите , които чакам с нетърпение
Така че , дано не си дадат почивка , а и винаги има опцията , на който не му харесва да смени канала , нали така Simple Smile
Би ми било много по-интересно ако жените участнички имаха поне някакъв шанс за победа. Не знам дали наистина кастингът им е слаб или обществото ни толкова мрази жените си, че не биха им дали шанс независимо как се справят.
На мен лично не ми е интересно предаването да стартита с 16 участника, а само 8 от тях да имат шанс за победа. Много по-добре е догодина да поканят 16 мъже и да се свърши работата. Така и всички зрители ще са доволни и няма да се дудне всеки ден как жените за нищо не стават.

# 219
  • София
pandaannie, тук общо-взето имаме консенсус, че каста на жените в този формат е наистина плачевен, нарочно или не, никой не може да каже, но е факт. Много искам аз жена-победител и все още тая надежда за Марина, да речем. Simple Smile

# 220
Дарина кефи. Само тя реагира преди на глупостите на Божидара, а сега много спокойно и точно си изказа мнението, и видях как всички се сконфузиха, защото тя каза на глас това, което всички обсъждаха на групички. Гечо за първи път ме издразни, защото после каза на другите, че "тръгнала да говори глупости пред телевизора"...нещо такова беше. Е, те като мърмореха за жените, пред радиото ли говореха, че не разбрах. Crazy
Хареса ми епизодът, без частта с коленето. Опитах се да я избегна, но не успях съвсем.  Sad

# 221
  • Вестерос
Дарина гадае какви са мотивите на Гечо за избора му, а изборът си е негов. Той длъжен ли да ѝ остане, като му задава такива въпроси? Ясно, че подскочи Гечо, точно защото такива са му мотивите за избора на дуелист. Никой не забранява на никого да си казва мнението. Но като го правиш, трябва да си подготвен за отсрещната реакция. Но явно не ме разбираш какво казвам, затова спирам.

Ензим, да не сме в съда, че да се аргументирам JoyJoy Ей сега почвам да ти развивам теории и да си защитавам мнение за нещо си в предаването Фермата Sweat Smile.. Гечо е длъжен като казва, че е винаги директен да си признае, че може и това да е изиграло роля да избере Божидара. А не да вдига скандал, че някой го е метнал като предположение в пространството. Никой не ти казва , че не трябва Дарина да е подготвена за отсрещната реакция, нито се спори за нещо такова. Ти явно не разбираш. Реакцията на Гечо беше нелепа след всичките приказки последните 2 седмици от мъжете за жените.

И между другото - аз да се аргументирам , че мисля така, а каза Иес( ли беше) да не се аргументира защо Гечо му е противен или каквото там беше ... Thinking

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 00:30 от Tiffany А

# 222

Ензим, да не сме в съда, че да се аргументирам JoyJoy Ей сега почвам да ти развивам теории и да си защитавам мнение за нещо си в предаването Фермата Sweat Smile.. Гечо е длъжен като казва, че е винаги директен да си признае, че може и това да е изиграло роля да избере Божидара. А не да вдига скандал, че някой го е метнал като предположение в пространството. Никой не ти казва , че не трябва Дарина да е подготвена за отсрещната реакция, нито се спори за нещо такова. Ти явно не разбираш. Реакцията на Гечо беше нелепа след всичките приказки последните 2 седмици от мъжете за жените.

И между другото - аз да се аргументирам , че мисля така, а каза Иес( ли беше) да не се аргументира защо Гечо му е противен или каквото там беше ... Thinking
Ти пишеш, че някой е написал Глупост, защото изобщо не си схванала какво е казал. Оттам нататък разговорът с теб е безсмислен за мен. С човек, който не схваща нищо от написаното от мен, не виждам смисъл да разговарям.
Да, не умееш да се аргументираш, щом и Йесс намесваш, майко мила... Нещата нямат нииищо общо, нищо. Йесс с никого не спореше, просто каза, че Гечо му е противен, негово право е да не харесва този или онзи. Извинявай, не сме в детската градина, точно така звучи послеписът ти, детински.😂
 В спор се налага да се аргументираш, стига да можеш. Като не можеш, Да сме живи и здрави.😂
Изобщо не ми извъртай, а виж какво си писала по-горе, по него съдя, че чааак след обясненията ми си успяла да вникнеш що-годе в казаното от мен по-назад в темата.

С това показваш, че изобщо не вдяваш какво говоря -  
Цитат
Enzim, защо трябва някой да ти иска мнението , за да си го кажеш? Сега някой от нас да е казал : Ензим, я си кажи мнението?. Не сме, ама си го казваш.
Глупости са това. Всеки си казва каквото си иска, има право на мнение и никой не може да казва на другия да мълчи, защото не му е поискано мнението...
Никъде не съм написала, че някой на някого забранява да си каже мнението. А твоята реакция е????? 😂 😂 😂

Като спориш с мене, ще си носиш последствията.😂 Бъди доволна, че съм по-възпитана от теб и не използвам думи като "глупости" . 😂

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 01:22 от Ензим

# 223
  • Вестерос
Maле, мале, добре, лека нощ!

# 224
Някой в темата беше казал че жената на Иван влизала тук,а може да има и приятелки който да знаят,затова да попитам.
Участниците имат ли някакви хонорари ? И колко приблизително са те?
Понеже не ми се струва нормално ,някой от чужбина да влезе да работи нон-стоп,да живее в първобитни условия 3 месеца и още и още и то за без пари.Отделно техните семейства едва ли ще вечерят въздух.

Та колко са им приблизително хонорарите ? 10-20к лв?

Общи условия

Активация на акаунт