Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Нали Ивона има приятел , за какво да плаче!?

# 316
Интересно ще ми е какви игри ще им изберат! Те и двете май на цепенето на дървата се отказаха. И двете ми изглеждат слаби по равно Joy

# 317
И аз това се чудя. Затова не вярвам заради Яни да плачка. Но, ще разберем.

А Анита май цепеше дърва, не съм сигурна, но май само Франческа, Божидара и Дарина не могат.

# 318
  • Бургас
Анита ще загуби според мен в неделя. Изобщо няма спортната злоба и хъс на Божидара, лесно се отказва и е с две вързани ръце. Кой знае, ако състезанието е за плетене на плитки Laughing Макар, че и в това има външна намеса. Може пък да има гримиране за време Laughing

# 319
Гласувах, че Анита ще победи, защото на Божидара само приказките ѝ са големи. Мисля, че бързо ще се отказва и ще пада смях какви оправдания ще изтъква - енергии, чакри, ретрограден в Меркурий, Луна във Венера... Grinning

Дарина до вчера я съжалявах, че много я нападат, повечето пъти несправедливо, но снощи и мен успя да ме издразни - не с манипулирането на избора на Божидара, а с това нейно безкрайно цупене и "стачкуване". На кого ще накриви като не седне на масата? Търси внимание, специална покана, някой да дойде при нея и специално да я помоли да се върне - ама моля те, Даре, аман-заман, не стой гладна заради простотията на някого, ти беше права, но неразбрана. Това иска да чува тя и като не я отразят се почва: не ги е срам, майка си да не извикат. Досега 3 пъти засякох такова поведение от нейна страна, а колко ли още непоказано има. И ако тук не я отразяват и им е все едно, не мога да си представя какво е да живееш с такъв човек.

Мен Франческа също не ме дразни толкова. Има си слаби моменти(изказвания) и преигра с жалбата по агнето, лицемерна е по отношение на месото, но ми е забавна и като цяло я харесвам. Коментарът за сосовете на пицата не би ме впечатлил, даже би ми било интересно да разбера повече за традициите им на хранене от първо лице.

На Виолета и Яни се надявам много силно да не им скалъпят някаква комична любовна история като тази между Михо и Мара в предния сезон. Засега ще се въздържа от коментар.

Когато избираха втория дуелист и мъжете коментираха отстрани за коя каза Станислав, че не може да я понася? Връщах 5 пъти да го чуя и не можах.

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 10:11 от pip4i

# 320
Пипчи, и аз не чух, но знам, че Станислав не понася Виолета и Ивона, една от тях ще да е.

Много точно казано за Дарина и "страданието" ѝ!  hahaha hahaha

Цитат
не ги е срам, майка си да не извикат.
Горката... Cry

# 321

Склонна съм да мисля, че баш за него плаче. Пред нея ВилитУ и Яни, а постоянно залепените Бентли и Алек са предпоставка да и' домъчнее за нейният.

На дуела ще победи Анита.

# 322

Щото на Божидара ѝ свършва договорът, налЕ. tooth

# 323
И двете са ми еднакво слаби...гласувах за Анита само по презумция, че ако има някаква игра с цепене на дърва, там ще е една идея по-добра. + това, че предимството е на нейна страна от гл.т. на подреждането на игрите /което не значи, че не може да ги омота/.

# 324

Щото на Божидара ѝ свършва договорът, налЕ. tooth

Пцолютно. И дзенът се свършИ. При тия примативи до тук! Mr. Green

# 325
Която и да отпадне в неделя ще избере за фермер жена.И най вероятно това ще е Ленчето.
Което ме навежда на мисълта че може би Дарина ще е ратай.И какво ли оправдание ще измисли за да не в дуелист.
Не я харесвам Дарина.Не я харесах от първия епизод.И това се затвърждава с всеки изминал епизод.

# 326
аз пак не можах да гледам снощи , как Дарина паднала в татула и как се отровила, гола ли се е търкаляла  newsm78

# 327
Фермерките обсъждат, че ако Божидара отпадне, щяла Станислав да избере за фермер на седмицата. Но пък тя много ценѝ Елена, да, Ивона - също, Франческа ѝ е близка... Но, да, ако Анита отпадне, на Елена фермерството ѝ е в кърпа вързано.
Дарина си била убола пръста на татул. Съмнявам се при убождане да се стигне до такова натравяне, няма как да проникне отрова в достатъчно количество, ама аре...😏

# 328
  • Разпиляна във въображението
Когато избираха втория дуелист и мъжете коментираха отстрани за коя каза Станислав, че не може да я понася? Връщах 5 пъти да го чуя и не можах.

Ивона.

# 329
Според мен Ивона не плаче от или заради любовни мъки. Тя говореше за това, какво прави алкохолът с някои хора. Предполагам, че на някои от участниците са им паднали задръжките и е имало нелицеприятни сцени или някой лично с нея се е държал зле....Станислав, например.

На Божидара може и да ѝ изтича времето по договор, но не е сигурно. Тя едва ли има сериозни ангажименти като Владо Николов, та може и за по-дълго време да е подписала.

Оплакванията и сръдните на Дарина в снощния епизод наистина не изглеждаха добре, но е обяснимо. Там я ползват за боксова круша почти постоянно и съм сигурна, че е натрупала достатъчно обида, за да реагира по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт