Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
18 мнения - нито едно за Фермата.

Станислав върна ли цигарите?
Права си, време е да спре безсмисленият спор, защото не води доникъде. Peace

Не ги върна, чак на дуела щял да им ги даде. Close

# 451
Не ми беше интересен вчерашният епизод. Майтапът на Станислав наистина беше тъп, та тъп, а последвалите оправдания - още повече. Елена си спечели червена точка от мен по въпроса за децата. Виолета - също...хахах, хич не искаше да целува Яни, но удържа на думата си в края на краищата. Вчера и за първи път я видях хубава.

# 452
Това с цигарите е изключително изтъркан номер вече. Честно, замислям се, че са го наумили да го направи.. Аз отново не съм съгласна с това ,което е направил Станислав. Пушачите се потрудиха за изпълнението на задачите, заслужават да получат наградата си.

# 453
  • Другата България
 Grinning В безсмислен /според мен/ спор сте изписали страници, а никой не е споменал поне за мен едно много ....как да кажа, съществено нещо - уж небрежното подмятане кой е бил "учителят" на Ленчето. Така както бях полузаспала рязко се разсъних след този момент. Редно беше да го кажат и на участниците, или самото Ленче да го спомене. Явно Мария доста добре си е свършила работата, защото поведението на Елена доста прилича на нейното, а поне за мен Франческа влиза в ролята на Альона. Евала, както се казва. Grinning
Все пак да си кажа и аз за спора между Гинчев и Иван С. На "страната" на Гинчев съм, мисля, че е прав в разсъжденията си за манталитета на българите. Няма да измествам пак темата или да вадя нещата от контекста, но аз уважавам правото на всеки човек да живее там, където наистина се чувства щастлив, точно както той го каза. И ако той говореше положителни неща за Германия в потвърждение на мнението си, то поне за мен е неразбираемо "у дома-то" на Франческа на фона за предишните ѝ изказвания за българите като цяло. Нещо не ми се наслагват нещата.
Яни и Виолетката няма да ги коментирам, но момента с реването на Ивона и на мен ми се загуби.
А Марина беше просто уникална. Laughing
Не ги върна, чак на дуела щял да им ги даде. Close
Това съм го проспала. Не пушеха ли Иван и Елена край огъня накрая? Thinking

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 19:54 от Merri_An

# 454
Пушеха, защото Гинчев имаше останал малко тютюн, може и други да са имали.  Simple Smile

А как никой да не е споменал за "Учителя" на Ленчето, бе?  Mr. Green Самицитирам се от вчера:  Mr. Green

А със стратегията, "изработена" за Елена от Мара от първи сезон - паднах от смях.  hahaha  Joy

# 455
Не съм пушач и никога не съм била, но дори и на мен скриването на цигарите ми се стори брутално. Все едно на мен някой да ми скрие кафето.  Twisted Evil Ще станем на кълбета.
pandaannie,Beautyholicа , дайте да ви стисна ръката.  friendship  Hug
В анкетата гласувах за Анита, защото смятам, че е по-корава и оправна, но всъщност ми се иска Божидара да победи. Не вярвах, че някога ще го кажа.  Crazy

# 456
  • Другата България
А как никой да не е споменал за "Учителя" на Ленчето, бе?  Mr. Green Самицитирам се от вчера:  Mr. Green
А със стратегията, "изработена" за Елена от Мара от първи сезон - паднах от смях.  hahaha  Joy
Embarassed Извини ме, пропуснала съм го. Peace
Но защо се смееш не разбирам Crossing Arms, вече май само на участниците не им е ясно, че Ленката е наистина главно действащо лице там и доста добре ги омайва. Май само Алек е надушил нещо. Или поне така ми се стори.
Но пък Елена дои, не си спомням Мария правеше ли го това в нейния сезон.

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 19:59 от Merri_An

# 457
Ами, смешно ми е, смешно ми е, че изобщо споменават Мара от първи сезон. Не знам колко успешна е била стратегията ѝ на Мара, но до финал не стигна. Не че това пречи да дава съвети на Ленчето. Stuck Out Tongue Closed Eyes И Ленчето след някоя - друга седмица ще отпадне, надявам се. А дори да стигне до финал "сивият кардинал" , мъж ще спечели, мисля, кой би гласувал за жена в този сезон. Satisfied

Силен характер е Елена, кучетата не се подчиняват на всеки, иска се твърда ръка.
Скрит текст:
Понеже по стечение на обстоятелствата съм минала курс за обучение на стопани на кучета, знам каква е работата ѝ. Представям си примерно Дарина с куче - ще бъде смешна и жална гледка. Ще има - "Моля ти се,
ела тук, не си право така да не ме слушаш, Боже мой! " 😂  По-чепатите кучета могат да бъдат подчинени и обучени само от човек със силен характер. А много от кучетата, макар и уж послушни, се смятат за господари на стопаните си. 😀 

Въпреки че съм за Божидара на дуела, по-добре тя да отпадне, защото има някакъв шанс да направи Станислав фермер. И не че го харесвам, голямо дЪрво е, но поне да не е Елена.

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 13:15 от Ензим Бéндер

# 458
Аз пък съм забравила някои от участниците...
За тази Мара ли иде реч?

СЪс зелената блузка.
Ама такъв кардинал е била, че изобщо не я помня...  Embarassed

# 459
  • Другата България
Въпреки че съм за Божидара на дуела, по-добре тя да отпадне, защото има някакъв шанс да направи Станислав фермер. И не че го харесвам, голямо дЪрво е, но поне да не е Елена.
На същото мнение съм.
Ама такъв кардинал е била, че изобщо не я помня...  Embarassed
Фризьорка мисля, че беше. Бяха неразделни с Альона двете и Альона рИва след като Мара отпадна.
Скрит текст:

# 460
  • Вестерос
Да, до човека си е. Но го има това, за което говори Степа.
Наскоро прочетох един виц :
Успешно емигрирали българи са тези, които после не идват в България да си правят зъбите.

Скрит текст:
От тези, които идват да си правят зъбите тук, съм лично потърпевша. Пълни нещастници - нямат пари да си ги направят там, където са отишли да живеят, а тук дават зор за срокове, но искат и без пари. Е, няма такова нещо - хем експресно, хем евтино. Даже стандартната цена им се вижда висока, нещастници. Като им се каже, че цената заекспресна поръчка е по-висока, веднага почват пазарлъци, че щото са емигранти, ги мислим за милионери и гледаме да им одерем кожата, много нагло. Дори не могат да вденат, че експресната поръчка навсякъде и за всеки е по-скъпа.
Ензим,
Скрит текст:
зъботехник ли си?

Това за Мара съм го пропуснала. Демек се познават, така ли? Ако е така ясно е кой е вторият с връзки в предаването.

# 461
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами, смешно ми е, смешно ми е, че изобщо споменават Мара от първи сезон. Не знам колко успешна е била стратегията ѝ на Мара, но до финал не стигна.
Не стигна, но тя определяше отношенията във фермата. Целият разкол и всичките скандали и сплетни бяха провокирани и тръгваха от нея. Гледам, че и Елена се справя доста добре.  Laughing

На дуела и аз искам да отпадне Божидара по същите причини. Само дано архангел Михаил не й прошепне нещо друго в последния момент.  Laughing

# 462
Тифани,
Скрит текст:
Да, казвала съм го и друг път. Simple Smile

Рейна, права си за Мара, така беше. Но пак само жени беше успяла да омае, мъжете много я "обичаха" 😂 .

# 463
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ензим, така беше, но и това беше повече от достатъчно. От този сезон помня главно непрестанните сканадали, всеки срещу всеки, с причина или без. А въпросната Мара се скъсваше да лъже и подкокоросва девойките и после те предаваха нататък.  Mr. Green

Аз снощи се замислих за Виолета и дали е нормално вече цял месец да я гледаме и нито веднъж не я дадоха да е в минорно настроение, да е тъжна, да си спомня за съпруга си. Не са давали да го споменава дори, както и децата си впрочем, което намирам за изключително странно.  Rolling Eyes

# 464

Аз снощи се замислих за Виолета и дали е нормално вече цял месец да я гледаме и нито веднъж не я дадоха да е в минорно настроение, да е тъжна, да си спомня за съпруга си. Не са давали да го споменава дори, както и децата си впрочем, което намирам за изключително странно.  Rolling Eyes
Може пък това да и е нещо лично и да иска да не разказва за случилото се.Мисля, че каза достатъчно във визитката. Виолета като че ли започна да мисли за играта, но твърде късно.Хората вече я намразиха покрай Алек и Валерия. Постепенно се закрепя към Яни, който е един от фаворитите за победа и може да я заведе по-напред.Но пак казвам, струва ми се твърдо късно.

Общи условия

Активация на акаунт