Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Другата България
Това за Мара съм го пропуснала. Демек се познават, така ли? Ако е така ясно е кой е вторият с връзки в предаването.
Да, така казаха, че Мара я е съветвала за стратегията ѝ. Grinning
Ами, смешно ми е, смешно ми е, че изобщо споменават Мара от първи сезон. Не знам колко успешна е била стратегията ѝ на Мара, но до финал не стигна.
Не стигна, но тя определяше отношенията във фермата. Целият разкол и всичките скандали и сплетни бяха провокирани и тръгваха от нея. Гледам, че и Елена се справя доста добре.  Laughing
smile3521 newsm10

# 466
Аз пък му се чудя на тоя Алек толкова бързо и толкова силно да се влюби в жена, която не познава. И не я познава защото тя очевидно ни говори, не споделя, нищо интересно или предизвикателно не казва и не прави, за да привлече внимание и да я забележат, че съществува. Просто хубавичко момиченце, което е нормално да харесваш ама чак толкова да полудее по нея... При това се държи студено с него и той де та де след нея като омагьосан. Да се чуди човек от какво - поне от показаното за мен Валерия една от най-скучаните да не кажа най-скучната участничка. С очевидно огромно самочувствие за себе, което по-скоро отблъсква. Само седи кротко, усмихва се и сигурно си върши работата, но като цяло е незабележима. Не съм вярвала, че човек може да се влюби така безумно в някаква гола физическа красота.

# 467
Алек не изглежда чак толкова влюбен, а го играе на такъв. Защо ли? Много ми е интересно и на мен...  Mr. Green

# 468
Точно, за "филма" . Stuck Out Tongue Важното е, че я предупреди да стои далече от Елена. Mr. Green
Но с едно съм категорично несъгласна, Skrekkelig, по-скучна от Анита няма, молИМ. Naughty  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 18:22 от Ензим Бéндер

# 469
 Тя е най-скучаната, права си - чак я бях забравила, че съществува

# 470
Ма къ щее скучна Анка бря.
Цял брак и предложи нейния как беше Любо ли беше, вие скучна била аааас не така.

# 471
  • Sofia
Привет на всички в темата!
Малко по никое време,но да се запиша  и аз при вас,че досега само четях...

И каква излезе тя:Мъишо Альонин...,позната на Мара...-все случайности едни такива...  ooooh!
Не,че нещо ново,де... Mr. Green

...Една масивна сграда показаха - зад Гечо и Калоян - когато колеха агнето, имаше каменна къща и дувар, които друг път не са влизали в кадър. То е ясно, че този огромен екип, който прави предаването, се нуждае от някакви човешки условия, де.
Не е каменна къща това.И аз бая се зачудих в първия момент,та връщах пак да гледам.Оказаха се чувалите с пясък,дето пълнеха по едно време /по в началото беше,даже не помня за какво точно ги пълниха/ и ги редяха един върху друг като зид.

# 472
Да попитам нещо за снощният епизод, Франческа каза на Ивона че е манипулатор или така ми се е сторило, защото нямах възможност да гледам съсредоточено.

# 473
...Една масивна сграда показаха - зад Гечо и Калоян - когато колеха агнето, имаше каменна къща и дувар, които друг път не са влизали в кадър. То е ясно, че този огромен екип, който прави предаването, се нуждае от някакви човешки условия, де.
Не е каменна къща това.И аз бая се зачудих в първия момент,та връщах пак да гледам.Оказаха се чувалите с пясък,дето пълнеха по едно време /по в началото беше,даже не помня за какво точно ги пълниха/ и ги редяха един върху друг като зид.
Не, не мисля, че това са чувалите на зимника:
Скрит текст:

Просто мисля, че са заклали агнето в най-близкото село, на течаща вода, както предположи и една съфорумка. Simple Smile

# 474
Да попитам нещо за снощният епизод, Франческа каза на Ивона че е манипулатор или така ми се е сторило, защото нямах възможност да гледам съсредоточено.

И аз по диагонал гледах, но мисля, че бяха саркастични. Дарина обвини Ивона, че е провокирала Франческа да каже, че с манипулация се е отървала от дуел. Аз поне като сарказъм го възприех.

Да добавя, че Ивона добре насоли Дарина - ако сам страниш от хората, и хората ще странят от теб.

# 475
  • Другата България
 Simple Smile Сега се замислих, че ако Елена стане фермер другата седмица нищо чудно дуелът пак да е женски.
Защото тя знае как да си изиграе "картите".
Станислав ако стане със сигурност ще е такъв.

# 476
И на мен по-логично ми се струва Елена да направи женски дуел, ако е фермер на седмицата. Simple Smile

# 477
  • Великобритания
Станислав ако стане фермер веднага прави Виолета ратай , и после я праща на дуел

# 478
  • Другата България
Станислав ако стане фермер веднага прави Виолета ратай , и после я праща на дуел
Или Ивона.

# 479
То Станислав ако прати Виолета на дуел, тя ще предизвика Ивона/ поне така се заканва/. Същото може да се получи и ако Ивона е дуелист.
Обаче на мен най неприятна ми стана Дарина.Даже и от Виолета ми е по неприятна

Общи условия

Активация на акаунт