Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
На мен дуелът не ми беше скучен. Напротив! Анита наистина не си подреди правилно игрите, също така имаше подценяване на съперника от нейна страна. Но и двете показаха повече от това, което очаквах от тях. На коването Божидара видя, че няма шанс и реши да почива, и правилно. Виолета - бляк!

# 586
  • Вестерос
Във фб не чета именно заради постоянните обиди, докато тук всеки изразява мнението си - било лошо или добро, но е без показване на селяшко поведение!

Интересното е, че тук хората са по-анонимни, отколкото във Фейсбук, а там на никой не му пука - пердашат си заплахи, грозни обиди и тн.. В някои по-развити държави започнаха да водят дори съдебни дела заради обиди в интернет. Това тук едва ли ще го доживеем някога, но все пак трябва да има някакъв цензор на словото. Ние от свобода на демокрацията я превърнахме в абсолютна анархия и свободия. Ако има някой осъден зрител за лъжи и обиди в интернет, знаеш ли как рязко ще секнат обидните коментари.
А не е като да не четат участниците... Каролев Grinning Но трябва да имаш нещо между ушите, за да се съобразиш. Много са грозни коментарите.

# 587
  • somewhere near the sea
Доволна съм, че Божидара победи. Държа се достойно. Не се повлия от голямата агитка, изигра си правилно четвъртата и петата игра. Заслужи си победата. Виолета все повече ме дразни.

"Сапунчи"(както казва Марина на философа) прави много добри и безпристрастни коментари.

# 588
Анита не си подреди последните 2 игри правилно, а Божидара го използва. Като цяло и двете не ми харесват, но браво за последното изпитание.
От промото за довечера:
Скрит текст:
Възлюбеният на Валерия ще ѝ "спусне" съобщение, че му липсва и ще има рев. Та, ще разбутат и тази история, което принципно няма нищо общо с фермата. Нещата все повече отиват към биг брадър...Neutral Face Алек е разочарован...освен това ми се вижда, че стои на фермерското място, та може пак да е той фермер.

# 589
На мен друго ми направи впечатление снощи, не дадоха близките им дали са ги посетили. Поне да бяха казали, ще никоя не се е възползвала от това си право, стана ми странно защо нищо не казаха по този въпрос. Както някой тук каза може наистина Алек да е фермер. Тя и Анита не беше изненадана първия път, защото и тя знаеше за решението на Диана, та може и него да избере.

# 590
  • София
Аз бях забравила за посещенията от близките.  Simple Smile

# 591
Дано наистина фермер да е Алек , а не Ленка, но да не забравяме че  много пъти промото е подвеждащо.

# 592
?Има ли го качено промото някъде?

# 593
# 594
Дано сложи Анита мъж за фермер, че от жените никоя не ми е читава. А Станислав?

Сега изчетох мненията във ФБ.  Shocked  Противоположни са мненията тук и във ФБ. Колко много  изпростя народа? Не мога да повярвам, че се сипят такива неща в публичното пространство. Не искам по скоро. При все, че там не са толкова анонимни, както сме ние тук, все пак са с имената си, и снимките си. Повечето. Аз съм в нета по форуми и сайтове от '97- 8 г. сигурно, а ФБ никога не бил обективна трибуна за мен. И пак не е било такова нещо както в последните години... Вече куцо и сакато си изкарва гнева и негативизма там, понякога се чудя как изобщо с една гънка са стигнали до компа...

# 595
Дано сложи Анита мъж за фермер, че от жените никоя не ми е читава. А Станислав?

И ние с мъжът ми предположихме, че е Станислав.

Какво стана с драмата с цигарите??

# 596
От Пешо ли пишеше на плаката или така ми се стори Joy

# 597
YumКоментарите във Фейсбук наистина са солени, но ги обединява едно - недоволство от дирижирането на игрите от опосумите. Защо не прекратиха играта след "полягването" на Божидара? При Алманаха обясняваха как няма смисъл от задаване на последния въпрос , защото разликата е непреодолима, а тук оставиха Анита да се мори и Андрей да тъпоумничи. Озадачена съм, не го приемам като  хитрост от страна на Божидара , а като пропуск или подсказка на продуцентите . Ако игрите са в една вечер, де , щото валя , пък за 2-рата игра спря , после беше сухо....Yum
Чист гаф са и репликите на И+А към Виолета , права , крива те нападнаха участник !!! за да защитят "известната" си дружка. Имаше във фейса изречение "...докога ще ни навирате сестри Бакалови..." Така е , като няма правила или се нарушават .
Божидара последната игра я взе чисто, просто се сля с гредата ....това за ходенето до Сатурн и обратно Yum ..пак добре, че се върна да сложат край на тая тегава вечер.
Много са изострени отношенията там, много..... Което за сетен път ми напомни, че не ни дават всичко и определения "тая само лежи и се гримира" не са верни. Защото ни дават това, което решат. Чухте ли Гечо и Иван берлинския как се изказаха за Ани ? Слънчево , работливо , ведро..... Кога го даваха това? А помотването на Божидара е подразнило всички , само като се сетя как Гечо директно каза, че не върши нищо и беше учуден от нея като ратай.... Сега каква линия на поведение ще има Божидара? Дали ще се върти около Гечо , за да поддържа промененото му мнение или ще продължи да витае? С което ще дразни останалите и пак ще е дуелист? За играта е по добре оставането на Пришълеца, както я наричат във фейса Mask
Няма да гадая кой ще е фермер , ако е Елена , тактиката на Мара е проработила , ако е мъж и имаме пак женски дуел , ще се потвърди разделението мъже - жени.

# 598
  • София
От Пешо ли пишеше на плаката или така ми се стори Joy

Да, от Пешо. А Шушето явно е Валерия и сега драмата ще се разрази в пълна сила.  hahaha

# 599
Ако някой ми казва Шуши хич няма да рева за него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт