Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 613
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Във фейса са пълни идиоти, но напълно очаквано. Божидара си спечели напълно честно и показа стратегия. Не мога да разбера хора, които толкова много се филмират по едно риалити, че започват да обиждат участниците и винаги, когато техният фаворит загуби, подозират намеса от продукцията.

Никой от коментиращите тук ли не пише във Фейсбук групата ? Много полярни мнения на двете места. Много странно как може мненията тук и там да са на двата полюса обикновено.
Аз дори не чета там. Confused

# 571
Сега погледнах какво става във ФБ - пълно е с луди, дето имат акъл колкото Анитка или и по-малко. hahaha

Да, но страницата във Фейсбук е официалната трибуна на предаването, където първо продукцията гледа за отзиви от зрителите. За съжаление г-н Зукърбърг едва ли е способен да измисли филтър за простотия и малоумие, но все пак е редно да има някаква модераторска намеса, ако се изгуби съвсем границата на добрия тон, а тя се прекрачва непрекъснато. Едва ли някой от продукцията знае, че има по-разсъждаващи зрители в други форуми в интернет, но дори и да знае няма как и да тръгне да ги цитира.Така, че мненията там остават като масово мнение на зрителите за случващото се в предаването.   

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 23:25 от dido1302

# 572
  • София
В Сървайвър на такава игра и по над час издържаха, но там бяха по-подготвени, така че го вярвам, че те са издържали 42 минути, което също е страхотно посижение. Браво и на двете!

# 573
Във фб не чета именно заради постоянните обиди, докато тук всеки изразява мнението си - било лошо или добро, но е без показване на селяшко поведение!

# 574
Във фб не чета именно заради постоянните обиди, докато тук всеки изразява мнението си - било лошо или добро, но е без показване на селяшко поведение!

Интересното е, че тук хората са по-анонимни, отколкото във Фейсбук, а там на никой не му пука - пердашат си заплахи, грозни обиди и тн.. В някои по-развити държави започнаха да водят дори съдебни дела заради обиди в интернет. Това тук едва ли ще го доживеем някога, но все пак трябва да има някакъв цензор на словото. Ние от свобода на демокрацията я превърнахме в абсолютна анархия и свободия. Ако има някой осъден зрител за лъжи и обиди в интернет, знаеш ли как рязко ще секнат обидните коментари.

# 575

Интересното е, че тук хората са по-анонимни, отколкото във Фейсбук, а там на никой не му пука - пердашат си заплахи, грозни обиди и тн.. В някои по-развити държави започнаха да водят дори съдебни дела заради обиди в интернет. Това тук едва ли ще го доживеем някога, но все пак трябва да има някакъв цензор на словото. Ние от свобода на демокрацията я превърнахме в абсолютна анархия и свободия. Ако има някой осъден зрител за лъжи и обиди в интернет, знаеш ли как рязко ще секнат обидните коментари.

Да, знам. Мариела Нордел от МС осъди някой си, който я е обиждал във фб и до колкото помня взе солидна сума само от клевета по интернет.  Peace Peace

# 576

Да, знам. Мариела Нордел от МС осъди някой си, който я е обиждал във фб и до колкото помня взе солидна сума само от клевета по интернет.  Peace Peace

Добре е постъпила според мен. Това, че участваш в някакво предаване и е логично да те обсъждат, не означава, че трябва да пишат всякакви гадости за теб и ти да си премълчаваш, защото така е редно след като си се съгласил да си дадеш задника под наем. И пишещите трябва да понасят някаква отговорност. Анонимността дава криле на някои хора да си излеят душевните гадости в интернет пространството.

# 577
  • София
И тук се случва да има обиди, но хората знаят, че ще бъдат докладвани и че не е разрешено, затова се съобразяват.

Случайно ми излезе някакъв коментар във фб на ББ и ми направи впечатление аватара там на една жена и веднага се сетих за наша съфорумка. Коментарът ѝ беше много обиден, влязох в темата за ББ и видях, че е наистина същата, беше същият коментар, но с изрязани циничните думи.

# 578
  • Sofia
Аз също вярвам,че са висели 40+мин.,не е невъзможно,но определено ме изненадаха и двете.
Ето какво значи правилно да си подредиш игрите,не премисли добре Анита.Като е знаела па,че толкова добре кове,да беше помислила малко повече.Но явно и въобще не беше очаквала Божидара да си почива четвъртата игра.

Имам лееко съмнение,дали наистина ще избере Елена за фермер.Тя малко се скатава и както беше казала на Диана да избере Алек,а не нея,може и сега да стане нещо подобно.Още повече е хитра Еленка и знае,че фермерството носи и негативи,та няма да се навре сама между шамарите.

В интерес на истината в последно време Елена е набрала повече на Дарина, та е по вероятно тя да е ратай.Освен ако не спечели имунитет, макар че не знам каква игра трябва да измислят за да спечели Дарина имунутет.
По интересно е какъв дуел ще направи новия феремер

Ако Дарина не избира точките за игрите, хептен няма шанс.
Интересно какви ще са тези игри.
За 5 точки- кой ще издържи най дълго да пере примерно.Дарина ще я спечели със сигурност, а ние ще се насладим на едно 5-6 часово пране.
Тя на Дарето 5-6 часа и е бързото пране,а ако знае, че трябва и да се бави...  ooooh!-горко ни  Joy

# 579
Божидара почна да оправя грешките от кастинга.

Едно напълно безполезно,ненужно и скучно същество напуска,което е  от полза на всички.

Иначе безличното същество само се би.Последната игра бе 99% сигурно че Божидара ще бие.На тази игра се иска най-вече воля и духовна сила,а като сложим и по-малките кг на противника тя беше обречена.Божидара щеше да издържи още 30 мин поне,а ако пък имаше и подкрепа и още повече.

Все пак Анита е по-млада ,и доста по-силна,но беше надхитрена в предпоследната игра, и най-вече че тя избра висенето да е 5 точки.
Физика има ,но мисленето не и се отдава много.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 01:27 от davidorentol

# 580
Доволна съм, че Анита си тръгна. Много ми хареса как хитро я плъзна Божидара оставяйки я да се измори в четвъртата игра, докато тя си пести силите. Но си беше рисковано де. Аз не бих го направила.
След толкова подмятания и подигравки от страна на всички останали към Божидара започнах дори леко да ѝ симпатизирам. Както стана с Ивона в началото. Виолета е рядко тъпо и злобно парче. Искам вече да я видя на дуел. 

# 581
  • Sofia
Наистина е много отвратителна и злобна Виолета,но какво пък толкова подскочиха И&А,че казала,че няма да яде торта...Като че ли за пръв път чак така реагират.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 03:17 от avi10

# 582
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами същите тези,които изливат помия онлайн,нямат смелост колкото за 1 грахово зърно да кажат същите тези неща в очите на хората.Но щом е в интернет пространството,щом са скрити във воал от анонимност - са Големи.

Браво на двете,добър дуел.Божидара го спечели честно и със стратегия да не се напъва в 4-тата игра.
Виолета е арогантна и заядлива.

# 583
Аз пък съм доволна, че Божидара спечели. Подцени я Анита с помощта на приятелите си. И най сладка е победата, когато всички мислят, че ще загубиш и подкрепят противника. Същото беше и с дуела между Диана и  Ивон.

# 584
Висенето трябваше да е за 3 точки, калта за 4 и моста за 5. Но Анита подцени сама себе си.
Най- ми е кофти, че трябва да търпим Божидара още. Много злоба излъчва лицето й.
И аз не мисля, че Елена ще я огрее за фермер. Ама тя Анита ми изглежда толкова скучна и непредсказуема, че самата тя е мислила 40 Мин кого да избере сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт