Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Не знам колко са висели , ама сигурно е било доста.Имах чувството , че Божидара ще колабира , доста зле изглеждаше.

# 556
  • Вестерос
Поздравления за Божидара ! Гледам във фейсбук се спукват от оплаквания че Божидара трабвала да бъде дисквалифицирана, защото не играла в четвъртата игра, което е пълна простотия. Елена ще е фермер, то е ясно.Ще прати може би Виолета на дуел.Вероятно с Дарина.
хаха да,точно така Simple Smile Елена може да направи Виолета ратай или Дарина и Гечо

# 557
Не знам колко са висели , ама сигурно е било доста.Имах чувството , че Божидара ще колабира , доста зле изглеждаше.
42 минути, да не е и повече. Казаха, че било рекорд в тази игра. Изненада ме Божидара. Не вярвах, че ще се бори до край.

# 558
В интерес на истината в последно време Елена е набрала повече на Дарина, та е по вероятно тя да е ратай.Освен ако не спечели имунитет, макар че не знам каква игра трябва да измислят за да спечели Дарина имунутет.
По интересно е какъв дуел ще направи новия феремер

# 559
Освен ако не спечели имунитет, макар че не знам каква игра трябва да измислят за да спечели Дарина имунутет.
Кой ще нареже най-бавно глава лук? hahaha
Аз мисля, че може да са висели по-малко, но - съспенс требва да има, ама на мен ми досадиха, честно казано. Crossing Arms

# 560
В интерес на истината в последно време Елена е набрала повече на Дарина, та е по вероятно тя да е ратай.Освен ако не спечели имунитет, макар че не знам каква игра трябва да измислят за да спечели Дарина имунутет.

Ако Дарина не избира точките за игрите, хептен няма шанс.

# 561
Във фейса са пълни идиоти, но напълно очаквано. Божидара си спечели напълно честно и показа стратегия. Не мога да разбера хора, които толкова много се филмират по едно риалити, че започват да обиждат участниците и винаги, когато техният фаворит загуби, подозират намеса от продукцията.

# 562
Във фейса са пълни идиоти, но напълно очаквано. Божидара си спечели напълно честно и показа стратегия. Не мога да разбера хора, които толкова много се филмират по едно риалити, че започват да обиждат участниците и винаги, когато техният фаворит загуби, подозират намеса от продукцията.

Никой от коментиращите тук ли не пише във Фейсбук групата ? Много полярни мнения на двете места. Много странно как може мненията тук и там да са на двата полюса обикновено.

# 563

Ако Дарина не избира точките за игрите, хептен няма шанс.
Интересно какви ще са тези игри.
За 5 точки- кой ще издържи най дълго да пере примерно.Дарина ще я спечели със сигурност, а ние ще се насладим на едно 5-6 часово пране.

# 564
Джоли,  Joy hahaha Joy !!!
Ее, Дарето може да научи алманаха, де. 😀
За друго - не знам.

# 565
Това 40+ минути да си там за мен не е реално, някак ми е невъзможно, но със сигурност е повече от 15 минути, както беше при Альона.

# 566
За пръв път-скучен дуел.

# 567
  • Вестерос
Аз също съм потресена от коментарите във фб, какви обиди, какво чудо и то от възрастни жени повечето пъти...  

# 568
Това 40+ минути да си там за мен не е реално, някак ми е невъзможно, но със сигурност е повече от 15 минути, както беше при Альона.
Със сигурност продуцентите имат лостове за да влияят на играта, на участниците, на стратегиите им, но чак да ни заблуждават за времето не ми се вярва, важно е битката да е оспорвана, а не дали са поставили световен рекорд. Наистина обаче нечовешки много издържаха, та чак не е за вярване Simple Smile

# 569
Сега погледнах какво става във ФБ - пълно е с луди, дето имат акъл колкото Анитка или и по-малко. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт