Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Не беше честно, яд ме е на Пришълката. Дано е отново ратай, и отново на дуел

# 541
В последната битка обаче вярвам, че медитацията и другите ѝ там неща са ѝ помогнали страшно много.
Т

# 542
Блжидара “пътувала” до Сирия по време на битката?
До Сирия или до Сириус.
Няма значение къде е била и с кой си е говорила там и ква енергия и е дал.Справи се много добре и с добра стратегия.
По-вероятно Сириус 😂
Наистина се справи доста добре, изненада ме.

# 543
  • София
И до Марс да е пътувала, важното е, че и свърши работа... Wink
След като Иван напълно съзнателно я провали в третата битка, сирийците /или марсианците/ върнаха справедливостта в играта... Joy

# 544
Много бяха злобни агитката на Анита. Кеф ми е, че Божидара им натри носовете.
Винаги съм се чудела защо участниците толкова се хвърлят в четвъртата игра когато резулата преди това е равен. Браво на Божидара, че мисли и с мозъка си. То само с мускули не става, трябва и сиво вещество.

# 545
И до Марс да е пътувала, важното е, че и свърши работа... Wink
След като Иван напълно съзнателно я провали в третата битка, сирийците /или марсианците/ върнаха справедливостта в играта... Joy
Честно казано предпочитам намеса на марсианците пред тази на сирийците , че набъркат ли се вторите става една...мътна и кървава.

# 546
Поздравления за Божидара ! Гледам във фейсбук се спукват от оплаквания че Божидара трабвала да бъде дисквалифицирана, защото не играла в четвъртата игра, което е пълна простотия. Елена ще е фермер, то е ясно.Ще прати може би Виолета на дуел.Вероятно с Дарина.

# 547
Тия си мислят, че като са много, са силни. Иван пък Гинчев с тва изказване "Двама интелигентни мъже срещу една жена" направо изби рибата. Да беше казал "срещу една тъпа жена" поне, та да си е право в целта 😁😂😁

# 548
  • София
Не беше честно, яд ме е на Пришълката. Дано е отново ратай, и отново на дуел
Не е честно ли!? Shocked

# 549
  • София
Много ме дразни Елена,ще ми се да не е фермер...

# 550
Виолета какво се заяде, че не разбрах??

# 551
Виолета какво се заяде, че не разбрах??
Бе, то и тя не разбра май, ма е така, да има 😁 Егааати противната личност 🤢🤢

# 552
Скрит текст:
До Сирия или до Сириус.
Няма значение къде е била и с кой си е говорила там и ква енергия и е дал.Справи се много добре и с добра стратегия.
По-вероятно Сириус 😂
Наистина се справи доста добре, изненада ме.

За звезди говореше, защото спомена и Плеядите. Peace

Бре, тези двете се оказаха много жилави и издържливи. Защо се скатаваха толкова време? Анита съм я виждала само да "чеше" един пирон с теслата и да декупира( Laughing не знам дали има такъв глагол).
Доволна съм, защото бях за Божидара. Grinning

# 553
Не си подреди битките правилно Анита и го осъзна късно, но висенето беше нечовешко и от двете.
Исках Божидара да напусне, но гласувах в анкетата, че ще победи в дуела, защото е много издръжлива в повечето случаи от инат и този беше такъв.
Анита каза, че още в началото е избрала кой да направи фермер, дали има шанс това да не е Елена, нямам основание, но мисля, че Елена няма да е добър фермер.

# 554
Резултати от анкетата:

Гласували: 83

Божидара -39 (47%)

Анита -44 (53%)

Ай, да ни е честито на позналите! Награди няма. Mr. Green
Много се радвам, че Божидара победи. Не я харесвам особено, но Анита я харесвам оооще по-малко. Simple Smile

Виолетка се заяде, защото Божидара наистина отправи нещо като закана - че още нищо не са видели от нея фермерите. Виолета я набеди, че се заканва като Мишо. Но има една разлика - Божидара го казва след победата , а не преди това - Мишо почна с противни закани, като го избраха за дуелист още.  Sick
Радостта ми обаче е помрачена от факта, че Елена ще е фермер, ако Анита не реши да ни изненада (което ме съмнява).
Дали са висели 40 и кусур минути или? Щото аз не вярвам. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт