Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 597
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това сигурно му е партизанското име, нали не искал хората да разберат, че е с нея.  Mr. Green

# 646
  • Тра-ла-ла
На мен пък ми стана смешно друго.Еми някак си хич не ми звучи тайнствено и бизнесменско това " Пешо"
Може да е свинар, да изкупува скраб, да продава китайски стоки  Laughing

# 647
  • Бургас
Това ,,шуши,, в сериала, който гледам, го използват за умалително на женския полов орган Joy Пък ,,Пешо,, е едно бизнесменско, мани ...
Не харесвам Божидара, но се радвам, че Анита си тръгна. Ще ми е много интересно как ще се развият отношенията във Фермата при това положение.
Виолета беше пълен отврат. Толкова ли не можа да си замълчи? Що за липса на възпитание е нейното?

# 648
Таня, кой да си замълчи, Виолета?!?  Joy hahaha Joy hahaha

# 649
  • София
Валерия няма необходимата класа, за да може да си позволи свинар.  Mr. Green

# 650
  • София
Малка е още, има време да стане дама. 😂

# 651
  • Тра-ла-ла
Валерия няма необходимата класа, за да може да си позволи свинар.  Mr. Green
Не, бе, дребно стопанство. 5 свинки на село + кокошарник. Не като Свинаря на Марчето Mr. Green

# 652
  • София
Ааа, така може. Щото иначе къде е Марчето, къде е Валерия...  Laughing

Малка е още, има време да стане дама. 😂
Ако попадне на правилните хора да я научат.  Laughing

# 653
На мен пък ми стана смешно друго.Еми някак си хич не ми звучи тайнствено и бизнесменско това " Пешо"
Пак като не е Пешко...Joy
Има и вариант да не за Валерия...предвид, че монтажистите обичат да показват едно с промото, а пък да се оказва друго. Ама пък за коя друга жена  може да е? Елена, Виолета - не вярвам..не са споделяли нищо, не вярвам да е Марина, нито Франческа, не и Ивона. Остава Божидара...Grinning ама и тя не ще да е.

# 654
Шуши ми звучи точно като за  Марина  Laughing

# 655
Цъ.Ако е написал Пецата бих приела че е свинар хахаха
Е ся ще чакаме довечера та видим кой е Пешо
Ми да ме извинява Валерия ама Алек звучи по добре от Пешо.
Но може и да не е за нея , а тя да плаче защотот се е разчувствала от признанието на Пешо към любимата...която и да е тя.

# 656
Шуши ми е ОК, ама "Пешо" много ми е смешно,,,
може да му е партизанското име на потайния кавалер.

Валерия ревеше.. там ще да е драмата..
ГОркия Пешо, сега като гледа Шушонката как се мърли с футболеро, а той хвърчила пуща... ooooh!

# 657
  • София
E той кавалерът едва ли е Пешо. Най-вероятно си е Петър, ама сам се именува на галено Пешо.  Grinning

# 658
Ааа, така може. Щото иначе къде е Марчето, къде е Валерия...  Laughing

И двете са от Стара Загора. Така , че Валерия има за къде да стига кака си Марче.

# 659
  • Mediterraneo
Божидара спечели по всякакъв друг начин, но не честно! Не се би достойно, представи се като плюнка, буквално! Иван и Андрей- още повече с това, че позволиха да лежи и се лигави по време на четвъртата игра. Само поведението й по време на четвъртата игра( което тя самата нарече стратегия и много хора го възприемат за такова, а си беше чисто скатаване и провал на играта), е достатъчно да заличи останките от феър плей в състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт