За разликата в годините с половинките ви...

• 16 724
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Имаше такава или подобна тема  Peace
Но пак ще повторя, при нас разликата е 17 години. Чувствам се сигурна, също така имам много неща, които уча от мъжо, но като цяло разлика няма, дори в разсъжденията относно семейния живот, сигурно защото съм много умничка от малка  Mr. Green Но от време на време се появят проблемчета, чиято оснава е на разликата в годините, като например на мен ми се излиза с приятели, а него не и няма нужда от това, но това е рядко, така че даже не го смятам за проблем

Peace
И при мен е така, само, че разликата е 16 години и ми е мъчно по някога, че по-рядко се виждам с моите приятели!

# 181
# 182
4 години е по-голям 

# 183
  • До хладилника, който обичам
Не знам някой дали го е писал по-рано, не видях. Но към изброените недостатъци на връзката с доста по-възрастен мъж пропускате едно съществено предимство, което често се среща: липсата на свекъри Mr. Green Дребно, но от сърце.
Разликата между нас е 6 г. в моя полза (т.е. е по-голям) и от горния бонус не се ползвам...

# 184
Не знам някой дали го е писал по-рано, не видях. Но към изброените недостатъци на връзката с доста по-възрастен мъж пропускате едно съществено предимство, което често се среща: липсата на свекъри Mr. Green Дребно, но от сърце.
Разликата между нас е 6 г. в моя полза (т.е. е по-голям) и от горния бонус не се ползвам...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3532

# 185
Това чувство на сигурност и защитеност от голямата разлика ли идва? По-младите мъже не могат ли да го дадат? newsm78

Изобщо няма връзка с разликата според мен, зависи от мъжа. По темата: аз съм по-голяма с една година Simple Smile

# 186
Разликата ни почти няма 3 години Simple SmileАз съм 85-набор, той 82

# 187
Той е по-голям със 7 години. Хммммм... ама от време на време на инато хлапе го докарва, ходи като щурав по дискотеки (а аз по-младата Sunglasses си седя на компа вкъщи).

# 188
Аз съм с една година по- голяма, харесвам по- млади мъже, или най- много наборчета  Mr. Green. По- възрасни не ме привличат. Sunglasses

# 189
8 години ни е разликата!
Идеална е !!!Гарантирам след 15 год . брак!!!! Peace

# 190
3 години ни е разликата.

# 191
Аз съм по-голяма с 6 години от него.
Не бих казала, че ми липсва сигурността с него, може би защото се срещнахме големички и вече сме зрели. На външност също не ни личи. Мисля, че любовта и привързаността, сходните интереси и темперамента са достатъчно условие за успеха на една връзка.

# 192
  • София
При нас разликата е точно 10 години -аз съм по малката  Wink

# 193
Аз съм по-голяма с 6 години от него.
Не бих казала, че ми липсва сигурността с него, може би защото се срещнахме големички и вече сме зрели. На външност също не ни личи. Мисля, че любовта и привързаността, сходните интереси и темперамента са достатъчно условие за успеха на една връзка.

Hug и при нас е така!!!

# 194
Набори сме си, даже аз съм по-голяма с 3 месеца Grinning, нямаме проблеми по този повод.

Като бях малка все на батковци налитах, после нещо смених политиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт