За разликата в годините с половинките ви...

• 16 696
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
  • Stara Zagora, Bulgaria
11 години е по голям от мен .Чувствам се страхотно с него. Simple Smile
И ПРИ НАС Е ТАКА!!! newsm53 newsm53 newsm53

# 46
По-голям е с 3 години, разбираме се страхотно, много ни е добре заедно. Heart Eyes
А като се сетя само, колко бягах от негооо. ooooh! BlushИ за какво? Rolling Eyes

# 47
По-голям от мен с 3 години.

# 48
С три години е по голям от мен  Crazy

# 49
Набори сме. Даже аз съм по-малка от него с един ден. Бих казала, че добре се разбирам с мъже, които са доста по-големи от мене - над 10 години. Но пък не съми мала за съпруг такъв. newsm78

# 50
  • по пътеката
той е по-малък с по4ти 10 г от мене, но той е инициаторът- аз се дърпах, ама ме повле4е и дано да се удържим за ръце! txtloves hug

# 51
Аз съм по-млада от него с 1г. Heart Eyes

# 52
По-млад е с една година от мен, но сме заедно от 13 години, седем от които като семейство

# 53
  • Петрич
Tой е по-голям от мен с 6 години.

# 54
  • Пловдив
Една година без 4 дена ни е разликата в негова полза. Запознахме се в университета / колеги бяхме / и така и до днес  Grinning Вярно, че доста често се чувствам с години по-зряла от него, но е имало и обратната ситуация, така че... Обещахме си да остареем заедно и се надявам да е така. Именно заради това "заедно" смятам, че е по-добре партньорите да са на едни години. Разликата рано или късно си проличава, а тогава ще е късно да размисляш над някои истини за живота   bouquet

# 55
  • Paradise
и аз така - демек на един акъл сме Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 56
По-голям е от мен с 12 год.....

# 57
7 години, като аз съм по-малката.

# 58
По-голям е с три години от мен, но аз имам брат на същата възраст, та ... не усещам никаква разлика във възрастта - все едно сме набори Wink

# 59
Той е по-голям със 7 години и нещо.Понякога не си  личат изобщо,когато го хване инфантилното настроение(например като футболен запалянко).Понякога обаче си личат - вече май не му се щурее(на 40г).Предпочита спокойствието пред телевизора или компа,отколкото да се разхожда и да се събира с приятели.Само страстта към футбола не го оставя през годините.

Общи условия

Активация на акаунт