Враца

• 130 650
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, oblacheee Flowers Four Leaf Clover.

# 406
Здравейте,
Бихте ли препоръчали добър фризьор във Враца?
Става въпрос за подстригване на прическа боб/лоб.
Не всеки се справя с този вид прическа и затова търся наистина добър.
Искра стил. Там подстригват невероятно. След 6 месеца косата още не ми е цъфнала, правят и хубави балеажи,прически, омбрета и каквото се сетите. Ето линк на фризьорския салон.- https://m.facebook.com/iskrastyle/?locale2=bg_BG

# 407
Здравейте, във Враца само др. Петкова ли прави фетална морфология? Благодаря

# 408
И д-р Миткова.

# 409
  • Враца
Момичета, да разкажа за моя случай със ядрено магнитния резонанс. Оказа се, че тук във Враца има, но е с много лошо качество. Доктор Гигов ми даде направления и писмо, което занесох в здравната каса за одобрение. От там ми казаха, че още в началото на месеца им свършва лимита и трябва да чакам до началото на следващия месец. Одеве обаче ми се обадиха, че се е освободило място и имам одобрение на случая. Сега остава да си запиша час за Плевен или София, там доктора ми каза, че е най-добрата апаратура.

# 410
cvetiss, много благодаря за насоката към Искра стил Flowers Cherry Blossom. Ще опитам там.

# 411
Само един непоискан съвет да дам. Д-р Петкова и д-р Миткова може да имат по-модерна апаратура, но не са специалисти по фетална морфология и не бих разчитала на тях.
Бих препоръчала да потърсите такъв в София.

# 412
Само един непоискан съвет да дам. Д-р Петкова и д-р Миткова може да имат по-модерна апаратура, но не са специалисти по фетална морфология и не бих разчитала на тях.
Бих препоръчала да потърсите такъв в София.
Благодаря, но нямам възможност да пътувам, проблема е, че има разлика в размерите на бъбреците на бебенцето, и за това искам да отида на последната фетална за да видя какво се случва.

# 413
Здравейте, има ли раждали във Враца със секцио, какво ви е мнението, понеже не ми препоръчаха болницата за такъв тип раждане. Благодаря.

# 414
Преди 13 год ми направиха секцио д-р Славейкова. Всичко с операцията ми беше на ред. Не съм имала проблеми.

# 415
Здравейте, трябва ми невролог, който да се съгласи да отиде на преглед на място. Баба ми е на легло и пуснахме документи за ТЕЛК, като посочихме, че е неподвижна. От там са пратили писмо да се яви и днес майка ми като е отишла за им обясни отново, че е на едно място са й казали, че трябва да си търси лекар да дойде на място и че те вече не ходили. Лещарска и Андрейски не ходят. А други не зная. Ще съм благодарна, ако някой има представа. Благодаря предварително 😀

# 416
Здравейте, за дете втори клас хубав доктор по УНГ. Ходихме при Жеков, погледна го, изписа му рецепта, на повторен уж е било по-добре, но детето 10та нощ не спи, протри носа от салфетки и сополи влачи до земята. Дали е алергия, дали е нещо друго, мисля, че е работа на лекаря да прецени.

# 417
Д-р Вълчева, УНГ, препоръчвам!

# 418
Аз съм доволна от д-р Мазнева.

# 419
  • Враца
Здравейте, на ЯМР ми откриха 7см киста на яйчника и ми казаха, че трябва да се оперира. Вече се правела лапароскопска операция. Знаете ли тук във Враца дали я прави някой, и към кой гинеколог бихте ме упътили за този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт